Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
13 Ιούλ 2020
Media

Προσφυγικό ” Ωρα μηδέν” . Ντροπή σ αυτούς που εμπορεύονται τον πόνο


Το Προσφυγικό ζήτημα βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της επικαιρότητας , όπως αυτή καταγράφεται στα πρωτοσέλιδα  των σημερινών πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του Αθηναϊκού Τύπου. Άλλα  θέματα στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων είναι οι εξελίξεις στην διαπραγμάτευση για την αξιολόγηση, η περικοπή των συντάξεων, το φορολογικό σχέδιο της κυβέρνησης, η συνεδρίαση της Κ.Ο της ΝΔ, οι εξελίξεις στο Ποτάμι,  οι στόχοι του  ΔΟΛ μετά τη δίωξη Ψυχάρη καθώς και οι αντιδράσεις ιεραρχών για τις επισκέψεις Μητροπολιτών στα σχολεία.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Όμηροι! – Αποστολή στην Ειδομένη των δακρύων με τους 9.000 πρόσφυγες – Παιδιά παντού! Στο υγρό χώμα! Πεινασμένα και κουρασμένα! –Η νέα πρόσκληση από την Αυστρία και τους «συμμάχους» της! Στέλνουν ειδικές δυνάμεις στα κλειστά σύνορα! Με πόλεμο απειλούν τα Σκόπια – Τορπίλη της Μέρκελ που λίγες ώρες πριν στήριζε την Ελλάδα!
ΕΘΝΟΣ: Με αποβατικά η επιστροφή των μεταναστών – Πλοία του ΝΑΤΟ θα τους επαναπροωθούν στην Τουρκία – Κοινές επιχειρήσεις με τη Frontex για ανάσχεση των προσφυγικών ροών  .
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ιμάμης σε τζαμί της Αττικής: «Σφάξτε τους Χριστιανούς»!!! – Πλήρης και δραματικής επιβεβαίωση της Ελεύθερης Ώρας της Δευτέρας .
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ : Ψαλίδι έως 12% σε κύριες – επικουρικές – Ψυχρολουσία από Τσίπρα για συνταξιούχους αλλά και μισθωτούς .
ΕΣΤΙΑ : Οδός διαφυγής από το Ιόνιο – Το κλείσιμο των συνόρων και η έξοδος των προσφύγων
Η ΑΥΓΗ: Τα φοβικά σύνδρομα οδηγούν σε αδιέξοδα – Άλλη όψη του απομονωτισμού η πολιτική των «κλειστών συνόρων» – Συνολική και συνεργατική η μόνη ευρωπαϊκή και εφικτή λύση – Αλ. Τσίπρας: Υποχρεωτική η κατανομή των προσφύγων .
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ : Πωλείται ελπίς στη μαύρη αγορά – Έμποροι αγαθών, υπηρεσιών και θεάματος κερδοσκοπούν από την απόγνωση – Κυβερνητικό πρόγραμμα προστασίας των προσφύγων από την οικονομική εκμετάλλευση.
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ : Δείπνο αποφάσεων για την αξιολόγηση – Στις Βρυξέλλες, παρουσία Τόμσεν, Κερέ, Μπούτι – Ενδείξεις ευελιξίας από τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε – Προειδοποίηση Μέρκελ.
Απόπειρα απόδρασης: Σήραγγα 10 μέτρων κάτω από τις φυλακές
Κίνα – Απολύσεις: Η Κίνα απολύει δημοσίους υπαλλήλους από προβληματικές εταιρείες
Ο ΛΟΓΟΣ : Απασφαλισμένη «βόμβα» – Εγκλωβισμένοι πάνω από 8.000 πρόσφυγες στην Ειδομένη- 6.000 στα νησιά .
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Συνδικάτα και λαϊκές επιτροπές: Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες αντίθεση στην πολιτική ΕΕ – ΝΑΤΟ – κυβέρνησης – Πυκνώνουν οι παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες φορέων του εργατικού – λαϊκού κινήματος  για το Προσφυγικό .
ΤΑ ΝΕΑ : Μαχαίρι σε μεγάλες και μικρές συντάξεις – Σπάνε οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης που οδηγείται σε συνολική παρέμβαση στο Ασφαλιστικό.
ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Φορο-επιβαρύνσεις»- Πλήγμα για ετήσια εισοδήματα άνω των 30.000 ευρώ-Πρώτη φορά ενιαία κλίμακα για μισθωτούς, αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες.
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Κούρεμα αφορολόγητου απαιτούν οι δανειστές»-Βόμβα στη διαπραγμάτευση το ενδεχόμενο περικοπής του ορίου των 9.545 ευρώ.
 
 
 
 

Related posts