Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
27 Ιούν 2022
Ελλάδα

Πώς θα φέρω πίσω την αφθονία στη ζωή μου;

ελενη αυφαντη Μπορεί η καθημερινότητα μας να έχει μικρές, μα αναζωογονητικές στιγμές ανεμελιάς; Είναι εφικτό να αγγίξουμε την ευδαιμονία, την πληρότητα; Να αισθανθούμε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, δύναμη, θετικά συναισθήματα, βλέποντας παράλληλα το εισόδημά μας να αυξάνεται;

Όσο δύσκολη και αν είναι η εποχή που διανύουμε, η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι θετική. Η αφθονία- πνευματική και υλική- είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό στο χέρι μας. Αρκεί να βρούμε τα κατάλληλα εργαλεία για να την επαναφέρουμε στην πρώτη γραμμή της ζωής μας.

Πολύτιμος αρωγός σ’ αυτή μας την προσπάθεια θα είναι η Ελένη Αϋφαντή, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (Life Coach), εκπαιδευμένη στη Συστημική Ψυχιατρική και τη Διαχείριση Αρνητικών Καταστάσεων. Στο επόμενο προγραμματισμένο βιωματικό σεμινάριό της, στρέφει όλους τους προβολείς σ’ αυτό ακριβώς το κομμάτι: την αφθονία. Μέσα από ασκήσεις, παραδείγματα και την απαραίτητη επιστημονικά φιλτραρισμένη θεωρία, μας δείχνει τον δρόμο.

Η Ελένη Αϋφαντή , θα μιλήσει την  Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στις 19.00 , στο  Aegean College, Πανεπιστημίου 17, Αθήνα, τηλ.: 210 3211228 . Η διάρκεια είναι δύο ώρες και το κόστος συμμετοχής είναι  15 ευρώ.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο τηλέφωνο: 6937 336 686

 

Γκρεμίζοντας τους τοίχους :  Άραγε τι μας απομακρύνει από την αφθονία; Η κυρία Αϋφαντή εξηγεί: «Οι περισσότεροι άνθρωποι, ο καθένας μας για διαφορετικούς λόγους, έχουμε δημιουργήσει μηχανισμούς- έχουμε δηλαδή υιοθετήσει σκέψεις και συμπεριφορές- που μας εμποδίζουν να έχουμε αφθονία στη ζωή μας. Αντιδρούμε στα όσα μας συμβαίνουν αυτοματοποιημένα διώχνοντας μακριά μας την ευημερία».

Σ’ αυτό το σεμινάριο, λοιπόν, θα μάθετε :

  • Να προσελκύουμε τον πλούτο και την αφθονία στη ζωή μας
  • Να κατανοούμε ποιες πεποιθήσεις δεν μας επιτρέπουν να βιώσουμε την αφθονία
  • Να απελευθερωθούμε από την αίσθηση περιορισμού και έλλειψης
  • Να ενισχύσουμε την αίσθηση της πληρότητας στη ζωή μας
  • Να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας
  • Να ξεδιπλώνουμε το νήμα της αφθονίας την κάθε μας μέρα

 

Και μην ξεχνάτε: Σήμερα, περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαίο να αναλάβουμε την ευθύνη της δικής μας ευημερίας- συναισθηματικής και υλικής.

trust your selfΒιογραφικό:

Η Ελένη Αϋφαντή είναι σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (LifeCoach), εκπαιδευμένη στη θεραπεία ανθρωπίνων συστημάτων και τη Διαχείριση Αρνητικών Καταστάσεων στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος που παρέχεται στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι ειδικευμένη στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP), ως εκπαιδεύτρια (NLP CoachingTrainer).

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Université de La Rochelle της Γαλλίας, η Ελένη εργάστηκε για 28 πολύ δημιουργικά χρόνια στον κόσμο της βιομηχανίας ως στέλεχος Παραγωγής, Αγορών, καθώς και στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Έχοντας ολοκληρώσει αυτό τον κύκλο της επαγγελματικής της ζωής, αποφάσισε, το 2010, να αποδεχθεί τη φυσική της κλίση να υποστηρίζει και να καθοδηγεί ανθρώπους στην πραγματοποίηση των επιθυμιών που έχουν για τη ζωή τους. Έτσι, μελέτησε συστηματικά και αφοσιώθηκε με πάθος σε μια δουλειά για την οποία, στην πραγματικότητα, εκπαιδευόταν ήδη επί σειρά ετών, από μεγάλο προσωπικό ενδιαφέρον. Από το 2011 πραγματοποιεί βιωματικά σεμινάρια και ομαδικές ή ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής με μια ευρεία θεματολογία, όπως αυτογνωσία, σχέσεις, πραγματοποίηση στόχων, διαχείριση αρνητικών καταστάσεων, και άλλα.

Related posts