Επιστροφή στην κορυφή
Σαββάτο, 16 Δεκ 2017
 
 

«Σήμερα δεχθήκαμε δολοφονικό τρομοκρατικό χτύπημα»

Τρίτη, 10 Ιανουάριος 2017 - 12:41

-a Μέγεθος κειμένου +A

s«Σήμερα δεχθήκαμε δολοφονικό τρομοκρατικό χτύπημα. Χτύπημα που είχε ως στόχο τους αστυνομικούς που φρουρούσαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και το ίδιο το κόμμα μας ως θεσμό της Δημοκρατίας», δήλωσε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, για την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη.

«Επισκέφθηκα τον αστυνομικό που ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση. Είναι ένας από εμάς. Η επίθεση εναντίον του αφορά όλους μας», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Οι δολοφόνοι έδρασαν και αποχώρησαν ανενόχλητοι, εκμεταλλευόμενοι το άβατο των Εξαρχείων, που επιδεινώνεται με την ανοχή της Κυβέρνησης.

Η κατάσταση αυτή στρέφεται πρωτίστως εναντίον της ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής.
Σήμερα δεν θα μείνουμε στις πολιτικές ευθύνες, οι οποίες είναι γνωστές και τις οποίες έχουμε καταγγείλει στον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Το ΠΑΣΟΚ είναι σταθερά προσηλωμένο στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας.
Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα σε εγρήγορση και συνεργασία για να τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα», σημείωσε η κ. Γεννηματά.

«Η Δημοκρατία έχει τη δύναμη να νικήσει τους αρνητές της», είπε κλείνοντας η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την επίθεση στα γραφεία του κόμματος.

Διαβάστε επίσης:Μοιράσου το…!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: