Επιστροφή στην κορυφή
Πέμπτη, 19 Ιουλ 2018
 
 

Το πέρασμα της Κέλλυ Αραούζου από τη Διώρυγα της Κορίνθου

Σάββατο, 23 Σεπτέμβριος 2017 - 10:59

-a Μέγεθος κειμένου +A

Αύριο (24 Σεπτεμβρίου) η Κέλλυ Αραούζου θα κάνει έναν διαφορετικό αγώνα. Είναι ένας αγώνας κολύμβησης που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί πουθενά αλλού. Οι αθλητές θα κολυμπήσουν και θα περάσουν από τον διάπλου της Διώρυγας της Κορίνθου. Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος κολυμβητές και κολυμβήτριες από την Ελλάδα, ενώ, εξαιτίας της μοναδικότητας του event, υπάρχει και μεγάλο ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Να θυμίσουμε ότι 1η  από ελληνικής πλευράς, δήλωσε συμμετοχή η κορυφαία αθλήτριά μας στο αγώνισμα open water, η Κέλλυ Αραούζου.

«Η Διώρυγα της Κορίνθου είναι ένα σημείο μοναδικό στον κόσμο. Οι κολυμβητές θα διανύσουν μία απόσταση 6.433 μ. Για εφέτος το όριο συμμετοχής είναι 600 κολυμβητές. Εκτός από την Κέλλυ Αραούζου θα αγωνιστούν και άλλοι πρωταθλητές. Η Διώρυγα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα διεθνή αξιοθέατα της χώρας, και τι πιο ωραίο από το να την διασχίσεις κολυμπώντας.

Η «Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου» στηρίζει την  ιδέα . Περισσότερα μετά τον αγώνα. Ο αγώνας κολύμβησης «Cross The Euro Canal» τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε.ΔΙ.Κ. (Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου), της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας –  Αγίων Θεοδώρων και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών.

 

 

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: