Επιστροφή στην κορυφή
Σαββάτο, 21 Ιουλ 2018
 
 

To πρώτο original single των Before Sunday με τίτλο «No Destination» είναι γεγονός!

Κυριακή, 24 Σεπτέμβριος 2017 - 14:30

-a Μέγεθος κειμένου +A

To πρώτο original single των Before Sunday με τίτλο No Destination είναι γεγονός και είναι όσο groovy φαντάζεστε! Η μοναδική Pop-Rock διαθεση που συνδυάζεται επιτυχημένα με funky-jazzy ρυθμους και τις  ρυθμικές guitars καθώς και οι προσεγμένες φωνητικές αρμονίες συνθέτουν έναν ‘φρέσκο’ αλλά και ‘γνώριμο’ ήχο που τραβάει αμέσως την προσοχή του ακροατή. Το τραγούδι ‘ντύνει’ το γεμάτο χρώματα video του σκηνοθέτη TonyHuber!

Το ‘NoDestination’ είναι διαθέσιμο άμεσα στο Youtube και CDBaby ενώ σύντομα θα διατεθεί και στις πλατφόρμες Spotify, iTunes και AmazonMusic! Ακούστε το στα παρακάτω links:

Youtube

 

CDBaby

 


ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Οι Before Sunday δημιουργήθηκαν το 2014από τους Nik Basis (guitar&vocals) & Stella Panteloudi (vocals&percussion). Ξεκινώντας από την Θεσσαλονίκη οι BeforeSundayέχουν πραγματοποιήσει πολλές  liveεμφανίσεις κυρίως στην Βόρειο Ελλάδα. Αρχικά έκαναν αισθητή την παρουσία με τις αξιοπρόσεκτες διασκευές τους σε γνωστά κομμάτια όπως το ‘Allaboutthebass’ (MeghanTrainor) , Mirrors‘ (JustinTimberlake)  και ΄Imnottheonlyone(SamSmith). Τα συγκεκριμένα video δημοσιεύθηκαν σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια.Όμως δεν σταμάτησαν εκει… Tο 2015 δοκιμάζουν την τύχη τους στο Manchesterτης Αγγλίας. Εκεί ηχογραφούν  το τέταρτο cover τους “ BangBang(JessieK, AriannaGrande, NickiMinaj) και  συναντούν τον NickMcCabeκιθαρίστα του συγκροτήματος  TheVerveκαι συζητούν τις προοπτικές συνεργασίας με τον επιτυχημένο μουσικό/παραγωγό.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, όλα τα videos διασκευών των BeforeSunday, κερδίζουν τα βραβεία καλύτερης διασκευής, καλύτερης σκηνοθεσίας και καλύτερης ερμηνείαςστο βρετανικό musicnetworkBeat 100. Έπειτα από ενα χρόνο αποφασίζουν να εγκατασταθούν στο Λονδίνο αναζητώντας νέους στόχους και βάζοντας πλώρη για τον δικό τους προσωπικό δίσκο. Ηχογραφούν δυο ακόμα covers, τa ‘ Aintbeendone’ (JessieJ) και το ‘ PokemonThemeSong’ από την ομώνυμη παιδική σειρα Pokemon στα πλαίσια της σειράς video ‘Nostalgia’.  Αυτή την περίοδο οι BeforeSunday είναι αφοσιωμένοι στην ηχογράφηση του πρώτου τους LP σε studio του Λονδίνο και ετοιμάζουν live εμφανίσεις καθώς και μια περιορισμένης διάρκειας περιοδεία σε Αγγλία και Ελλάδα.

Facebook

 

Youtube

 

Instagram

 

TwitterΜοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: