Επιστροφή στην κορυφή
Κυριακή, 17 Δεκ 2017
 
 

Περιπολικό τυλίχθηκε στις φλόγες έξω από τη Θεσσαλονίκη!

Παρασκευή, 20 Οκτώβριος 2017 - 16:57

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρανάλωμα του πυρός έγινε ένα περιπολικό του Αστυνομικού Σταθμού Σοχού, σήμερα (20/10) το μεσημέρι στην περιοχή του Προφήτη στη Θεσσαλονίκη.

Όπως έγινε γνωστό, πριν ξεσπάσει η φωτιά, το όχημα πραγματοποιούσε εποχούμενη περιπολία, όταν σήμα από το κέντρο ελέγχου της αστυνομίας το έκανε να σπεύσει στη συγκεκριμένη περιοχή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ατυχές συμβάν, έγινε χωρίς να έχει προηγηθεί το οποιοδήποτε σημάδι προειδοποίησης, την ώρα που το περιπολικό ήταν εν κινήσει.  Μάλιστα, ήταν τόσο αναπάντεχο που οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να απομακρύνουν ούτε τα προσωπικά τους αντικείμενα από το όχημα, πριν βγουν απ’ αυτό για να γλιτώσουν.

Η οριστική απάντηση για τα αίτια του ατυχήματος δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί πλήρως, ωστόσο φέρεται να ευθύνεται γι’ αυτό μια μηχανική βλάβη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τσαϊρίδης, ερωτώμενος για το σοβαρό περιστατικό ξέσπασε:

«Είναι το δεύτερο περιστατικό μέσω σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπου όχημα παίρνει φωτιά. Αυτά είναι χιλιοειπωμένα. Τα οχήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης έχουν από 400 έως 600 χιλιόμετρα και λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο.

Ουδείς από τους αρμόδιους τοπικούς ή από τους κεντρικούς φορείς της Αθήνας δεν λαμβάνει σοβαρά τις καταγγελίες μας. Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Η Ένωση Αστυνομικών θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για όλα τα ζητήματα που μας αφορούν και δεν έχει γίνει καμία βελτίωση».

Πηγή: thestival.gr

 

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: