Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
25 Φεβ 2020
Απόψεις

Σημαντική περίοδος από τις 4-10/9 για να ολοκληρωθούν υποθέσεις που είχαν παγώσει

Από την Αλεξάνδρα Καρτά –αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο

ΚΡΙΟΣ:  Μπορεί να πιεστείτε περισσότερο με επαγγελματικά θέματα και να υποβάλετε τον εαυτό σας σε υπερπροσπάθειες. Μην περιμένετε εξελίξεις άμεσα σε προσωπικό επίπεδο. Θα πρέπει να βάλετε πρώτα γερές βάσεις σε ότι σας είναι σημαντικό και με σωστούς χειρισμούς να κερδίσετε τον στόχο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανανεωμένους σας βρίσκει η Πανσέληνος στις 6/9. Πολύ γρήγορα θα βάλετε μπροστά ένα σχέδιο σας που είχατε εγκαταλείψει μέσα στον Αύγουστο. Αν πρέπει να αλλάξετε κάτι στο σπίτι σας, ή στον χώρο της εργασίας σας, είναι η κατάλληλη περίοδος. Η ορθή πορεία του Ερμή από τις 5/9 φτιάχνει τα οικονομικά σας.

ΔIΔΥΜΟΙ: Επαγγελματικοί στόχοι ολοκληρώνονται μέσα στην εβδομάδα. Αν είχατε αφήσει κάτι σε εκκρεμότητα, ήρθε η στιγμή που οι καταστάσεις θα σας ωφελήσουν για να βρείτε τον δρόμο να ολοκληρωθούν. Η προσωπική σας ζωή θα έχει κάποια ηρεμία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να επαναπαύεστε.

ΚΑΡΚIΝΟΣ: Η Πανσέληνος στις 6/9, θα σας δώσει κάποιες όμορφες στιγμές σε προσωπικό επίπεδο. Ίσως πολλοί από σας να αρνούνται να αποχαιρετίσουν το Καλοκαίρι, που ήταν αρκετά ποικιλόμορφο και ιδιαίτερο. Όλα όμως έχουν ένα τέλος και θα πρέπει γρήγορα να ενταχθείτε στους Φθινοπωρινούς ρυθμούς και στην καθημερινότητα.

ΛΕΩΝ: Έχετε μπει σε μία τρελή επαγγελματική πορεία, που η βάση της είναι η οικονομική σταθεροποίηση. Αν έχετε νομικές ή άλλες εκκρεμότητες από το παρελθόν, τώρα ήρθε η στιγμή να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά. Αυτή η εβδομάδα θα σας δώσει ευκαιρίες για ανάκαμψη και μέχρι το τέλος της, θα έχετε κερδίσει ουσιαστικά πράγματα.

ΠΑΡΘEΝΟΣ: Θεωρείτε για σας από τις πιο σημαντικές εβδομάδες μέσα στον Σεπτέμβριο. Όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας και θα πρέπει να επωφεληθείτε από αυτό το γεγονός. Ο Ερμής πλέον σε ορθή πορεία, σας επαναφέρει και πάλι στην καθημερινότητα σας. Πολλοί από εσάς θα κάνετε νέα ξεκινήματα που θα έχουν σίγουρη επιτυχία αν έχετε δουλέψει σκληρά για ότι ποθείτε.

ΖΥΓOΣ: Έχετε πολλές σκέψεις ανεκπλήρωτες, που ακόμη δεν έχετε βρει τον τρόπο να τις υλοποιήσετε. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 6/9, θα σας δώσει μία έντονη επιθυμία στο να κάνετε κάποια επαγγελματικά βήματα, όπου δεν θα έχουν καθαρή εικόνα ακόμη. Θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι με ότι επιδιώκετε και ότι λέτε στους άλλους.

ΣΚΟΡΠIOΣ: Η προσωπική σας ζωή θα σας δώσει αρκετά όμορφες στιγμές που θα έχουν ρίζες από το παρελθόν. Πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτή την εβδομάδα, θα είναι γνώριμα και πολύ δικά σας. Κάποιες σκέψεις σας θα υλοποιηθούν λίγο αργότερα, μετά από μία οικονομική σας ανάκαμψη.

ΤΟΞOΤΗΣ: Οικογενειακές υποθέσεις θα υπάρξουν και πάλι μπροστά σας. Θα έχετε μία προσωρινή κρίση με δικά σας πρόσωπα, που θα σας δείξουν ότι περιμένουν κάτι παραπάνω από εσάς. Βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε λίγο το τεταμένο περιβάλλον που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με σθένος και ώριμη σκέψη.

ΑΙΓOΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνία σας αυτή την περίοδο θα περάσει σε άλλο επίπεδο. Θα πρέπει να προσέξετε τις συζητήσεις και τις συμφωνίες που θα κάνετε με άτομα από το περιβάλλον σας. Μπορεί να εκτεθείτε υπερβολικά, αν δεν τηρήσετε τον ηθικό κώδικα σε ότι αφορά εσάς και ένα δικό σας αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧOΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Η Πανσέληνος εξ άλλου στο ζώδιο των Ιχθύων, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι οι συνθήκες σε ότι υλικό ζήτημα, θα έχουν και μία δυσκολία που δεν θα φανεί από την αρχή. Όσο για τις προσωπικές υποθέσεις, αφήστε τον χρόνο να ωριμάσει τα γεγονότα χωρίς να βιάζεστε.

ΙΧΘYΕΣ

Δεν χωρά αμφιβολία ότι θα έχετε μία πολύ έντονη εβδομάδα από κάθε άποψη. Η προσωπική σας ζωή θέλει μία καθαρότερη εικόνα από αυτή που μέχρι τώρα έχετε. Εκκρεμότητες που υπάρχουν, θα αρχίσουν σιγά, σιγά να σας πνίγουν και θα πρέπει να βρεθούν λύσεις το επόμενο διάστημα.

Το δέντρο της ζωής είναι παγκόσμιο σύμβολο που βρίσκεται στην πνευματική παράδοση των περισσοτέρων πολιτισμών. Αναγνωρίζεται ως κοσμικός άξονας, ριζωμένο στα βάθη της γης, στο κέντρο του κόσμου, σε επαφή και με το υγρό στοιχείο και τα κλαδιά του να φτάνουν στον ουρανό και την αιωνιότητα. Κάθε εβδομαδιαίο ωροσκόπιο θα έχει την ακολουθία από ένα διαφορετικό κάθε φορά δέντρο ζωής, που θα προσαρμόζεται από την αστρολόγο Άλεξ Καρτά σε επίπεδο εικαστικό και διαισθητικό, μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθούν την συγκεκριμένη περίοδο.

*** Στη βασική φωτογραφία : Το δέντρο της ζωής : Έργο της Αλεξάνδρας Καρτά

 Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts