Επιστροφή στην κορυφή
Παρασκεύη, 20 Ιουλ 2018
 
 

Προσφορές και μειώσεις τιμών για τη Honda τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο

Τρίτη, 15 Αύγουστος 2017 - 09:51

-a Μέγεθος κειμένου +A

Δελεαστικές τιμές για τους «νεκρούς» μήνες της αγοράς ξεκίνησε η  εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη για τα αυτοκίνητα της Honda. Έτσι για τους μήνες  Αύγουστο και Σεπτέμβριο ισχύουν οι παρακάτω προωθητικές ενέργειες για τα μοντέλα της Honda:

*   H έκδοση CRV Comfort μειώνεται κατά 2.950€ και φτάνει στις 28.000€

*   Όφελος πελάτη 2.000€ με ΦΠΑ για την έκδοση CRV 1.6lt 2WD Elegance.

*   Όφελος πελάτη 3.000€ με ΦΠΑ για τις εκδόσεις CR-V 4WD 1.6lt MT 15/16MY και την έκδοση CR-V 4WD 1.6lt MT NAVI.

*   Όφελος πελάτη 1.000€ για τις εκδόσεις HR-V 1.5lt Elegance MT & CVT

Ταυτόχρονα για όλα τα μοντέλα Honda ισχύει το πρόγραμμα Honda «Όλα είναι Δυνατά» με το οποίο οι υποψήφιοι πελάτες Honda μπορούν τώρα να αποκτήσουν το μοντέλο Honda που επιθυμούν εκμεταλλευόμενοι τα παρακάτω οφέλη:

*   5 χρόνια δωρεάν service (μόνο τα ανταλλακτικά), όπου καλύπτεται η περιοδική συντήρηση των μοντέλων Honda όπως αυτή εμφανίζεται μέσω του service reminder system του αυτοκινήτου και περιγράφεται στο βιβλίο συντήρησης και εγγύησης

*   5 χρόνια εγγύηση ή 150.000 χλμ.

*   5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια Honda Assist σε συνεργασία με την S.B.A.I. Mondial Assistance

*   Συνέχιση του πολύ ανταγωνιστικού χρηματοδοτικού προγράμματος από την Alpha Bank με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,9% (πλέον εισφοράς 0,6%).

*   Παράλληλα η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. συνεχίζει το πρόγραμμα Honda Family, με το οποίο, όποιος έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο Honda, εξασφαλίζει δωρεάν ασφάλεια για ένα χρόνο στον ίδιο καθώς και σε όποιον από την οικογένειά του θέλει να αγοράσει νέο Honda αυτοκίνητο.Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: