Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 21 Αυγ 2018
 
 

Προσποιήθηκαν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και έκλεψαν τις οικονομίες ηλικιωμένης!

Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017 - 16:55

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Μορφή επιδημίας έχουν λάβει πλέον τα περιστατικά με άτομα που προσποιούμενοι διάφορους επαγγελματίες – συνήθως υπαλλήλους κάποιας δημόσιας υπηρεσίας – εξαπατούν και ληστεύουν ηλικιωμένους συμπολίτες μας, ξεγελώντας τους πρώτα να τους ανοίξουν τα σπίτια τους.

Αυτή τη φορά παριστάνοντας τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, δυο επιτήδειοι κατάφεραν να πλησιάσουν μια 84χρονη γυναίκα κάτοικο ενός χωριού της Δωδώνης και να της κλέψουν τις οικονομίες που είχε βάλει στην άκρη για μια ώρα ανάγκης.

Η καταγγελία που κατατέθηκε στις αστυνομικές αρχές της περιοχής, αναφέρει ότι δυο άτομα άγνωστων λοιπών στοιχείων, έφτασαν με  αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης, χθες (11/10), νωρίς το απόγευμα. Στη συνέχεια, ο συνοδηγός εξήλθε από το όχημα και πείθοντας την 84χρονη για κάποιο δήθεν πρόβλημα στον πίνακα της ΔΕΗ, κατάφερε να μπει μέσα στο σπίτι της.

Ανυποψίαστη η ηλικιωμένη γυναίκα, δεν έδωσε προσοχή στις κινήσεις του άγνωστου, ο οποίος κατάφερε να αφαιρέσει τις οικονομίες της, συνολικά 700 ευρώ και δύο βιβλιάρια τραπέζης, που βρήκε καταχωνιασμένα ψαχουλεύοντας τα συρτάρια της. Έπειτα επέστρεψε στο αυτοκίνητο όπου τον περίμενε ο συνεργός του και εξαφανίστηκαν διαφεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών διεξάγεται από την αστυνομία.

 

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: