Επιστροφή στην κορυφή
Πέμπτη, 19 Ιουλ 2018
 
 

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την έκθεση Αυτοκινήτου επί ελληνικού εδάφους

Δευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017 - 11:17

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

Μετά τη μεγάλη  67η Διεθνή  Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης , που έγινε από τις 14 – 24 Σεπτεμβρίου, τη σκυτάλη παίρνει η Ελλάδα. Από τις  11 – 19 Νοεμβρίου θα γίνει η έκθεση θεσμός, «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017», στους φιλόξενους χώρους του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου (Ελληνικό), αίθουσα Ξιφασκίας.

Τα πολλά νέα μοντέλα (πρεμιέρες) που έχουν να παρουσιάσουν οι συμμετέχοντες εισαγωγείς αντιπρόσωποι μετά την έκθεση στη Γερμανία, δίνουν μία ξεχωριστή λάμψη και διάσταση ενημέρωσης, σε μια αγορά που τα τελευταία χρόνια δείχνει σημεία μικρής αλλά σταθερής ανάκαμψης.

Παράλληλα σε νέους εκθεσιακούς χώρους, θα δώσει εντυπωσιακό παρόν το AFTER MARKET και υπηρεσίες που είναι συνδεδεμένες με τη συντήρηση και χρήση του αυτοκινήτου.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει και η συμμετοχή της ΦΙΛΠΑ που θα εκθέσει στο κοινό μοναδικά αυτοκίνητα που έγραψαν χρυσές σελίδες και δένουν το παρελθόν με το παρόν.

Τέλος, τα ΔΩΡΕΑΝ TEST DRIVE δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες να κάνουν συγκρίσεις και να έχουν πληρέστερη εικόνα και πληροφόρηση για την μάρκα και το μοντέλο που πρόκειται να αγοράσουν.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΣΚΑΙ, ΣΚΑΙ 100.3 , ΜΕΛΩΔΙΑ, ΣΠΟΡ FM, AUTOΤΡΙΤΗ και NEWSAUTO.GR και πραγματοποιείται με την υποστήριξη των περιοδικών : 4TROXOI, AUTOCAR, DRIVE, MOTORI.GR, CAR and DRIVER, ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, TRUCK & BUS NEWS, autoSERVICE και της εφημερίδας ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

Περισσότερες πληροφορίες στο website : http://www.autokinisiexpo.gr/Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: