Ισχυρές βροχοπτώσεις πλήττουν από τα ξημερώματα πολλές περιοχές της Αττικής που συνοδεύονται από συνεχείς κεραυνούς, προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων και των οδηγών. Η έντονη νεροποντή «κατέβασε» λάσπες στο οδόστρωμα στον Διόνυσο, με αποτέλεσμα να αποκλεισθούν δεκάδες οδηγοί. Ο δρόμος έκλεισε από σορούς δένδρων στο σημείο μετά τις τελευταίες πυρκαγιές σημειώθηκαν κατολισθήσεις. Χώματα και δένδρα έφτασαν μέχρι το δρόμο που συνδέει τον Διόνυσο με τη Νέα Μάκρη στο ύψος του Αγίου Πέτρου.
Προβλήματα παρουσιάσθηκαν από πλημμύρες στην υπογειοποίηση της Μεσογείων στη συμβολή με την Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα. Η κυκλοφορία στην περιοχή αποκαταστάθηκε στις 7.15 π.μ. – Προβλήματα με λάσπες στο οδόστρωμα στον Διόνυσο από τη νεροποντή
Σύμφωνα με την ΕΜΥ για σήμερα Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Σποραδικές βροχές θα εκδηλωθούν το βράδυ στην Θράκη και τα νότια τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας.