Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 17 Ιουλ 2018
 
 

Πέντε νέα δρομολόγια ανακοίνωσε η Ryanair απο Φρανκφούρτη για ελληνικά νησιά

Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2017 - 09:50

-a Μέγεθος κειμένου +A

Πέντε νέα δρομολόγια από το Διεθνές Αεροδρόμιο Φρανκφούρτης προς την  Κέρκυρα, την Κεφαλονιά, τη Μύκονο, τα Χανιά και τη Σαντορίνη, όλα με συχνότητα δύο πτήσεων την εβδομάδα ανακοίνωσε  η Ryanair.

Τα νέα δρομολόγια της Ryanair ξεκινούν από τον Μάρτιο του 2018 ενώ είναι διαθέσιμα προς κράτηση από σήμερα μέσω του Ryanair.com.

Παράλληλα, οι Έλληνες επιβάτες και οι επισκέπτες μπορούν να αναμένουν ακόμα χαμηλότερους ναύλους καθώς και νέες καινοτομίες ενόψει του προγράμματος “Always Getting Better”, συμπεριλαμβάνοντας:

  • 20 δρομολόγια της Air Europa από Μαδρίτη μέσω του Ryanair.com
  • Συνδεόμενες πτήσεις στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης και στο Μιλάνο Μπέργκαμο, με

περισσότερα αεροδρόμια να ακολουθούν

  • Νέα συνεργασία με το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus
  • Alexa voice recognition για αναζήτηση πτήσεων και ξενοδοχείων στο Ryanair.com

Η Δήμητρα Απατσίδου, Αναπληρώτρια Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων Ανατολικής Μεσογείου δήλωσε:

“ Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πέντε νέα δρομολόγια από το Διεθνές αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης προς την Ελλάδα, τα οποία ξεκινούν από τον Μάρτιο του 2018 και είναι ήδη διαθέσιμα προς κράτηση στο Ryanair.com από σήμερα.

Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση των νέων δρομολογίων, προσφέρουμε θέσεις με ναύλους από μόνο 29.99€, διαθέσιμες προς κράτηση ως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (15 Σεπτεμβρίου) για πτήσεις μεταξύ Φρανκφούρτης και Ελλάδος από τον Μάρτιο ως τον Μάιου του 2018. Καθώς η μοναδική αυτή προσφορά θα εξαντληθεί σύντομα, προσκαλούμε τους πελάτες μας να κάνουν κράτηση σήμερα στο  Ryanair.com.”Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: