Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
03 Αυγ 2021
Χωρίς κατηγορία

Συνταγή για εύκολο Χριστουγεννιάτικο γλυκό Ολλανδίας με πάστα αμυγδάλου (βίντεο)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το banketstaaf είναι ένα κλασικό χριστουγεννιάτικο γλυκό που έρχεται από την Ολλανδία και έχει στο επίκεντρό του την πάστα αμυγδάλου. Είναι εύκολο στην προετοιμασία και πολύ νόστιμο.
Υλικά:
Σφολιάτα
Πάστα Αμυγδάλου
Αυγό
Μαρμελάδα βερίκοκο
Άχνη ζάχαρη
Σχηματίστε με σφολιάτα μια λωρίδα. Φτιάξτε σε μορφή ρολού την πάστα αμυγδάλου. Τοποθετήστε την επάνω στη σφολιάτα. Βρέξτε τις άκρες της σφολιάτας με ένα βρεγμένο πινελάκι. Διπλώστε πρώτα τις «κοντές» άκρες, και στη συνέχεια από πάνω το μακρύ μέρος. Με το πινέλο απλώστε το χτυπημένο αυγό και ψήστε στο φούρνο, μέχρι η σφολιάτα να πάρει χρυσαφί–καφέ χρώμα. Στο μεσοδιάστημα, ζεστάνετε μαρμελάδα βερίκοκο για λίγα δευτερόλεπτα, αλείψτε τη πάνω το ζεστό banketstaaf και πασπαλίστε με άχνη ζάχαρη.

 

Related posts