Επιστροφή στην κορυφή
Πέμπτη, 23 Νοε 2017
 
 

Η πριγκίπισσα που απαρνείται τον θρόνο για τον έρωτα

Πέμπτη, 18 Μάιος 2017 - 10:07

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Στη μακρινή και μαγευτική χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, την Ιαπωνία, διαδραματίζεται μια σύγχρονη ιστορία «απαγορευμένης αγάπης». Πρωταγωνιστές είναι η πριγκίπισσα Μάκο, εγγονή του αυτοκράτορα Ακιχίτο και ο Κέι Κομούρο, ένας «κοινός θνητός» – δικηγόρος.

Δυστυχώς για τους δυο νέους, ο νόμος της ιαπωνικής βασιλικής οικογένειας δεν επιτρέπει τις συμπτύξεις ανάμεσα σε «γαλαζοαίματους» και απλούς ανθρώπους. Παρ’ όλα αυτά η πριγκίπισσα Μάκο δεν δίστασε να ανακοινώσει την απόφαση της, να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, γνωρίζοντας πως την επομένη του γάμου θα χάσει κάθε βασιλικό δικαίωμα και θα πρέπει να εγκαταλείψει το βασιλικό μέγαρο.

Οι δυο μελλόνυμφοι γνωρίστηκαν το 2012, στην περιοχή Σιμπούγια στο Τόκιο σε μια εκδήλωση του Χριστιανικού πανεπιστημίου του Τόκιο, όπου σπούδαζαν. Ένα κοινό που τους ενώνει είναι ότι ο Κέι, λάτρης του νερού, δούλεψε ως «πρίγκιπας της θάλασσας», προωθώντας τον τουρισμό στις παραλίες του Σονάν.

 

Πριγκίπισσα Μάκο και Κέι Κομούρο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η 25χρονη Μάκο έχει πτυχίο καλλιτεχνικής και πολιτιστικής κληρονομιάς από το Διεθνές Χριστιανικό Πανεπιστήμιο και ένα μάστερ στις μουσειακές σπουδές, από το πανεπιστήμιο του Λέστερ. Έχει επίσης σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, ενώ από πέρσι εργάζεται σε μουσείο στο Πανεπιστήμιο του Τόκιο.

Όσο για τον Κέι, όπως προείπαμε, είναι λάτρης των ωκεανών, του σκι και του αρέσει το μαγείρεμα και να παίζει βιολί. Έχει ήδη γνωρίσει την οικογένεια της αγαπημένης του που φέρεται να έχει κατανοήσει την απόφαση της πριγκίπισσας και να την έχει αποδεχτεί.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: