Επιστροφή στην κορυφή
Σαββάτο, 21 Ιουλ 2018
 
 

Ρύπανση και δημοσκοπήσεις τα μεγάλα θέματα της ημέρας

Τετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017 - 09:20

-a Μέγεθος κειμένου +A

Ρύπανση και δημοσκοπήσεις κυριαρχούν σήμερα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την καταπολέμηση της ρύπανσης στο Σαρωνικό και οι εκτιμήσεις  για το πόσο διάστημα θα διαρκέσουν οι επιπτώσεις της πετρελαιοκηλίδας, οι διαπιστώσεις από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, που δείχνουν  ότι το πολιτικό παιχνίδι είναι ανοιχτό, καθώς και η πολιτική αντιπαράθεση στη Βουλή, η κοινή στάση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – Ποταμιού και η απόσυρση της τροπολογίας για την «Τουρκική Ένωση Θράκης», από την κυβέρνηση, κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του Αθηναϊκού Τύπου.  Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι οι αποφάσεις για την γρήγορη απονομή συντάξεων σε δικαιούχους  με διαδοχική ασφάλιση, τα νέα μέτρα για τον έλεγχο της διακίνησης «μαύρου χρήματος», οι εξελίξεις στο «μέτωπο» της αξιολόγησης, οι σχεδιασμοί της Νέας Δημοκρατίας και οι διαδικασίες στην Κεντροαριστερά, οι αλλαγές στην αξιολόγηση των  δημοσίων υπαλλήλων , οι έρευνες για πετρέλαιο σε 4 νέες περιοχές της Β. Ελλάδας, η παράδοση των 75 πρώτων Τοπικών Μονάδων Υγείας σε δύο μήνες, η απόφαση των τραπεζών να προχωρήσουν σε περισσότερες πωλήσεις δανείων,  η  παράταση για τα αυθαίρετα και τους  δασικούς χάρτες, οι εξελίξεις στην υπόθεση του “Noor One”, η απόφαση της Εκκλησίας να προχωρήσει σε αξιοποίηση της περιουσίας της,  καθώς και ο νέος φονικός σεισμός στο Μεξικό.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ :  Βγαίνουν από τον «πάγο» οι συντάξεις! Με διαδοχική ασφάλιση – Με εγκύκλιο του Πετρόπουλου δίνονται τα χρήματα! Πόσα θα πάρει κάθε δικαιούχος – Σκληρές περικοπές 60% στην επικουρική για όσους «απόμαχους» συνεχίσουν να εργάζονται. Τι θα ισχύσει γι’ αυτούς που έχουν ένσημα (και) στο εξωτερικό.

ΕΘΝΟΣ : Μπαίνει κόφτης στο μαύρο χρήμα – Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχουν μόνο έναν  επαγγελματικό λογαριασμό – Στο μικροσκόπιο της Εφορίας όλα τα έσοδα των επιχειρήσεων.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου :  «ΤΑΙΠΕΔ» με ράσα υπέρ απόρων – Αξιοποίηση ακινήτων, ενεργειακά, εκχώρηση εκτάσεων, καλλιέργειες  – Ένθετο: Ιερές επενδύσεις από την Εκκλησία.

Νέα Δημοκρατία: Ο Κυριάκος νίκησε κατά κράτος τον Τσίπρα στη ΔΕΘ

Επίδομα – ΕΝΦΙΑ: Έχασαν (!!!) την έκπτωση του ΕΝΦΙΑ όσοι πήραν «13η σύνταξη» τα Χριστούγεννα του 2016

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ :  Διπλή παράταση για αυθαίρετα, δασικούς χάρτες – Αποκλειστικό: Τελευταία ευκαιρία για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων – Νέα διορία 30 έως 60 ημερών για τη νομιμοποίηση αυθαίρετων κτισμάτων και 15 ημερών για υποβολή αντιρρήσεων σε δασικούς χάρτες .

Κυβερνητικό: Τα ψέματα που έλεγε όταν τελείωσαν οι «αυταπάτες» – Δύο χρόνια από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015

Η ΑΥΓΗ : Ανοιχτό πολιτικό παιχνίδι – Ρευστό σκηνικό δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  Συντάξεις: Γρηγορότερα και με λιγότερες κρατήσεις – Ενιαία θα υπολογίζονται τα ποσά για όσους έχουν διαδοχική ασφάλιση – Ποιες κατηγορίες δικαιούχων ωφελούνται με τις νέες ρυθμίσεις.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  : Διατροφική απειλή διαρκείας – Από 2 έως 5 χρόνια θα διαρκέσουν οι επιπτώσεις της πετρελαιοκηλίδας.

Μεξικό – Σεισμός: Νέος φονικός σεισμός στο Μεξικό

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ :  Κυβέρνηση: Αναπάντητα ερωτήματα για τα πυρηνικά στον Άραξο  – «Παιχνίδι με τη φωτιά» η προετοιμασία της βάσης για ενδεχόμενη μεταφορά αμερικανικών πυρηνικών όπλων από το Ιντσιρλίκ.

Τα ΝΕΑ : Δήμαρχοι σε απόγνωση – – Ξεσηκώθηκαν ακόμη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την καταστροφή και την ολιγωρία – Καταγγελία στα «ΝΕΑ»: Έτσι βυθίστηκε το «Αγία Ζώνη ΙΙ».

ΗΠΑ – Β. Κορέα: Τραμπ για Κιμ – Θα διαλύσω τη Β. Κορέα και το Ρόκετμαν

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ : Μάχη για τους πόρους της ΕΕ – Ζωτικής σημασίας για την Ελλάδα το θέμα των ιδίων πόρων, οι αλλαγές στην ΚΑΠ και η πολιτική συνοχής – Κρίσιμες αλλαγές στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό μετά το Brexit – Αναζητούνται νέες ισορροπίες.Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: