Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
23 Ιούλ 2019
SLIDER

Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο Ζώδιο του Ζυγού, η οποία συμπίπτει με την εαρινή Ισημερία

 Οι ημερήσιες πλανητικές επιρροές για σήμερα Πέμπτη  (21/3 ) από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο Ζώδιο του Ζυγού, η οποία συμπίπτει με την εαρινή Ισημερία. Ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στον Κριό και θα υπάρξει αρκετή ενέργεια και αλλαγή καταστάσεων μέσα από την μαχητικότητα, τις γρήγορες αποφάσεις και τις σχέσεις που θα ανθήσουν με την πρώτη ματιά. Αυτή η Πανσέληνος αφορά περισσότερο τα Παρορμητικά ζώδια, Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω, όπου θα χαρίσει στους αντιπροσώπους τους, μία ξεχωριστή εμπειρία και νέους δρόμους δράσης. Πιο αναλυτικά για όλα τα ζώδια η νέα Υπερπανσέληνος θα είναι ένα νέο βήμα, μία ξεχωριστή σκέψη, ένας νέος έρωτας, κάτι που θα ξεκινήσει τώρα και θα δώσει το στίγμα της Καρποφορίας στις ζωές μας.

ΚΡΙΟΣ

Να περιμένετε με την Πανσέληνο απέναντι από το δικό σας ζώδιο, εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Ακόμη και αν βρίσκεστε σε μία σχέση μόνιμη και σταθερή, θα δείτε τα πράγματα με σφαιρική ματιά και θα λύσετε εκκρεμείς καταστάσεις. Πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε μία νέα σχέση ή μία καινούρια συνεργασία, που θα πρέπει βέβαια να τα ζυγίσετε αρκετά τα γεγονότα, πριν πάρετε τις αποφάσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, θα διογκώσει αρκετά καταστάσεις και γεγονότα που βρίσκονται στην σκέψη σας. Θα είναι μία επώδυνη διαδικασία αλλά πολύ ωφέλιμη, γιατί θα βγείτε νικητές από [άρρωστες] καταστάσεις που δεν αξίζετε να βιώνεται. Ο εργασιακός χώρος, θα είναι ο τομέας που θα σας προβληματίσει αρκετά και θα θελήσετε να κάνετε την αλλαγή, ακόμη και αν αυτό σας δυσκολέψει στην αρχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το Φεγγάρι, θα σας φέρει νέα ανοίγματα, στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Θα ζήσετε μία ερωτική περίοδο όπου, πολλές αποφάσεις σας θα εξαρτηθούν και από τις συνθήκες που ζείτε μέχρι τώρα. Η δημιουργικότητα σας θα είναι αρκετά μεγάλη και οι συνθήκες θα βοηθήσουν ώστε να αναδείξετε το καλύτερο που μπορείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος σημαίνει για σας νέους στόχους και επαγγελματικές επιδιώξεις. Μπορεί να κάνετε την υπέρβαση σε ότι αφορά τις αποφάσεις σας σε επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα, κάτι που θα είναι για σας πολύπλοκο και αντιφατικό, εφόσον θα πρέπει να ρίξετε την δύναμή σας σε έναν από τους δύο τομείς. Οι ισορροπίες για λίγο θα χαθούν, αλλά με υπομονή όλα θα πάνε καλύτερα.

ΛΕΩΝ

Έχετε την διάθεση της ανανέωσης και βλέπετε την ζωή με αισιοδοξία, βάζοντας νέα στοιχεία στην καθημερινότητα σας, που θα σας βοηθήσουν αρκετά στο να αποδράσετε από καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν. Οι σχέσεις σας γίνονται πιο δυνατές και κάποιες πνευματικές σας επιδιώξεις θα φτάσουν στο σημείο που εσείς επιθυμείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά σας βρίσκονται στο επίκεντρο και σας απασχολούν πάρα πολύ. Η Πανσέληνος στον Ζυγό, θα διογκώσει τους προβληματισμούς σας πάνω σε αυτό το θέμα και θα πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας βοηθήσουν αργότερα. Μπορεί επίσης μία αγορά ή μία επένδυση να σας δημιουργήσει μία μεγαλύτερη ανάγκη για να ξεκαθαρίσετε τους οικονομικούς σας πόρους.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο, θα είναι μία μοναδική περίοδος για σας, όπου καλείστε να ανανεώσετε την ζωή σας και να πετάξετε το παρελθόν που δεν σας ταιριάζει. Αυτή η Άνοιξη θα φροντίσει τις συναισθηματικές σας ανησυχίες, ενώ θα σας δείξει ότι η εσωτερική σας αναγέννηση είναι πολύ κοντά και θα σας δώσει αυτό που πραγματικά επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού, θα αποδειχθεί μία θαυμάσια περίοδος να κάνετε την αυτοκριτική σας, να ζωντανέψετε τα θαμμένα σας όνειρα και να φροντίσετε την υγεία σας. Υπάρχει η δυνατότητα να ξανασκεφτείτε μία επαγγελματική πρόταση και να πάρετε το επόμενο διάστημα, τις αποφάσεις που θα σας δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κοινωνική σας ζωή θα γεμίσει με ενέργεια, πάθος και νέα πρόσωπα. Η Πανσέληνος αυτή θα σας βγάλει από τις γκρίζες μέρες του Χειμώνα και θα σας δείξει ότι όλα είναι δυνατόν να γίνουν, ακόμη και αν υπάρχουν εμπόδια. Ίσως να θελήσετε να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό πρόγραμμα, όπου το φιλικό σας περιβάλλον θα συμμετέχει με θετικό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, σας γεμίζει από ενέργεια και πάθος για την κατάκτηση των στόχων σας. Από την άλλη οι καταστάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα σας απορροφούν την ενέργεια σας και αυτός θα είναι ο λόγος όπου δεν θα μπορέσετε να εστιάσετε την προσοχή σας σε έναν τομέα, ώστε να έχετε και το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η Υπερπανσέληνος, θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και νέες εμπειρίες. Πολλοί από σας θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι, ανακαλύπτοντας μέσα από αυτό τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Πολύ πιθανόν επίσης, να θα ολοκληρώσετε μία πνευματική εργασία, όπου θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος αυτή σας δημιουργεί σκέψεις και προβληματισμούς για οικονομικά θέματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις. Το να αφήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που θα έχουν προέκταση σε άλλο πρόσωπο, είναι μία λάθος κίνηση που θα πρέπει να αποφύγετε. Ίσως ακόμη και να απομακρυνθεί κάποιο πρόσωπο από κοντά σας και ο λόγος είναι η κακή διαχείριση και των δύο, σε αυτό τον τομέα.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

Related posts