Subscribe Now
Trending News
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
20 Ιούλ 2024
Πολιτισμός

SAVE THE DATE: Το δωρεάν σεμινάριο life coaching της Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου πραγματοποιείται για 10η χρονιά δια ζώσης αλλά και διαδικτυακά

Η Νο1 Coach στην Ελλάδα, ιδρύτρια της Life Clinic Group και βραβευμένη από το Women Economic Forum με το διεθνές βραβείο “Iconic Women Creating a Better World for All” Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου προσφέρει για 10η συνεχόμενη χρονιά δωρεάν το σεμινάριο life coaching «Καλύτερα Γίνεται».
Πλέον, οι συνθήκες το επιτρέπουν και έτσι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν, τόσο διαδικτυακά, όσο και δια ζώσης παίρνοντας συμπυκνωμένη γνώση και αποτελεσματικά εργαλεία στη φαρέτρα τους για μια πιο επιτυχημένη, ουσιαστική και ευτυχισμένη ζωή. Ένα δώρο λίγο πριν ολοκληρωθεί μια πολύ απαιτητική χρονιά για όλους.

SAVE THE DATE
Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως και τις 14:00
Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός, Πλατείας Αγ. Γεωργίου, Καρύτση 8, Αθήνα
&
Διαδικτυακά

Βασική Εισηγήτρια
Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, Ιδρύτρια & CEO Life Clinic, Master Coach, Ομιλήτρια, Συγγραφέας
Προσκεκλημένοι ομιλητές
Μαλού Λαρσινού, Holistic Health Coach, COO Life Clinic Group
Νικόλας Σμυρνάκης, Συγγραφέας
Δηλώσεις συμμετοχής στο: 

10 χρόνια «Καλύτερα Γίνεται»
Το σεμινάριο που έχει βοηθήσει χιλιάδες Έλληνες να χτίσουν «Μια Ζωή που Αξίζει να τη Ζεις» συμπληρώνει μια δεκαετία συνεχούς παρουσίας. Όπως σημειώνει η δημιουργός του, Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου «Κάτι που ξεκίνησε σαν μια απλή ιδέα συνεισφοράς, έγινε ένας ετήσιος θεσμός που έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή πάρα πολλών ανθρώπων. Μετά από 2 χρόνια διαδικτυακής παρουσίας είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε επιτέλους να συναντηθούμε δια ζώσης. Περάσαμε και περνάμε περίεργες εποχές που μας δοκιμάζουν, μας κάνουν να χάνουμε την πίστη ή το κέφι μας, μας φορτώνουν ψυχική κούραση και συχνά μας βάζουν σε μια θέση ανήμπορου θύματος. Φέτος, στη 10η χρονιά του “Καλύτερα Γίνεται” το μήνυμά μας είναι: Πάρε τη ζωή στα χέρια σου».

Τι να περιμένετε από το σεμινάριο
To «Καλύτερα Γίνεται» είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο Life Coaching πρόγραμμα, με οδηγό τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου και τις πολύτιμες, ενθαρρυντικές συμβουλές της, το οποίο θα περιλαμβάνει ομιλία, συμβουλές, έξυπνες ασκήσεις και θα σας δώσει τα ερεθίσματα για να αισθανθείτε ασφαλείς, να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε μόνοι και να ενισχυθείτε προσωπικά από τη δύναμη της ομάδας! Μέσα από την επαφή σας με άλλους ανθρώπους με τους ίδιους φόβους, ανησυχίες και προβλήματα, θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε, να ανταλλάξετε ιδέες και να βρείτε λύσεις!

Σε αυτό το διαδραστικό σεμινάριο coaching
• Θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας σχετικά με τις δυνατότητές σας και το τι «είναι εφικτό».
• Θα αναλάβετε τις ευθύνες σας.
• Θα στραφείτε προς μια νοοτροπία ανάπτυξης.
• Θα ανακαλέσετε το κουράγιο που έχετε μέσα σας.
• Θα δείτε τις αλλαγές με άλλο μάτι.
• Θα αναπλαισιώσετε ερμηνείες και πεποιθήσεις που σας κρατούν αιχμάλωτους.
• Θα δεσμευτείτε σε δράση που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.
Ένα είναι σίγουρο: Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα φύγετε γεμάτοι δύναμη, αισιοδοξία, νέες προοπτικές, ιδέες και ενέργεια!

Χρήσιμη πληροφορία
Εγγραφείτε ΕΔΩ και σύντομα θα λάβετε όλες τις λεπτομέρειες για το σεμινάριο. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας να είστε μισή ώρα νωρίτερα στον χώρο. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Όσοι από εσάς δεν έχετε τη δυνατότητα να είστε στην Αθήνα, η εκδήλωση θα προβληθεί και διαδικτυακά.