Επιστροφή στην κορυφή
Πέμπτη, 23 Νοε 2017
 
 

Σήμερα η μεγάλη γιορτή για τη μοτοσυκλέτα

Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2017 - 11:00

-a Μέγεθος κειμένου +A

the big rideΑπό σήμερα 20 Απριλίου μέχρι και την Δευτέρα 24 Απριλίου οι φίλοι των δύο τροχών θα μπορούν να επισκεφθούν την «Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017» στην Αίθουσα Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (είσοδος από Λ. Ποσειδώνος).

Οι  επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλετών και scooter αλλά και να επισκεφθούν τα  περίπτερα των εταιρειών και να δουν όλα τα νέα  αξεσουάρ για αναβάτες , τα νέα λιπαντικά και ελαστικά.

Κατά την διάρκεια της «Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2017» θα πραγματοποιούνται καθημερινά test rides με μοτοσυκλέτες και scooter από τις εταιρείες SYM, HONDA, YAMAHA, SUZUKI, TRIUMPH και HARLEY DAVIDSON. Οι ώρες διεξαγωγής των test rides είναι τις καθημερινές 16:00 – 18:00 και το Σαββατοκύριακο 12:00 – 18:00.

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να δουν από κοντά την official μοτοσυκλέτα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Valentino Rossi και την REPSOL RC213V ,του επίσης Παγκόσμιου Πρωταθλητή Marc Marquez.

ekthesi motoΤο Σάββατο22 Απριλίου και την Κυριακή 23 Απριλίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, σεμινάριο με θέμα «Τροχαία Ατυχήματα, γιατί συμβαίνουν και πώς να μην εμπλακείτε» με ομιλητή τον Θανάση Χούντρα εκπαιδευτή ασφαλούς οδήγησης.

Οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 το πρωί.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης www.ekthesimotosikletas.gr.

Χορηγοί επικοινωνίας της έκθεσης είναι οι COSMOTE, RED FM, Περιοδικό ΜΟΤΟ ΤΡΙΤΗ, Περιοδικό ΜΟΤΟ και το e-magazine BIKEIT.GRΜοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: