Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
31 Ιαν 2023
SLIDER

Πλανητικές επιρροές: Μία σφαίρα γεμάτη από πολλαπλές ενέργειες,όπου δύσκολα θα υπάρχει ηρεμία

Οι ημερήσιες πλανητικές επιρροές για σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή 2 και 3 Φεβρουαρίου από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

 Αυτό το διήμερο θα το παρομοιάσω, σαν μία σφαίρα γεμάτη από πολλαπλές ενέργειες, όπου δύσκολα θα υπάρχει ηρεμία και ψυχική γαλήνη. Η Σελήνη στον Αιγόκερω, δέχεται πολλαπλές όψεις, όπου μπορεί να αλλάξουν καταστάσεις, λόγο ανατρεπτικών γεγονότων. Ο Άρης σε όψη έντασης και κυριαρχίας με τον Πλούτωνα, παραπέμπει σε δυσκολίες που αφορούν πολιτικές εξελίξεις και γεγονότα που δεν μπορούν να ελεγχθούν. Ακόμη και οι προσωπικές σχέσεις, θα έχουν μία επαναστατική διάθεση με την Αφροδίτη να φλερτάρει τον πλανήτη της ανατροπής, Ουρανό.

 ΚΡΙΟΣ

Το εκρηκτικό τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, που σας αφορά, είναι μία πολύ ανατρεπτική όψη, όπου οι επιθυμία για κυριαρχία είναι υπερβολικά έντονη και ίσως να πρέπει να ρίξετε τους τόνους σε μία αντιπαράθεση, αν θέλετε να έχετε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα. Η Σελήνη βρίσκεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, κάτι που θα σας κάνει περισσότερο ανυπόμονους με θέματα καριέρας.

 ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το διήμερο θα λειτουργεί με δύο ταχύτητες, κάτι που θα σας κάνει να αναζητήσετε τον τρόπο που θα φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα. Το παρασκήνιο θα είναι έντονο και θα ζήσετε ίσως κάποιες ανατροπές που μπορεί και να μην τις είχατε προγραμματίσει. Οι σχέσεις θα σας φέρουν σε αμηχανία, λόγο κάποιας ανατροπής, ή λόγο κάποιας ερωτικής προσέγγισης από άτομο που δεν περιμένατε.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα διήμερο που πραγματικά σας ξεπερνά με τον τρόπο που θα κινηθούν τα γεγονότα. Οι συνθήκες θα είναι ποικίλες, αλλά δεν θα πρέπει να χάσετε τον ρυθμό σας και τον τρόπο που είχατε αποφασίσει να κινηθείτε μέχρι χθες. Κάποιες σχέσεις θα σας προβληματίσουν και θα μπείτε στην διαδικασία να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που δεν σας ταιριάζουν, επαγγελματικά ή συναισθηματικά.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου, θα αποδειχθεί για σας ένα αρκετά απαιτητικό διήμερο, που θα σας κάνει να βάλετε νέες βάσεις σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Η πίεση των τελευταίων ημερών, με τις έντονες όψεις Άρη με Πλούτωνα και Σελήνη με Κρόνο και Πλούτωνα, βαραίνει εκτός των άλλων και την ψυχολογία σας. Φροντίστε να μην πάρετε αυτές τις μέρες, σημαντικές αποφάσεις.

 ΛΕΩΝ

 Αυτό το διήμερο, θα έχετε μία αρκετά πολύπλοκη ψυχολογία, όπου θα αναδίδουν από το μυαλό σας και πάλι κάποια γεγονότα που μπορεί να μην σας είχαν εξελίξει κατά το παρελθόν. Βέβαια θα είναι λάθος, να κυνηγήσετε τον χρόνο που πέρασε και να πιέσετε καταστάσεις. Αφήστε να φύγουν αυτά που δεν σας αξίζουν και βρεθείτε αυτό το Σαββατοκύριακο με άτομα που είναι ουσιαστικά δίπλα σας.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε μία περίοδο αρκετά ιδιαίτερη και αυτό το διήμερο θα ανανεώσετε κάτι που θεωρείτε σημαντικό στην ζωή σας. Η Σελήνη στον Αιγόκερω όλο το Σαββατοκύριακο, θα λειτουργήσει σαν εξισορροπητικής κάποιων γεγονότων, ακόμη και αν δέχεται δύσκολες όψεις από Κρόνο, Πλούτωνα, Άρη και Ουρανό. Αφήστε τις καταστάσεις να κυλήσουν, παρακολουθώντας τις εξελίξεις, χωρίς να παρεμβαίνετε ακόμη σε αυτές.

 ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, να σχηματίζει βίαιη όψη με τον Πλούτωνα, μπορεί και να δημιουργήσει ρήγματα στις σχέσεις σας με τους άλλους, κάτι που θα πρέπει να προσέξετε και να μην μπείτε σε μία τέτοια μάχη χωρίς όπλα. Όσο για την Αφροδίτη, δείχνει ότι χρειάζεται την ανανέωση της, μέσα από την προτροπή του πλανήτη Ουρανού. Βάλτε λοιπόν μία νότα αισιοδοξίας στην πίεση που επικρατεί.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να υπάρχει μία γενική αναστάτωση αυτό το διήμερο, αλλά εσείς επιβιώνετε πάντα και σε όλες τις καταστάσεις. Έτσι αυτό το διήμερο θα έρθετε κοντά με άτομα που θα ανοίξετε την καρδιά σας, βάζοντας στην άκρη τα μικρά και ανούσια πράγματα που δεν σας αξίζουν. Το περιβάλλον σας είναι κοντά σας και σας στηρίζει ακόμη και αν δείχνεται άτρωτοι.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, θα υπάρξει αυτό το διήμερο μία ευχάριστη ανατροπή σε συναισθηματικό επίπεδο, που θα το ζήσετε, ακόμη και αν δεν το επιδιώξετε. Όσο για τους ανθρώπους που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας, μην αφήσετε αυτές τις μέρες να σας φτάσουν σε οριακές καταστάσεις. Φροντίστε να μην χάσετε την ηρεμία σας.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε επιβαρυνθεί, ο καθένας από σας με τον δικό του τρόπο, σε καταστάσεις που δεν σας αξίζουν. Αυτό το διήμερο θα νιώσετε ότι έχει φτάσει [ο κόμπος στο χτένι] και θα θελήσετε να δείξετε ότι τα όρια σας έχουν τελειώσει. Βάλτε τα συναισθήματα σας σε μία σειρά και βρεθείτε κοντά με άτομα που έχουν δείξει έμπρακτα την αγάπη τους.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου, θα είναι κάπως άβολο για σας, κυρίως αν πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές που αφορούν οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα. Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, ίσως να μην σας ξεκαθαρίσει κάποιες καταστάσεις, αλλά θα σας δώσει μία εσωτερική διεργασία, να τακτοποιήσετε μέσα σας πολλές εκκρεμότητες. Το φιλικό σας περιβάλλον θα ανανεωθεί και ίσως να ανοίξετε περισσότερο τον κοινωνικό σας κύκλο.

 ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό το διήμερο θα έχετε πολλά να κάνετε, ακόμη και αν ο χρόνος σας θα είναι ελάχιστος. Το τετράγωνο με τον Άρη – Πλούτωνα, θα είναι πολύ απαιτητικό και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε οικονομικές υποθέσεις. Μην έχετε αυτό το Σαββατοκύριακο μεγαλύτερες προσδοκίες από εκείνες που μπορούν οι καταστάσεις να σας προσφέρουν.

 Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

Related posts