Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
27 Ιούν 2022
Ελλάδα

Ποιοι δήλωσαν στήριξη του Τάσου Γκουριώτη για την υποψηφιότητά του για τον δήμο Γλυφάδας

Η υποψηφιότητα του Τάσου Γκουριώτη για το Δήμο της Γλυφάδας , ως επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Η Γλυφάδα Μπροστά»,βρήκε στο πλευρό του αρκετά γνωστά ονόματα από τον πολιτικό χώρο.

Σχετικό θέμα για την υποψηφιότητα του Τάσου Γκουριώτη :

https://now24.gr/ypopsifios-dimarxos-ston-dimo-glufadas-o-dieuthuntis-tou-pronews-gr-tasos-gkouriotis/

Τι είπαν οι πολιτικοί:

Δημήτρης Καμμένος

(Βουλευτής Β’ Πειραιώς – τ. Αντιπρόεδρος Βουλής – Πρόεδρος κόμματος “Δύναμη Ελληνισμού”)

«Η υποψηφιότητα του Τάσου Γκουριώτη για τον δήμο της Γλυφάδας πληροί όλες τις προϋποθέσεις που πρέπει να συγκεντρώνει όχι, απλά μία υποψηφιότητα για την ανάληψη της δημοτικής αρχής σε ένα τόσο σημαντικό δήμο, αλλά και την ανάγκη να γίνει πράξη το όραμα για μια ουσιαστική οικονομική ανάπτυξη της πόλης.

Γνωρίζει σε βάθος τις ανάγκες της Γλυφάδας, ειδικά στο τομέα της ασφάλειας και της οικονομικής ανάπτυξης και πώς αυτές οι ανάγκες θα γίνουν πράξη. Είναι άνθρωπος της αγοράς, ξεκίνησε από το μηδέν και δημιούργησε μια ισχυρή εκδοτική επιχείρηση. Η “Δύναμη Ελληνισμού” κι εγώ προσωπικά, στηρίζουμε ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα και την δημοτική παράταξη “Η Γλυφάδα Μπροστά”, διότι οι πολίτες της Γλυφάδας αξίζουν την καλύτερη διοίκηση στον δήμο και αυτό προσφέρει η υποψηφιότητα του Τάσου Γκουριώτη».

Νίκος Νικολόπουλος

(Βουλευτής Β’ Πειραιώς – Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος – Υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων)

«Η Γλυφάδα στις δημοτικές εκλογές της 26η Μαΐου έχει την ευκαιρία να αναδείξει στην δημοτική αρχή τον Τάσο Γκουριώτη, έναν άνθρωπο που μπορεί  να δώσει απαντήσεις στις μεγάλες προσκλήσεις που αντιμετωπίζει η πόλη στους τομείς της ασφάλειας των κατοίκων της και της οικονομικής ανάπτυξης. Μια πόλη που αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα στο τομέα της εγκληματικότητας και όχι μόνο.Ο Τάσος Γκουριώτης και ο συνδυασμός “H Γλυφάδα Μπροστά” μπορούν να αλλάξουν την Γλυφάδα και να την κάνουν μια πόλη ασφαλή με ουσιαστική οικονομική ανάπτυξη και πλήρως ενταγμένη στον σχεδιασμό της ανάπλασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού».

Φραγκούλης Φράγκος

(τ. Υπουργός Εθνικής Άμυνας – Στρατηγός ε.α. – Επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού)

«Ο συνδυασμός “H Γλυφάδα Μπροστά”, με επικεφαλής τον Τάσο Γκουριώτη, δίνει απαντήσεις σε αυτό που χρειάζεται η πόλη: Νέους, άφθαρτους ανθρώπους στην διοίκησή της, με όραμα, σχεδιασμό και την δυνατότητα να κάνουν πράξη αυτό το σχεδιασμό.Η συνεργασία μου μαζί του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μου δίνει την δυνατότητα να γνωρίζω ότι με τον Τάσο Γκουριώτη επικεφαλής της δημοτικής αρχής, προβλήματα όπως αυτό της εγκληματικότητας που ταλανίζει την πόλη, μπορούν να λυθούν, καθώς οι δήμοι πλέον έχουν ουσιαστικά εργαλεία στα χέρια τους για την παροχή ασφάλειας στους πολίτες. Η αποτελεσματικότητα και η ταχύτητα στην επίλυση των προβλημάτων είναι το κύριο χαρακτηριστικό στην υποψηφιότητα του Τάσου».

Δημήτριος Ελευσινιώτης

(τ. Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, ναύαρχος ε.α., τ. Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Σαλαμίνας).

«Οι δήμοι χρειάζονται στην ηγεσία τους ανθρώπους με διοικητική πείρα, ταχύτητα στην λήψη αποφάσεων και δυνατότητα επίλυσης των περίπλοκων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σε μία εποχή υποχρηματοδότησης και εγκατάλειψης των υποδομών των δήμων από την κεντρική διοίκηση. Τέτοιος άνθρωπος είναι ο υποψήφιος για τον Δήμο Γλυφάδας, εκδότης-δημοσιογράφος, Τάσος Γκουριώτης.

Θεωρώ ευτύχημα ότι ένας τόσο επιτυχημένος επαγγελματίας αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, καθώς γνωρίζει σε βάθος και μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά όλο το φάσμα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Γλυφάδα: Την εγκληματικότητα που ταλανίζει την πόλη, στο επίπεδο που αυτή μπορεί να αντιμετωπιστεί από έναν Δήμο και αυτό πλέον είναι υψηλό, στη δημιουργία και την συντήρηση των υποδομών του Δήμου και στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Η υπερψήφιση του Τάσου Γκουριώτη και του συνδυασμού “Η Γλυφάδα Μπροστά” αποτελεί μια επιλογή – μονόδρομο για τους δημότες της Γλυφάδας, οι οποίοι θέλουν να δουν την πόλη τους αντάξια των προσδοκιών τους».

Αλέξης Μητρόπουλος

(τ. Αντιπρόεδρος Βουλής – τ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Εργατολόγος – Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ)

«Σε έναν δήμο που η ανεργία καταγράφει δυσανάλογα μεγάλα ποσοστά, η υποψηφιότητα του Τάσου Γκουριώτη, ενός επιτυχημένου επιχειρηματία του χώρο των εκδόσεων, αποτελεί την απάντηση σε ότι αφορά την αποτελεσματική αντιμετώπιση τέτοιου είδους προκλήσεων. Γνωρίζει σε βάθος τις οικονομικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας της Γλυφάδας  και το τι μπορεί να πράξει ο δήμος για να τις κάνει πράξη.Είναι ευτύχημα ότι υπάρχει για την Γλυφάδα μια τέτοια υποψηφιότητα για την δημοτική αρχή. Ως άνθρωπος που έχει δώσει εργασία μέσα από τις επιχειρήσεις του σε εκατοντάδες συμπολίτες μας, γνωρίζει πρώτα και κύρια να παράγει και παραγωγή σημαίνει απασχόληση και μείωση της ανεργίας. Στηρίζω ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητά του Τάσου Γκουριώτη για την δημοτική αρχή της Γλυφάδας».

Φαήλος Κρανιδιώτης

(Πρόεδρος «Νέας Δεξιάς» – Υπ. Βουλευτής Β’ Πειραιά – Δικηγόρος)

«Σε έναν δήμο που υποφέρει από την εγκληματικότητα και την ανομία και που οι δημότες του έχουν βιώσει τι σημαίνει βαριά παραβατικότητα, η υποψηφιότητα του Τάσου Γκουριώτη για τον δήμο αποτελεί από μόνη της μία πρόσκληση, ένα κάλεσμα στους πολίτες της Γλυφάδας για να δώσουν σε στον πλέον ικανό την δυνατότητα να λύσει με αποφασιστικότητα  το πρόβλημα. Η θητεία του ως υπεύθυνου διαχείρισης κρίσεων στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και το άριστο αποτέλεσμα σε μια τέτοια κολοσσιαία διοργάνωση, δείχνουν το τι μπορεί να κάνει για την ασφάλεια της Γλυφάδας. Και όχι μόνο: Οι κρίσιμοι τομείς της καθαριότητας, της δημιουργίας νέων χώρων στάθμευσης, χωρίς να επιβαρύνονται οικονομικά οι πολίτες, η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου και η δημιουργία νέων παιδικών σταθμών, είναι προκλήσεις στις οποίες ο Τάσος Γκουριώτης μπορεί να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις».

Παναγιώτης Μπαλτάκος

(τ. Γεν. Γραμματέας Κυβερνήσεως – Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τους ΑΝ.ΕΛ. – Δικηγόρος)

«Η υποψηφιότητα του Τάσου Γκουριώτη και του συνδυασμού “H Γλυφάδα Μπροστά” απαντούν στα, πλέον, κρίσιμα προβλήματα του δήμου Γλυφάδας, που έχει ταλαιπωρηθεί τόσο από οικονομικά σκάνδαλα και την κακοδιαχείριση, όσο και από την εγκληματικότητα που πλήττει τους πολίτες της. Ο Τάσος Γκουριώτης γνωρίζει σε βάθος πώς να ανταποκριθεί στις προκλήσεις ασφάλειας και ανάπτυξης που αντιμετωπίζει ο δήμος.Είναι ευτύχημα όταν επιτυχημένοι επαγγελματίες, όπως ο Τάσος Γκουριώτης, αποφασίζουν να ασχοληθούν με τα κοινά και να προσφέρουν στην πόλη τους. Η υπερψήφιση της υποψηφιότητάς του αποτελεί μονόδρομο για τους πολίτες της Γλυφάδας που θέλουν να δουν την πόλη τους «καθαρή», από κάθε άποψη και τον δήμο να λειτουργεί με ευνομία».

Διονύσης Χιόνης

(Καθηγητής Οικονομικών στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης)

«Ο Τάσος Γκουριώτης ενσαρκώνει τις ανάγκες της εποχής μας σε ότι αφορά την ύπαρξη ανθρώπων στην ηγεσία των δήμων που να δίνουν άμεσα λύσεις στα κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ειδικά στην Γλυφάδα, η οποία θα μπορούσε να είχε αποτελέσει την ατμομηχανή οικονομικής ανάπτυξης ολόκληρης της Αττικής, καθώς συγκεντρώνει μοναδικά πλεονεκτήματα τα οποία δυστυχώς οι μέχρι σήμερα ηγεσίες του δήμου δεν έχουν αξιοποιήσει προς όφελος των κατοίκων της πόλης. Αντ’ αυτού, βλέπουμε υψηλή εγκληματικότητα, στον δήμο, πολλές καταγγελίες για οικονομικά σκάνδαλα και μηδενική προσπάθεια προς την κατεύθυνση δημιουργίας υποδομών, όπως χώρων στάθμευσης, την ανάπλασης του παραλιακού μετώπου κλπ. Πιστεύω ότι η δημοτική παράταξη “H Γλυφάδα Μπροστά” και προσωπικά ο Τάσος Γκουριώτης, αποτελούν εχέγγυο για έναν δήμο-πρότυπο που να προσφέρει στους πολίτες του όλα αυτά που χρειάζονται».

Σωτήρης Γεωργακόπουλος

(Στρατηγός ε.α – τ. Αρχηγός της ελληνικής Πυροσβεστικής)

«Σπάνια είναι υποψήφιοι για δήμαρχοι άνθρωποι, οι οποίοι διαθέτουν τόσο ευρεία γνώση αλλά και έχουν πρακτικά εφαρμόσει τις αρχές της Πολιτικής Προστασίας, όπως ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού “Η Γλυφάδα Μπροστά”, Τάσος Γκουριώτης. Η συνεργασία μαζί του κατά της διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 ήταν υποδειγματική και μου έδειξε έναν άνθρωπο, ο οποίος αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά όλα τα έκτακτα προβλήματα που παρουσιάζονται. Ο Δήμος Γλυφάδας έχει συγκεκριμένες και ιδιαίτερα μεγάλες ανάγκες στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας και της ανάπτυξης του δικτύου έγκαιρης προειδοποίησης αλλά και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών. Ο Τάσος Γκουριώτης αποτελεί εγγύηση ότι τα παραπάνω θα οργανωθούν και θα λειτουργήσουν αποτελεσματικά».

 

Related posts