Επιστροφή στην κορυφή
Σαββάτο, 23 Ιουν 2018
 
 

«Η παραίτησή μου στη διάθεση του πρωθυπουργού»

Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017 - 11:39

-a Μέγεθος κειμένου +A

«Θέτω εαυτόν πάντα στη διάθεση του πρωθυπουργού» είπε στα Παραπολιτικά 90,1 FM και στον Γιώργο Τράγκα ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ερωτηθείς για το εάν σκέφτηκε την παραίτηση μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη 2» στη Σαλαμίνα. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει η ρύπανση του Σαρωνικού όχι μόνο εξαιτίας του μεγέθους της οικολογικής καταστροφής που διαπιστώνεται, αλλά και για τους πολιτικούς τριγμούς και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εξέλιξη αυτή.

Στο πολιτικό πεδίο ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, λίγο μετά την επίσκεψή του στις περιοχές του επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα, μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 FM και απαντώντας στις αιχμές για ολιγωρία της κυβέρνησης απέναντι στο μέγεθος της καταστροφής έθεσε εαυτόν στη διάθεση του πρωθυπουργού.
Στη συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90,1 FM και στον Γιώργο Τράγκα, ο υπουργός Ναυτιλίας εξέφρασε ταυτόχρονα τη βεβαιότητά του πως σε 20-25 μέρες δεν θα υπάρχει καμία αρνητική εικόνα.

«Η κατάσταση δείχνει να εξομαλύνεται. Ήδη σε σχέση με χθες, σήμερα υπάρχει διαφορά. Χωρίς υπερβολές, η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική» είπε χαρακτηριστικά.
Σημείωσε πως γίνεται μια γιγαντιαία προσπάθεια για την απορρύπανση και έχουν επιστρατευθεί τρεις ειδικές εταιρίες που ειδικεύονται σε τέτοια ζητήματα.

Ανέφερε πως το δεξαμενόπλοιο «Αγία Ζώνη ΙΙ» ήταν ιδιοκτησίας του εφοπλιστή Κουντούρη. Αναφορικά με τη στεγανοποίηση του βυθισμένου πλοίου είπε πως έχει επιτευχθεί σε ποσοστό 99,9%. Τέλος, ερωτηθείς για τις καταγγελίες περί μη τήρησης των κανόνων ασφάλειας στο δεξαμενόπολοιο είπε πως «όλα ελέγχονται. Η εντολή που έδωσα είναι πως τα πάντα ελέγχονται. Και σε μένα δημιουργεί κάποιες απορίες όλη η διαδικασία».

Πηγή: parapolitikaΜοιράσου το…!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: