Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 12 Δεκ 2017
 
 

Ποια είναι η νέα μούσα του Χρήστου Δάντη και του Βασίλη Γιαννόπουλου

Παρασκευή, 05 Μάιος 2017 - 22:25

-a Μέγεθος κειμένου +A

Φωνάρα για πολλά «Βεγγαλικά»

Ως «Βεγγαλικά» που δεν θα σβήσουν ποτέ, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το νέο δισκογραφικό entry της Βίβιαν Νικολαΐδη στη μουσική σκηνή! Μία πολλά υποσχόμενη φωνή, μία πολύ δυναμική παρουσία, εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη Sonar Music με ένα υπέροχο τραγούδι, μία δυναμική ροκ ερωτική μπαλάντα. Με την πιο δυνατή ομάδα συντελεστών να συνυπογράφουν τα «Βεγγαλικά» της, σε μουσική του Χρήστου Δάντη , στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου, και ενορχήστρωση των Pετε και Ανδρέα Γιατράκου, η επιτυχία για τη Βίβιαν Νικολαΐδη είναι μονόδρομος.

Έχοντας στη μουσική διαδρομή της συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου, όπως ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Αντώνης Ρέμος, η Πέγκυ Ζήνα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Αντύπας, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Νίκος Κουρκούλης και άλλοι πολλοί, η Βίβιαν Νικολαΐδη αποδεικνύει ότι έχει όλο το πακέτο, με μεγάλο της ατού μία χαρακτηριστική φωνή, που θα απογειώσουν τις μουσικές μετοχές της!

 

Μουσική: Χρήστος Δάντης- Στίχοι: Βασίλης Γιαννόπουλος- Ενορχήστρωση: Ρετε Γιατράκος – Αντρέας Γιατράκος- Mixed by: Κωνσταντίνος ΠαντζήςΜοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: