Επιστροφή στην κορυφή
Τετάρτη, 22 Νοε 2017
 
 

Πρώτη φορά σε απεργία έκλεισαν τα μαγαζιά

Παρασκευή, 05 Φεβρουάριος 2016 - 10:30

-a Μέγεθος κειμένου +A

Η εξέλιξη των διαπραγματεύσεων και οι απαιτήσεις του ΔΝΤ για το Ασφαλιστικό, τα χθεσινά πανελλαδικά συλλαλητήρια ,  καθώς και η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων  των αγροτών  αποτελούν τα βασικά θέματα στις πρώτες σελίδες των σημερινών πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του Αθηναϊκού Τύπου.

ΤΑ ΝΕΑ  : Η Ελλάδα στους δρόμους – μαζικές συγκεντρώσεις και χιλιάδες κλειστά μαγαζιά – από τη Θράκη ως την Κρήτη – για το Ασφαλιστικό του Κατρούγκαλου .

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Σόιμπλε από… μάρμαρο!  – Θρασύς (ενώπιον του δράματος) και είρων ο Υπουργός Οικονομικών της επικυριάρχου – Επαναφέρει στο τραπέζι το Grexit  και «υποδεικνύει» στην ισοπεδωμένη  Ελλάδα να του φτιάξει ανδριάντα (αν καταφέρει ποτέ να βγει από το τούνελ)  – Επική δήλωση Βενιζέλου ότι το καταστροφικό Μνημόνιο ήταν η ηπιότερη δυνατή λύση  .

ΕΘΝΟΣ: Μέτρα στήριξης για τους κατ΄ επάγγελμα αγρότες – Το σχέδιο της κυβέρνησης για το νέο Μητρώο Αγροτών – Ειδικό φορολογικό – ασφαλιστικό καθεστώς και κίνητρα για όσους το 50% του εισοδήματός τους προέρχεται από τον αγροτικό τομέα.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ : Καταργούν τα σύμβολα του Έθνους & τα μυστήρια της Εκκλησίας – Η βάπτιση των παιδιών θεωρείται… ποινικό αδίκημα για τον Υπέρτατο Νόμο!!!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ:  «Έξοδος» στα 67 και για τους δημοσίους υπαλλήλους – Τελεσίγραφο από την τρόικα για κατάργηση των εξαιρέσεων στο Ασφαλιστικό.

ΕΣΤΙΑ : Ανοικτός ο δρόμος για νέες εκλογές – Δυσχέρειες με το «Κουαρτέτο» – Ογκώδη συλλαλητήρια

Η ΑΥΓΗ: Δεν αντέχει άλλο η κοινωνία – Μαζικές διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα κατά της λιτότητας – Νέα μέτρα για την κάλυψη δημοσιονομικού κενού 2% του ΑΕΠ το 2016-17 ζητάει η Κομισιόν – Περικοπές στις συντάξεις ζητάει εμμέσως το ΔΝΤ κάνοντας λόγο για «βιώσιμο ασφαλιστικό» .

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ : Ο λαός απεργεί… το ΔΝΤ πιέζει – Σε 24ωρους αποκλεισμούς προχωρούν αύριο οι αγρότες .

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ : Πρώτη φορά έκλεισαν μαγαζιά στην απεργία.

Ο ΛΟΓΟΣ : Σε κλοιό διαδηλωτών η Ελλάδα – Μεγαλειώδης συγκεντρώσεις για το Ασφαλιστικό

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Χιλιάδες εργαζόμενοι και λαός διαδήλωσαν: Πάρτε πίσω το νόμο – λαιμητόμο! – Εντυπωσιακό σε όγκο και μαχητικότητα το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα κλιμάκωσης του αγώνα – Μαζικά συλλαλητήρια και σε άλλες πόλεις της χώρας .

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Σε νέα δίνη το Χρηματιστήριο-Φυγή επενδυτών από τον φόβο εμπλοκής στις διαπραγματεύσεις-Απώλειες 7,79% σε δυο ημέρες-Μειώθηκε κατά 3,2 δις ευρώ η συνολική κεφαλαιοποίηση.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:  Ο λογαριασμός της νέας φορολογικής κλίμακας-Η λυπητερή στα μεσαία και υψηλά εισοδήματα με την πρόταση της κυβέρνησης.

 

 

 

 

 

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: