Επιστροφή στην κορυφή
Τετάρτη, 20 Ιουν 2018
 
 

Πέθανε ο  σκύλος που κοιμόταν για 11 χρόνια στον τάφο του αφεντικού του

Παρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2018 - 10:16

-a Μέγεθος κειμένου +A

Ήταν ο σκύλος που είχε συγκινήσει όλο τον κόσμο. ‘Ήταν ο πιστός σύντροφος ενός άνδρα που δεν τον άφηνε ποτέ από κοντά του. Το 2006 ο Μιγκέλ Γκουζμάν , ο  άντρας που είχε αγοράσει τον σκύλο όταν ήταν κουταβάκι για να τον κάνει δώρο στο γιο του πέθανε. Ο μαύρος Γερμανικός Ποιμενικός που τον φώναζαν Captain  ,ήταν 4 ετών, όταν αυτός πέθανε. Μόλις πέθανε ο Μιγκέλ Γκουζμάν, ο Captain εξαφανίσθηκε. Η οικογένεια πίστεψε ότι είχε βρει καινούργιο σπίτι ή είχε σκοτωθεί.

Λίγους μήνες μετά από την κηδεία του  Μιγκέλ Γκουζμάν, ο διευθυντής του νεκροταφείου, ανέφερε ότι ένας σκύλος περιφέρεται στο νεκροταφείο. Μετά ανέφερε ότι ο σκύλος αυτός βρίσκεται μπροστά στον τάφο του  Γκουζμάν. Εκεί μένει όλη τη μέρα και πάνω στο μνήμα του κοιμάται.

Ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς του Γκουζμάν, αλλά απέκλεισαν το ενδεχόμενο να είναι ο Captain γιατί το σπίτι τους με το νεκροταφείο είναι πολύ μακριά. Δεν φαντάστηκαν ότι ο Captain είχε διανύσει εκατοντάδες χιλιόμετρα μέχρι να εντοπίσει που βρίσκεται το αφεντικό του.

Η ιστορία αυτή είχε συγκινήσει όλο τον κόσμο. Οι συγγενείς του θανόντος, δεν είχαν το σκύλο μαζί τους όταν έγινε η κηδεία και δεν μπορούσαν να φανταστούν πως μπόρεσε να εντοπίσει το αγαπημένο του αφεντικό. Και όμως ο Captain κατάφερε να εντοπίσει εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά όχι μόνο το νεκροταφείο αλλά και τον τάφο. Και πάνω σ αυτόν τον τάφο κοιμόταν για 11 ολόκληρα χρόνια. Πριν από λίγες ημέρες ο σκύλος πέθανε από γηρατειά πάνω στον τάφο του αγαπημένου του αφεντικού.Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: