Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 16 Ιουλ 2018
 
 

Ποιος επώνυμος είχε υπογράψει για το Nomads αλλά τελικά έριξε «άκυρο»;

Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2017 - 19:53

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Το νέο ριάλιτι επιβίωσης του Ant1, καλά-καλά δεν έχει ξεκινήσει όμως ήδη έχει αρχίσει να συζητείται.

Μια αιτία γι’ αυτό είναι και η απόφαση παίκτη από την πλευρά των «διάσημων» συμμετεχόντων να μην φτιάξει τελικά τις «βαλίτσες» του για Φιλιππίνες, παρά το γεγονός ότι το όνομα του είχε ήδη ανακοινωθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Εντούτοις την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος που αποφάσισε να ανακοινώσει την αλλαγή στα σχέδια του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο λόγος για τον διάσημο Chef Pâtissier ή αλλιώς ζαχαροπλάστη, Διονύση Αλέρτα, ο οποίος έγραψε: «Λοιπόν για να μη με ρωτάτε όλοι και σας τρώει η αγωνία, δεν θα πάρω μέρος στο Nomads ενώ είχα υπογράψει… οι λόγοι πάρα πολύ απλοί: υπερβολικός φόρτος εργασίας και είναι βέβαιο ότι στα ψυχολογικά τεστ δεν θα τα πέρναγα…».

Έτσι, αν δεν υπάρξουν και άλλες ανατροπές, οι επώνυμοι που θα μεταβούν στη νησιωτική χώρα της Ασίας, είναι οι εξής: Γιώργος Μαυρίδης, Όλγα Πηλιάκη, Μαντώ Γαστεράτου, Μιχάλης Ζαμπίδης και Νατάσα Καλογρίδη, ενώ υπήρχε και μια ακόμα κενή θέση-«έκπληξη» που δεν είχε διευκρινιστεί σε ποιον ή ποιαν θα «κλειδώσει».

Άρα, μένει να υπάρξει και επίσημη ενημέρωση από την πλευρά του καναλιού για το τι μέλλει γενέσθαι έπειτα και από την αποχώρηση.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: