Επιστροφή στην κορυφή
Κυριακή, 17 Δεκ 2017
 
 

Πετάει το γάντι ο Μεϊμαράκης: Αν διαψεύσει τις διαρροές ο Σαμαράς δεν παραιτούμαι (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015 - 09:49

-a Μέγεθος κειμένου +A

Αλλαγή πλεύσης από το Βαγγέλη Μεϊμαράκη που «μάζεψε» τις δηλώσεις του περί παραίτησης από τη θέση του μεταβατικού προέδρου. Για την ακρίβεια ο κ. Μεϊμαράκης έκανε μια διευκρίνισε, ότι δηλαδή εφόσον ο κ. Σαμαράς διαψεύσει τις διαρροές που τον εμφανίζουν να θέλει την παραίτησή του τότε δεν έχει λόγο να αποχωρήσει από την προεδρία της ΝΔ.

«Δεν έκανα επιθέσεις, απλά απάντησα. Ο κ. Σαμαράς την ξέρει την εταιρία, γιατί μου ζητάει να παραιτηθώ; Εγώ παραιτούμαι, παραδίδω την έδρα του μεταβατικού προέδρου γιατί ο κ. Σαμαράς το ζητάει. Όχι γιατί έχω ευθύνη ή το ζητάει ο Τζιτζικώστας. Αν ο κ. Σαμαράς κάνει δήλωση αύριο (σ.σ. την Τρίτη) και πει ότι αυτό δεν τον εκπροσωπεί και ότι δεν θέλει να παραιτηθώ, δεν θα παραιτηθώ», είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλώντας στην εκπομπή Enikos.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έστειλε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, λέγοντας πως «είμαι η ζωντανή ιστορία του κόμματος από ’74. Δεν έλειψα στις ήττες και στις στενοχώριες και γι’ αυτό ανέλαβα το δύσκολη ώρα του Ιουλίου. Τότε βλέπετε, δεν ήθελε και κανείς άλλος να ηγηθεί, προέκυψαν όλοι μετά τις εκλογές».

«Παραιτούμαι γιατί θεωρώ ότι αυτός που με πρότεινε, όχι με διόρισε γιατί είμαι εκλεγμένος ομόφωνα από την Κ.Ο. και την Πολιτική Επιτροπή, και αφού αυτός που με πρότεινε αίρει την εμπιστοσύνη του, εγώ οφείλω με τη δημοκρατική μου ευαισθησία να υποβάλω παραίτηση. Αν ο κ. Σαμαράς, την εμπιστοσύνη του, μου την ξαναδώσει, εγώ δεν παραιτούμαι», σημείωσε.

«Αν ο κ. Σαμαράς, όπως ζήτησα από το περιβάλλον του, είχε ξεκαθαρίσει ότι αυτή είναι μια διαρροή που δεν τον αντιπροσωπεύει, γιατί μίλησε με τον κ. Γεωργιάδη κι όχι και με εμένα; Εγώ ξέρω ότι όταν ένας πρώην πρωθυπουργός έχει πρωτοσέλιδο σε μια μεγάλη εφημερίδα, βάζει πάλι κάποιον δικό του και λέει ότι αυτό δεν τον εκπροσωπεί. Πολύ περισσότερο όταν ο θιγόμενος του το ζητεί», είπε ακόμα ο πρόεδρος της ΝΔ.

Πηγή: paraskhnio.grΜοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: