Επιστροφή στην κορυφή
Παρασκεύη, 15 Δεκ 2017
 
 

Πανηγυρίζει η Ryanair για την αναβάθμιση στη  διαχείριση αποσκευών

Τετάρτη, 24 Αύγουστος 2016 - 09:41

-a Μέγεθος κειμένου +A

ryanair-aircraft-12

Σύμφωνα με το ΕSITA Baggage Report, ο παγκόσμιος μέσος όρος κακομεταχειρισμένων αποσκευών ανήλθε σε 6.5 αποσκευές για κάθε 1,000 επιβάτες, ενώ στην Ευρώπη ο μέσος όρος ήταν ακόμα υψηλότερος με 7.8 κακομεταχειρισμένες αποσκευές για κάθε 1,000 επιβάτες. Η  Ryanair, χθές, 23 Αυγούστου, καλωσόρισε  την ανεξάρτητη αναφορά για την διαχείριση αποσκευών από την SITA, η οποία επιβεβαιώνει την εξαιρετική επίδοση της Ryanair, με καλύτερη διαχείριση αποσκευών από κάθε άλλη αεροπορική εταιρία.

Παρόλα αυτά, η Ryanair κακομεταχειρίστηκε 0.55 αποσκευές για κάθε 1,000 επιβάτες ενώ καλεί παράλληλα τους Ευρωπαϊκούς αερομεταφορείς να δημοσιεύσουνε τα αντίστοιχα στατιστικά στοιχεία τους.

Σύμφωνα με τον Robin Kiely της Ryanair:

« H Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη, ενώ ενόψει του προγράμματος “Always Getting Better” οι πελάτες μπορούνε να αναμένουνε ακόμα περισσότερες αναβαθμίσεις, όπως ψηφιακές καινοτομίες, νέο εσωτερικό αεροσκαφών και ακόμα χαμηλότερους ναύλους.

Ο  παγκόσμιος μέσος όρος ανέρχεται σε 6.5 αποσκευές για κάθε 1,000 επιβάτες και σε 7.8 αποσκευές για κάθε 1,000 επιβάτες σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Καλούμε  τους  υπόλοιπους Ευρωπαϊκούς αερομεταφορείς να είναι διαφανείς προς τους πελάτες τους και να δημοσιεύσουνε τα αντίστοιχα στατιστικά στοιχεία τους, προς την καλύτερη ενημέρωση των καταναλωτών, οι οποίοι θα πρέπει να είναι ενημερωμένοι σχετικά με τις πραγματικές επιδόσεις της κάθε αεροπορικής εταιρίες.»Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: