Επιστροφή στην κορυφή
Σαββάτο, 23 Ιουν 2018
 
 

Πότε θα κλείσει η έξοδος της Αττικής Οδού στον κόμβο Μεταμόρφωσης

Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017 - 16:24

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Κλειστή, για να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος, θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού από την Ελευσίνα προς Λαμία στον κόμβο της Μεταμόρφωσης (κόμβος 8) για 9 ώρες από αύριο (14/10), αργά το βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου και μέχρι τις 8 το πρωί της Κυριακής, με τους οδηγούς – που κατευθύνονται από Ελευσίνα προς Λαμία – να χρειαστεί να ακολουθήσουν την εξής παρακαμπτήρια διαδρομή:

Θα συνεχίζουν στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και θα εξέρχονται στην έξοδο του επόμενου κόμβου (έξοδος 9 – Λ. Ηρακλείου). Στον κόμβο της λεωφόρου θα αναστρέφουν, θα εισέρχονται ξανά στην Αττική Οδό προς Ελευσίνα, χωρίς να πληρώνουν πάλι διόδια και στη συνέχεια θα εξέρχονται στην αμέσως επόμενη έξοδο προς Λαμία.

Προς διευκόλυνση των οδηγών, η εταιρεία  Αττικές Διαδρομές ενημερώνει ότι θα εγκαταστήσει κατευθυντήρια σήμανση στην παράκαμψη. Επιπλέον θα μπορούν να πληροφορούνται τις κυκλοφοριακές συνθήκες καλώντας σε 24ωρη βάση τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της Αττικής Οδού, το 1024.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: