Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
28 Μαΐ 2022
SLIDER

Σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Προσοχή γιατί εύκολα  μπορεί να γίνει το λάθος

Οι ημερήσιες πλανητικές επιρροές για σήμερα ( 4/2 ) από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Είναι η στιγμή όπου η απομάκρυνση από τις λάθος συναισθηματικές επιλογές, γίνεται πιο εύκολα. Η Αφροδίτη επίσης αλλάζει ζώδιο, μπαίνοντας στο σπίτι του Κρόνου, έως τις 1/3. Ευνοούνται τα ζώδια της Γης αυτό το διάστημα, γιατί νιώθουν καλύτερα, όταν τα συναισθήματα είναι ελεγχόμενα.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, θα φέρει καινούρια ξεκινήματα και νέους οραματισμούς. Μπορεί αυτή την περίοδο, να νιώσετε περισσότερο κοντά με ένα φιλικό σας πρόσωπο, όπου θα σας φέρει καινούριο αέρα δράσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη, κάτι που θα σας κάνει να νιώθετε ενθουσιασμό και ενέργεια, για τα επαγγελματικά σας βήματα. Ταυτόχρονα ανοίγεται, μία σημαντική περίοδος σε προσωπικό επίπεδο, όπου θα ζυγίσετε την κάθε σας κίνηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ καλά μηνύματα σας φέρνει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα κάποια «σκοτεινά» σημεία από το παρελθόν. Μπορεί επίσης να αποκτήσετε μία καλή πηγή εισοδημάτων, που θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, μπορεί να σας ευνοήσει σε θέματα συνεταιρισμών ή χρημάτων που αφορούν συναλλαγές με τρίτα πρόσωπα, δάνεια και κληρονομιές. Όσο για την νέα θέση της Αφροδίτης, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, ανοίγει το κεφάλαιο «σχέσεις».

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα έχετε την Νέα Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, κάτι που θα ανανεώσει την προσωπική σας ζωή και πολύ πιθανόν να φέρει έναν νέο σύντροφο. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, αλλά αφήστε τον χρόνο να δείξει το σημαντικό ή όχι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον τομέα της εργασίας και της υγείας σας, δεν έχει παρά να σας δείξει πόσο σημαντική είναι αυτή η περίοδος για τις αποφάσεις που θα πάρετε. Το γεγονός που θα συμπέσει χρονικά η Αφροδίτη να αλλάζει ζώδιο στον φιλικό με εσάς Αιγόκερω, δείχνει ότι όλα συντελούν προς όφελος σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, είναι ιδανική για να ανοίξετε την πόρτα σας σε ευχάριστα γεγονότα, που μπορεί να γλυκάνουν τις σκυθρωπές μέρες της τελευταίας περιόδου. Βέβαια οι οικογενειακές σχέσεις συνεχίζουν να είναι ένας πολύ εύθραυστος τομέας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, σας φέρνει πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα και κάνει νέα ξεκινήματα σε οικογενειακές υποθέσεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω, σας δίνει ασφάλεια και ηρεμία, στις σχέσεις, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία πολύ καλή Νέα Σελήνη για σας σήμερα, όπου θα σας χαρίσει άνοιγμα σε κάθε πνευματική εργασία, ταξίδια και επικοινωνία με το περιβάλλον σας. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, έως τις 1/3, θα σας ευνοήσει οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη σήμερα θα μετακινηθεί στο δικό σας ζώδιο, κάτι που θα σας ευνοήσει αυτό τον μήνα σε προσωπικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη επίσης στον τομέα των οικονομικών σας, μπορεί να σας φέρει ένα έξτρα εισόδημα, ή μία οικονομική ευκαιρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σας, θα ευνοήσει εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω από αυτή την ημερομηνία. Τολμήστε αλλαγές και απαλλαχτείτε από ότι σας δημιουργεί στασιμότητα. Όσο για την νέα θέση της Αφροδίτης, δείχνει ότι οι σχέσεις σας, οφείλουν να μπουν στο μικροσκόπιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη σε ένα ευαίσθητο σημείο του ωροσκοπίου σας, φανερώνει πολλά άλυτα θέματα που σας ταλαιπωρούν. Μπορεί να θελήσετε την απομόνωση σας, ή να βρεθείτε αντιμέτωποι με τις ψυχικές σας μεταπτώσεις, κάτι που δεν πρέπει να το αντιμετωπίσετε αδιάφορα. Άνθρωποι από το περιβάλλον σας στηρίζουν τα σχέδια σας. 

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

 

Related posts