Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
15 Ιούν 2021
Media

Πράσινο φως από τους θεσμούς για φοροελαφρύνσεις

Το πράσινο φως από τους θεσμούς για φοροελαφρύνσεις, υπό την προϋπόθεση να επιτυγχάνονται τα πλεονάσματα, τα μέτρα της Ε.Ε. κατά της Τουρκίας για τις παράνομες γεωτρήσεις της στην κυπριακή ΑΟΖ, αλλά και η αναμενόμενη αντίδραση των ΗΠΑ στην παραλαβή των S-400 από την Άγκυρα, η κόντρα κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη δημόσια κοινωνική ασφάλιση,  καθώς και τα κυβερνητικά σχέδια για το νέο συνταξιοδοτικό και τις επικουρικές κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται η αναμενόμενη έκδοση ελληνικού επταετούς ομολόγου, οι διεργασίες για τον Έλληνα Επίτροπο στην ΕΕ, οι αποφάσεις για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ, η κόντρα κυβέρνησης – αξιωματικής αντιπολίτευσης για το μέλλον της ΔΕΗ, οι αντιδράσεις για τις επιπτώσεις των αλλαγών στους Ποινικούς Κώδικες, οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για το Προσφυγικό, το νέο κύμα κακοκαιρίας και τα φαινόμενα κερδοσκοπίας στη Χαλκιδική, οι προσλήψεις στο Δημόσιο,  καθώς και ο σχεδιασμός για σπουδές δεύτερης ευκαιρίας σε ΑΕΙ, για τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αθώοι όλοι οι μιζαδόροι-Ιδού το μεγάλο ξέπλυμα με τους συριζαϊκούς Ποινικούς Κώδικες-Το ξέσπασμα της εισαγγελέως στη δίκη της Siemens για τα λαμόγια  που τη γλιτώνουν-Παραγράφηκαν (!!!) τα αδικήματα για τον Τσουκάτο, παρότι ομολόγησε το «λάδωμα».

ΕΘΝΟΣ

Σπουδές δεύτερης ευκαιρίας σε ΑΕΙ – Νέο πρόγραμμα διετούς φοίτησης – Νέος θεσμός επαγγελματικής εκπαίδευσης για τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ – Σε ποια ΑΕΙ θα «τρέξουν» τα προγράμματα – Σύστημα που εφαρμόζεται σε ξένα πανεπιστήμια – Τι ισχύει για τα επαγγελματικά δικαιώματα – Ποιες είναι οι ειδικότητες που προτιμά η αγορά – Οι επιλογές, οι διαδικασίες και οι όροι συμμετοχής .

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

1.207προσλήψεις έως τέλη Ιουλίου – Αναλυτικά οι 23 προκηρύξεις που «τρέχουν» για θέσεις στο δημόσιο – Αιτήσεις για εποχικούς και μόνιμους σε δήμους, νοσοκομεία, ΕΟΠΥΥ, ΕΚΠΑ, κατασκηνώσεις και κρατικούς φορείς – ΟΙ ειδικότητες που ζητούνται, οι προϋποθέσεις των υποψηφίων και η μοριοδότηση για όλους τους διαγωνισμούς.

Η ΑΥΓΗ

Πριονίζουν τη δημόσια κοινωνική ασφάλιση – Ξεκίνησε  η επιχείρηση απαξίωσης από το υπουργείο Εργασίας – Υπονομεύουν το ασφαλιστικό σύστημα με fake news για 400.000 απλήρωτες συντάξεις – Προωθούν το ασφαλιστικό Πινοσέτ τεμαχίζοντας τον ΕΦΚΑ σε τρία ταμεία:  μισθωτών, επαγγελματιών και αγροτών – Σχεδιάζουν την επαναφορά των παλαιών ασφαλιστικών κλάσεων του ΟΑΕΕ που οδηγούν στην αύξηση των εισφορών  για επαγγελματίες και αγρότες – Διαμορφώνουν κλίμα για να δικαιολογήσουν την εκχώρηση της δημόσιας επικουρικής ασφάλισης σε ασφαλιστικές εταιρείες .

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΔΕΗ:  Την απαξιώνουν για να την ξεπουλήσουν – Μοντέλο «Ολυμπιακής» για τη μεγαλύτερη επιχείρηση – Στα αζήτητα οι λιγνιτικές μονές μετά τις επιθέσεις του Κωστή Χατζηδάκη – Προς εκποίηση τα «φιλέτα» των υδροηλεκτρικών έργων – Έρχονται «εθελουσία» για 2.000, περικοπές μισθών και αύξηση τιμολογίων – Παράδοξη σιωπή της ΓΕΝΟΠ /ΔΕΗ  στην επιχείρηση απαξίωσης.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 

Πρωτοσέλιδο: Φοροελαφρύνσεις υπό όρους – Πράσινο φως από Ρέγκλινγκ, αρκεί να επιτυγχάνονται τα πλεονάσματα

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Μπορούμε να τα καταφέρουμε! Με το ΚΚΕ να βαδίσουμε στο δρόμο της διεξόδου για το λαό – Ομιλία του Δ. Κουτσούμπα στο 28ο αντιιμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ – Πάντα μπροστά για το δίκιο του λαού! – Έχουμε νέα εφόδια, πολλή πείρα για να φτάσουμε νικητές στο τέλος αυτού του δρόμου.

Τα ΝΕΑ

Όσα θα δίνεις τόσα θα παίρνεις – Επικουρικές: Τι προβλέπει το νέο συνταξιοδοτικό – Από πότε θα τεθεί σε λειτουργία το νέο καθεστώς και ποιους εργαζόμενους θα αφορά – Δυνατότητα εφαρμογής του και στα επαγγελματικά ταμεία – Τι θα ισχύει με την εισπραξιμότητα και το εφάπαξ – Πρωτόδικες αποφάσεις επιστρέφουν σε συνταξιούχους παράνομες περικοπές.

 ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Τέλος στο ανήθικο πάρτι-Τάξη στη διαχείριση του προσφυγικού και έλεγχος στα κονδύλια-Προτεραιότητα στη βελτίωση των συνθηκών στα επιβαρυμένα νησιά και ειδικά στις ευπαθείς ομάδες προσφύγων και μεταναστών, με ταυτόχρονη αυστηρή φύλαξη των συνόρων, αλλαγή στις διαδικασίες χορήγησης ασύλου, καθώς και πλήρης εφαρμογή της συνθήκης με την Τουρκία αποφασίστηκαν σε κυβερνητική σύσκεψη υπο τον πρωθυπουργό.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Νέα έξοδος στις αγορές με επταετές ομόλογο – Στόχος η άντληση 2,5 δις ευρώ με επιτόκιο κοντά στο 2% – Οι ανάδοχοι της έκδοσης.

 

Related posts