Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 14 Αυγ 2018
 
 

Πάνος Καμμένος: «Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με εμένα»

Πέμπτη, 19 Απρίλιος 2018 - 10:48

-a Μέγεθος κειμένου +A

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Πάνος Καμμένος, δήλωσε σήμερα Πέμπτη (19/4), ως απάντηση στις επαναλαμβανόμενες αναφορές προς το όνομά του από τους Τούρκους Αξιωματούχους, πώς «Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με εμένα».

Επίσης, ο υπουργός ανέφερε, ότι «από το 1974 έχουμε έναν ακήρυκτο πόλεμο με την Τουρκία και εμείς υπερασπιζόμαστε την εθνική μας κυριαρχία».

Σε ερώτηση πού του τέθηκε για το αν υπάρχει «ακήρυχτος πόλεμος στο Αιγαίο» ο κ. Καμμένος, απάντησε πως, «Όταν έχουμε νεκρούς ήρωες που πέφτουν στο καθήκον γιατί εκπαιδεύονται, ασκούνται και ουσιαστικά πετούν οι πιλότοι διαφυλάσσοντας τη Εθνική κυριαρχία, εμπλεκόμενοι σε αναχαιτίσεις. Αυτές είναι ενέργειες που συναντιούνται μόνο σε πόλεμο, ή τουλάχιστον είναι ενέργειες που έχουν συνθήκες πολέμου.

Δεν μιλάμε για κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει ξεκινήσει το 1974 όταν αποφάσισε η Τουρκία να παραβιάζει τον Εθνικό εναέριο χώρο. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι, σεβόμενοι το διεθνές δίκαιο και σεβόμενοι την υπεράσπιση της Εθνικής μας κυριαρχίας, να αναχαιτίζουμε ότι μπαίνει στον Εθνικό μας εναέριο χώρο και να προσγινόμαστε τελευταίοι».

Τέλος, ο υπουργός, ο οποίος παραβρέθηκε στο Τατόι ενόψει του συνεδρίου για την αεροπορική ισχύ, κατέληξε λέγοντας, «Θέλω να συγχαρώ την πολεμική αεροπορία για το τεράστιο επίπεδο. Αυτό έχει κόστος όμως, με ανθρώπους, που εγκαταλείπουν οικογένειες και παιδιά».Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: