Όσοι έχουν προγραμματίσει να κάνουν διακοπές στην Εύβοια θα πρέπει να οπλισθούν με υπομονή. Εκατοντάδες Ι.Χ σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων έξω από το λιμάνι του Ωρωπού.
Αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ στο lamianow.gr, που επικαλείται καταγγελίες οδηγών οι οποίοι περίμεναν περισσότερο από τρείς ώρες για να περάσουν απέναντι.
Το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί λόγω των καταστροφικών πλημμυρών. Η αστυνομία έχει απαγορεύσει την κυκλοφορία σε ορισμένους δρόμους της Εύβοιας, με αποτέλεσμα η ταλαιπωρία να είναι μεγάλη για όσους επιχείρησαν να περάσουν απέναντι.
Υπάρχουν μόνο δύο ferry boat και είναι λογικό να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν αυτή την εποχή. Τα δύο πλοία που εκτελούν τα δρομολόγια από τον Ωρωπό στην Ερέτρια έχουν χωρητικότητα περίπου 200 με 220 οχήματα.
Ένας από τους οδηγούς είπε : «Ξεκινήσαμε από τις 6.30 από τη Λαμία. Η ώρα είναι 11 και ακόμη είμαστε στην ουρά».
Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ε.Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού, από την 16η έως την 45η χ/θ, αποκαταστάθηκε πλήρως, ωστόσο ως το βράδυ της Δευτέρας ήταν σε ισχύ η διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην Ε.Ο. Χαλκίδας – Λεπούρων, στο ύψος της γέφυρας Βασιλικού Χαλκίδας, ενώ επιπλέον υφίσταται διακοπή κυκλοφορίας στις Επαρχιακές Οδούς Φύλλων – Χαλκίδας & Αφρατίου – Χαλκίδας, λόγω κατάρρευσης των γεφυρών Φύλλων & Αφρατίου, αντίστοιχα.
Related posts
Αναζήτηση
Τελευταία νέα
Η πρώτη τηλεφωνική συζήτηση του Μπάιντεν θα είναι με τον Τριντό
Για θέματα που αφορούν τις σχέσεις της Αμερικής και του Καναδά καθώς και για την απόφαση σχετικά με τον πετρελαιαγωγό…