Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
22 Οκτ 2021
Απόψεις

Ποια ζώδια έχουν το χάρισμα της υποκρισίας

 

Από την Αλεξάνδρα Καρτά –αστρολόγο – διαισθητική σύμβουλο

Πόσο συχνά φοράμε «μάσκα» στη καθημερινότητα μας.

Οι Μάσκες στην ζωή μας βρίσκουν θέση στις περισσότερες των περιπτώσεων, γιατί εμείς το επιτρέπουμε. Κάποιες επίσης φορές λέμε πράγματα που ευχαριστούν τους άλλους, ενώ μέσα μας έχουμε άλλη άποψη και πολλές φορές τελείως αντίθετη. Και φυσικά υπάρχουν οι περιπτώσεις της παραπλάνησης, του ψέματος χωρίς ηθικούς φραγμούς, μόνο και μόνο για προσωπικό όφελος. Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι πάντα αυτό που δείχνουν και κάποιοι άνθρωποι είναι μαέστροι στο να πλαισιώνονται από ψέμα, είτε είναι θύτες είτε θύματα. Ποια λοιπόν ζώδια έχουν περισσότερο το [χάρισμα] της υποκρισίας;. Χωρίς να γίνει ανάλυση προσωπικού ωροσκοπίου, που θα μας έδειχνε το ξεκάθαρο του θέματος, θα σας δώσω τις τάσεις που έχουν τα δώδεκα ζώδια πάνω στο υποκριτικό ταλέντο. Αλλά και με μία ακόμη προοπτική, αυτή τις διαφοράς των δύο φύλων.

 ΚΡΙΟΣ

Εδώ ψέματα δεν χωράνε. Οι σχέσεις τους είναι απόλυτες και ξεκάθαρες. Αν νοιώσει ένας Κριός ότι κοροϊδεύεται από τους άλλους, τότε πολύ γρήγορα θα τους δείξει την πόρτα εξόδου. Και τα δύο φύλα έχουν μία κάθετη άποψη, σωστή ή λάθος και αυτό τους καθορίζει χωρίς να έχουν ανάγκη τις μάσκες.

 ΤΑΥΡΟΣ

Ο θυμός τους όταν νοιώσουν ότι κάποιος τους παραπλανά είναι πάρα πολύ μεγάλος. Από την φύση τους θέλουν οι Ταύροι να βλέπουν τα πράγματα με την πραγματική τους μορφή και όχι τυλιγμένα και καλυμμένα. Όταν ξέρουν την αλήθεια είναι ήρεμοι. Οι Ταυρίνες είναι απόλυτες και ξεκάθαρες στις απόψεις τους.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία παλάντζα την έχουν με αυτά που λένε, με αυτά που κάνουν και που σκέφτονται. Ίσως να μην φταίνε απόλυτα και εκείνοι, όμως ποτέ δεν θα σταθούν σε ένα θέμα με σταθερότητα. Άντρες και γυναίκες Δίδυμοι, είναι αιώνιοι έφηβοι και πολλές φορές δημιουργούν ανασφάλεια γύρο τους, λόγο της ψυχικής ανωριμότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κατά συνθήκη ψέματα, έτσι τα ονομάζουν τα καθημερινά ψέματα που λένε στους άλλους τα Καβουράκια. Η έμφυτη ανασφάλεια, τους κάνει να μπλέκονται σε μικρά ψέματα που κάποια στιγμή χάνεται το μέτρο. Οι γυναίκες είναι πιο επιρρεπής στα ψεματάκια που ολοένα και μεγαλώνουν όταν βρουν κατάλληλο έδαφος.

 ΛΕΩΝ

Αν αναγκαστούν να πουν ψέματα, αυτό είναι σίγουρα έξω από τα πραγματικά τους ζητούμενα. Ίσως να υποφέρουν μάλιστα όταν είναι υποχρεωμένοι να ζουν φορώντας μάσκες. Οι Λιονταρίνες είναι περήφανες και αποφεύγουν να μπλέξουν με ότι θα τους μειώσει την προσωπικότητα.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν φτάσουν στο σημείο να πουν ψέματα οι Παρθένοι, είναι γιατί αντιδρούν σε ότι πλέον έχει γίνει μίζερο και λίγο για την ζωή τους. Οι άντρες Παρθένοι είναι πιο επιρρεπείς στα ψέματα και δημιουργούν με αυτό τον τρόπο συναισθηματικά αντισώματα. Συνήθως οι γυναίκες είναι θύματα και όχι θύτες.

 ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί όταν δεν βρεθούν σε συνθήκες που νοιώθουν καλά, αντιδρούν με υποκριτικό τρόπο. Αφήνουν τους συναισθηματισμούς και επιδίδονται σε μία συνεχόμενη και χωρίς τύψεις ψεύτικη συμπεριφορά. Οι Ζυγίνες εξαπατούν πολύ εύκολα όταν νοιώσουν εγκαταλελειμμένες συναισθηματικά.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ψέμα είναι για τους Σκορπιούς η σκιά τους, που ανάλογα με τον φωτισμό βρίσκεται  μπροστά, ή πίσω τους και τους ακολουθεί. Είναι ικανοί να καταστρέψουν τα πάντα ανακατεύοντας καταστάσεις και πρόσωπα στις υποχθόνιες σκέψεις τους. Αν κάτι το θεωρούν εχθρικό, θα επιδοθούν στην παραπλάνηση του.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αιώνιοι ταξιδευτές, βρίσκουν πολύ απλό το να πουν κάποια όμορφα παραμύθια γεμάτα σασπένς και πολύ αληθοφανή. Είναι αλήθεια ότι την ώρα που τα λένε τα πιστεύουν και οι ίδιοι, γι’αυτό εκνευρίζονται αν κάποιος τους κατηγορήσει για την έλλειψη ειλικρίνειας. Βέβαια δεν έχουν πρόθεση να βλάψουν.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν λένε ψέματα όταν στην ζωή τους όλα είναι καλό βολεμένα. Τα ψέματα είναι αποτέλεσμα κακής συμπεριφοράς των άλλων και τους βγαίνει σαν άμυνα. Οι γυναίκες του αστερισμού, είναι πολύ προσεκτικές και αξιοπρεπείς στην ζωή τους και θεωρούν ότι το ψέμα, αναιρεί κάτι από την υπερηφάνεια τους.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ελεύθερο πνεύμα των Υδροχόων, δεν μπορεί να μπει σε κλισέ. Έτσι όταν νοιώσει εγκλωβισμένος σε καταστάσεις που δεν τον αντιπροσωπεύουν, ένας τρόπος διαφυγής είναι και η παραπλάνηση των άλλων. Οι γυναίκες λειτουργούν περισσότερο συναισθηματικά και αποφεύγουν να [κοροϊδέψουν] τους άλλους.

 ΙΧΘΥΕΣ

Βρείτε με ποιο παραμύθι θέλετε να ξεκινήσουμε, με την Άλικη στην χώρα των θαυμάτων; ή την κοκκινοσκουφίτσα. Ότι και να πούμε τα Ψαράκια έχουν τους τρόπους τους να κολυμπούν σε βαθιά ή ρηχά νερά και να χάνονται σε όμορφα ταξίδια. Η ευαισθησία και η ανασφάλεια γενούν χαοτικές καταστάσεις.

 

Related posts