Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
07 Δεκ 2021
Υγεία

Πόσο κοστίζει το όνειρο της εξωσωματικής !!!!

Εδώ και πολλές δεκαετίες νεαρά ζευγάρια με προβλήματα στην αναπαραγωγή κατέρρεαν όταν οι γιατροί τους έλεγαν ότι δεν πρόκειται να κάνουν παιδιά. Έβλεπες βουρκωμένα μάτια και βούρκωνες και εσύ βλέποντας νέους ανθρώπους να χάνονται στις ιατρικές διαπιστώσεις.

Αλλά ‘όπως ξέρετε οι γιατροί έχουν  δώσει όρκο στον Ιπποκράτη. Είναι επιστήμονες. Και ότι κάνουν το κάνουν γιατί σκέφτονται την εξέλιξη της επιστήμης και μόνο αυτό.

Όποιος πει ότι εκμεταλλεύονται τα όνειρα των νέων ανθρώπων θα πρέπει να πέσει φωτιά να τους κάψει.

Οι γιατροί δεν στήνουν επιχειρήσεις. Οι γιατροί δεν τα παίρνουν. Ούτε στέλνουν τις γυναίκες για καισαρική γιατί η κλινική χρεώνει παραπάνω,

Είναι άνθρωποι και γνωρίζουν ότι πρέπει να παλέψουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να πετύχουν μια φυσιολογική γέννα.

Εμείς αυτά πιστεύουμε για τους γιατρούς. Τους γυναικολόγους που έχουν ειδικευθεί στην εξωσωματική.

Αν έχετε κάποια άλλη γνώμη καλό είναι να μας το πείτε. Για να μας ανοίξετε τα μάτια.

Επί τη ευκαιρία μας έστειλαν μια πολύ καλή συμφωνία. Είναι όπως κάνουν και με τις «επαναστατικές» μεθόδους που απευθύνονται σ αυτούς τους ανθρώπους  που ξέρουν ότι το αύριο τους λιγοστεύει, ( έχουμε μαζέψει στοιχεία από πολύ καλούς γιατρούς που βγαίνουν και διαφημίζουν φάρμακα).

Φυσικά καμιά σχέση με αυτούς τους γιατρούς που βγαίνουν και διαλαλούν φάρμακα. Σ αυτό το λόγο έχει ο ιατρικός σύλλογος.

Εδώ πρόκειται για μονάδες.Για μηχανήματα.

Εδώ μας ανακοινώνουν ότι η  EUROMEDICA σε στρατηγική συνεργασία με τη Μικτή Χειρουργική Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ του κ. Κωνσταντίνου Πάντου, εγκαινιάζει τη λειτουργία Μονάδας Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στη EUROMEDICA Κηφισιάς, δημιουργώντας ένα κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που συνδυάζει την παγκοσμίως αναγνωρισμένη εξειδίκευση της επιστημονικής ομάδας της ΓΕΝΕΣΙΣ με την άρτια υποδομή και τη διαγνωστική εμπειρία της EUROMEDICA.

Θα σας δώσουμε λεπτομέρειες για αυτή τη μονάδα αλλά δεν ξέρουμε αν θα κοστίζει κάτι η θα το κάνουν οι γιατροί για την επιστήμη και μόνο.

Θα μου πείτε έχουν και αυτοί οικογένειες και πρέπει να ζήσουν. Σίγουρα θα πρέπει να ζήσουν. Τόσα χρόνια σπούδαζαν. Θα σας πρότεινα όμως να συγκρίνετε ένα αντίστοιχο κέντρο στη Γερμανία και τους αντίστοιχους γιατρούς. Το κέντρο θα πληρωθεί αδρά από τον ασφαλιστικό φορέα του γερμανού.

Ο γερμανός γιατρός όμως δεν πρόκειται να πάρει ούτε ένα …τσίπουρο.

Επιστρέφουμε στα δικά μας.

Η νέα μονάδα πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία της από τις αρχές Μαρτίου 2013 και αποτελεί μία συνέργια που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τόσο την επιχειρηματική δραστηριότητα της EUROMEDICA, όσο και το εύρος των υπηρεσιών που παρέχονται από τα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου, ανταποκρινόμενη σε μία καίρια σύγχρονη ανάγκη. Η EUROMEDICA εδραιώνει την ηγετική της θέση και αναπτύσσεται με έμφαση στην καινοτομία και στην ανάπτυξη υπηρεσιών υγείας σε ιατρικούς κλάδους που δεν καλύπτονται από το κρατικό σύστημα υγείας. Ελπίζουμε να έχει και καλά αποτελέσματα γιατί υπάρχουν πολλά ζευγάρια που δυστυχούν.

Η μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής (IVF) της ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ χαίρει της αναγνώρισης και εκτίμησης της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας, καθώς πραγματοποιεί επιστημονικές εργασίες και συνεργάζεται με κλινικές της Ευρώπης και της Αυστραλίας, ενώ χάρη στο πρωτοποριακό της έργο αποτελεί τη μοναδική μονάδα IVF από την Ελλάδα που συμπεριλαμβάνεται στις σελίδες της παγκόσμιας ιστορίας της εξωσωματικής γονιμοποίησης (www.IVF-Worldwide.com). Ο κ. Κωνσταντίνος Πάντος, διακεκριμένος Γυναικολόγος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, τ. Επιμελητής του Τμήματος Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Συντονιστής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Royal Womens Hospital του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης, ηγείται μίας ιατρικής και επιστημονικής ομάδας που έχει διακριθεί διεθνώς χάρη στις πρωτοποριακές της επιτυχίες σε παγκόσμιο επίπεδο:

•           2004: γέννηση του πρώτου παιδιού στον κόσμο με βιοψία βλαστοκύστεων, απαλλαγμένο από μεσογειακή αναιμία

•           2005: γέννηση του πρώτου παιδιού στον κόσμο απαλλαγμένο από χρόνια κοκκιωματώδη νόσο, ενώ παράλληλα με μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων σώθηκε το πάσχον αδελφάκι του

•           2006: γέννηση των πρώτων παιδιών στον κόσμο απαλλαγμένα από τη νόσο Cadasil και τη συγγενή υπερπλασία των επινεφριδίων

•           2007: γέννηση του πρώτου παιδιού στον κόσμο απαλλαγμένα από το σύνδρομο γναθοπροσωπικής δυσόστωσης

•           2010: πραγματοποίηση της πρώτης εγκυμοσύνης στην Ελλάδα μετά από προεμφυτευτική διάγνωση όλων των χρωμοσωμάτων με τη μέθοδο Array-CGH

•           2012: γέννηση υγιούς παιδιού σε οικογένεια φορέων του συνδρόμου LEBER η οποία είχε ήδη 2 τυφλά παιδιά και παρουσίαση της υπόθεσης στο CNN

Η EUROMEDICA, αναπτύσσεται πάντα με επίκεντρο της δραστηριότητάς της τον άνθρωπο, αναβαθμίζοντας διαρκώς τις υπηρεσίες Υγείας που παρέχει σε όσους έρχονται στα Διαγνωστικά Κέντρα και τις Κλινικές της. Η έναρξη της συνεργασίας με τη ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ για τη δημιουργία Τμήματος Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στη EUROMEDICA Κηφισιάς εντάσσεται στην ευρύτερη φιλοσοφία του Ομίλου για την παροχή υπηρεσιών κορυφαίου επιπέδου με επιστημονική εξειδίκευση, επαγγελματική συνέπεια και ανθρώπινο πρόσωπο.

Καλό το δελτίο που μας έστειλε η εταιρία που έχει αναλάβει να προωθήσει το θεάρεστο έργο της EUROMEDICA και της Μικτής Χειρουργικής Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ. Δεν μας είπε όμως πόσο κοστίζει μια επίσκεψη και πόσο ένα όνειρο.

Περιμένουμε τιμές. Να σας τις πούμε να τις μάθετε.

 

 

Related posts