Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
06 Δεκ 2022
Auto-Moto

Πρακτικά και σύγχρονα τα All new Express Van

Ένα ακόμη μοντέλο που απευθύνεται σε επαγγελματίες κυκλοφόρησε στην αγορά. Η παραγωγή του All new Express Van γίνεται στο εργοστάσιο της Renault στην Ταγγέρη, που επένδυσε στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεών του ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στα πιο σύγχρονα στάνταρ της Renault.

Το All new Express Van είναι ένα ελαφρύ φορτηγό που προορίζεται τόσο για μεμονωμένους επαγγελματίες όσο και για στόλους επαγγελματικών οχημάτων, όταν το ζητούμενο δεν είναι απλά η κάλυψη των αναγκών, αλλά η καλύτερη σχέση τιμής – μεγέθους – εξοπλισμού.

Το εσωτερικό διαθέτει μοντέρνο οριζόντιο ταμπλό με καθαρές γραμμές που αναδεικνύουν την ευρυχωρία του All new Renault Express Van. Η επένδυση στις πόρτες και την οροφή παρέχει ένα αναβαθμισμένο επίπεδο αρμονίας στην καμπίνα, ενώ τα πλαστικά μέρη είναι ανθεκτικά και πλενόμενα.

Οι τελικοί σταθμοί συναρμολόγησης στο τμήμα κατεργασίας των μετάλλων εφοδιάστηκαν με 32 ρομπότ για την πρώτη φάση, ενώ το τμήμα βαφής αμαξωμάτων εξοπλίστηκε με έναν νέο σταθμό και ένα ολόκληρο τμήμα για εργασίες χρωματισμού κατά παραγγελία.

Με στιβαρή και δυναμική σχεδίαση που υιοθετεί τη σύγχρονη στιλιστική υπογραφή της μάρκας, χάρη στα φώτα LED σχήματος “C” , με την καλύτερη αναλογία μήκους καρότσας /μήκους αμαξώματος και εφοδιασμένο με τον καταξιωμένο κινητήρα diesel 1.5 Blue dCi, με 75 και 95 ίππους, Το All new Express Van έχει σχεδιαστεί για μια αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης, κάνοντας την οδήγηση ασφαλέστερη και τη φόρτωση ευκολότερη.

Τα στάνταρ φωτιστικά σώματα LED σχήματος “C” εξασφαλίζουν έως και 90% καλύτερη φωτεινότητα.

Τα φτερά, οι εμπρός πόρτες και η συρόμενη πλευρική πόρτα, κάνουν ευκολότερη την πρόσβαση στο εσωτερικό του.

 

Τα άνετα καθίσματα εξασφαλίζουν αυξημένη πλευρική στήριξη στο σώμα, ενώ τα μοντέρνα προσκέφαλα είναι μεγάλα και βολικά. Ο οδηγός μπορεί εύκολα να ρυθμίσει τόσο το ύψος της έδρας (+/- 40χλστ.) όσο και την απόσταση (+/- 110χλστ.) του καθίσματός του, αλλά και το ύψος της ζώνης ασφαλείας και του τιμονιού. Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση στην οδήγηση, το κάθισμα του οδηγού μπορεί να εφοδιαστεί προαιρετικά και με υποβραχιόνιο. Τέλος, έχει βελτιωθεί και το επίπεδο της ηχομόνωσης  με στόχο να περιοριστεί ο βαθμός κόπωσης του οδηγού.

EASY LOAD: Ευκολία στη φόρτωση

Το All new Renault Express Van διαθέτει τις καλύτερες αναλογίες στην κατηγορία του, με 1,91 μ. μήκος χώρου φόρτωσης (με πλήρες διαχωριστικό), για ένα όχημα συνολικού μήκους 4.39 μ. και πλευρική συρόμενη πόρτα πλάτους 716 χλστ, που είναι η καλύτερη τιμή στην κατηγορία του. Πρακτικό όσο ποτέ άλλοτε, το νέο μοντέλο προσφέρει ωφέλιμο φορτίο 650 κιλών με τον κινητήρα diesel. Παράλληλα, το All new Express Van προσφέρει κορυφαία τιμή χωρητικότητας αποθήκευσης στην καμπίνα και μέγιστο όγκο φόρτωσης που φτάνει τα 3.7 μ³.

EASY DRIVE: Με hi-tech συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης

Το All new Renault Express Van εφοδιάζεται με μία σειρά νέων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης που αυξάνουν σημαντικά το επίπεδο οδηγικής ασφάλειας και την περιμετρική ορατότητα του οδηγού.

  • Wide View Mirror: Ο ευρυγώνιος αυτός καθρέφτης αποτελεί μία σημαντική καινοτομία του All new Express Van που ενσωματώνεται στο αλεξήλιο του συνοδηγού και δίνει εικόνα ¾ της πίσω νεκρής γωνίας, εξαλείφοντας τα τυφλά σημεία και προσφέροντας μοναδική ασφάλεια κατά την οδήγηση σε κόμβους τύπου “Y”.
  • Rear View Assist: Το σύστημα υποβοήθησης ορατότητας βασίζεται σε μια κάμερα που είναι τοποθετημένη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, πάνω από τις πίσω πόρτες και η οποία στέλνει εικόνα σε μία οθόνη 5” που είναι τοποθετημένη στη θέση του εσωτερικού καθρέφτη. Έτσι εξασφαλίζει στον οδηγό εξαιρετική ορατότητα του περιβάλλοντος πίσω από το όχημα καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής και σε κάθε περίπτωση.
  • Trailer Stability Assist (TSA) / Σύστημα υποβοήθησης σταθερότητας ρυμουλκούμενου: Συνδεδεμένο με το ESC, το σύστημα αυτό μειώνει την ταλάντωση του ρυμουλκούμενου χωρίς όριο ταχύτητας και βελτιώνει τον χειρισμό σε δύσκολες συνθήκες που προκαλούνται από πλευρικούς ανέμους ή την κατάσταση του δρόμου.
  • Blind Spot Warning: Το σύστημα ελέγχου τυφλού σημείου προειδοποιεί τον οδηγό όταν αναγνωρίσει την παρουσία άλλου οχήματος στις τυφλές γωνίες του αυτοκινήτου του. Το σύστημα λειτουργεί σε ταχύτητες από 30 – 140χλμ./ώρα και χρησιμοποιεί 4 αισθητήρες κίνησης που καλύπτουν και τις δύο πλευρές του αυτοκινήτου. Εντοπίζει την παρουσία άλλων οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων και των μοτοσυκλετών και φορτηγών.
  • Συστήματα Hill Start Assist (Υποβοήθηση εκκίνησης στην ανηφόρα)
  • Cruise control / Speed limiter (με χειριστήρια στο τιμόνι)
  • Αυτόματη ενεργοποίηση φώτων, αισθητήρες βροχής, προβολείς ομίχλης.

EASY LIFE

Άνεση στην εργασία

Το All new Express Van διαθέτει τους καλύτερους αποθηκευτικούς χώρους στην κατηγορία του, τόσο στην καμπίνα, με σχεδόν 48 λίτρα, όσο και στο χώρο φόρτωσης με μεταφορική ικανότητα από 3,3 – 3,7 μ³. Χάρη στους 13 αποθηκευτικούς χώρους τοποθετημένους σε στρατηγικά σημεία, η ζωή στο εσωτερικό γίνεται ευκολότερη από ποτέ.

Παράλληλα, ο εξοπλισμός πολυμέσων του All new Express Van περιλαμβάνει το ηχοσύστημα Connect R&Go και προαιρετικά το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων Renault EASY LINK.

Το All new Express Van διατίθεται με τον κινητήρα diesel 1.5 Blue dCi, με  απόδοση 75 & 95 ίππων (220 Nm και 240 Nm ροπής αντίστοιχα), που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση από 5,0 λ. /100χλμ. (134 γρ. CO2/χλμ.), νούμερα που του εξασφαλίζουν καθημερινή πρόσβαση στον πράσινο δακτύλιο.

Σε συνδυασμό με το σύστημα Eco-Mode, που μπορεί να ενεργοποιηθεί από το ταμπλό, εξασφαλίζεται έως και 12% περισσότερη οικονομία καυσίμου. Η ένδειξη αλλαγής ταχύτητας («Gear Shift Indication») ενημερώνει τον οδηγό για το πότε είναι η καλύτερη στιγμή για αλλαγή ταχύτητας, εξοικονομώντας έτσι επιπλέον 5% στα καύσιμα.

Το All new Express Van ξεκινάει από 14.677€  (+ΦΠΑ), ενώ καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών με όριο 100.000 χλμ. (όποιο συμβεί πρώτο και απεριόριστα για τα 2 πρώτα έτη), αλλά και με δωρεάν 5ετή οδική βοήθεια. Επιπλέον καλύπτεται από εγγύηση βαφής 3 ετών και αντισκωρική εγγύηση 12 ετών (χωρίς όριο χιλιομέτρων).

 

Related posts