Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
27 Σεπ 2023
Ελλάδα

Ωραίος ο παραλίγο πρωθυπουργός-Έστειλε εξώδικο στην κόρη του

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήθελε να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδος. Έχασε για κάποιες χιλιάδες  ψήφους.

Αργότερα ως υπουργός Εθνικής Άμυνας τα …έμπλεξε στα οικονομικά και στις μίζες. Τώρα ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και εμπλεκόμενος σε υποθέσεις εξοπλιστικών αφήνει να εννοηθεί ότι πίσω από το «ελάχιστο», όπως το χαρακτηρίζει, βοήθημα το οποίο του έδινε η κόρη του προκειμένου να συντηρείται, βρίσκονται πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως εμπλέκονται σε έκνομες πράξεις! Και για αυτό το λόγο  έστειλε εξώδικο προς την κόρη του Αρετή.

Είναι για γέλια το μήνυμα που στέλνει ο Τσοχατζόπουλος μέσω του δικαστικού εγγράφου στην κόρη του.

Θέλοντας να δικαιολογήσει την πράξη τους γράφει;

«Θέλω να σε προστατεύσω».

 

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η συγκεκριμένη κίνηση δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως μια ενδοοικογενειακή διαμάχη, μεταξύ του πάλαι ποτέ Νο 2 του ΠΑΣΟΚ και της Αρετής Τσοχατζοπούλου, αλλά αφορά ένα θέμα που έχει ευρύτερες και άκρως ενδιαφέρουσες οικονομικές και ενδεχομένως ποινικές προεκτάσεις.

Και αυτό γιατί ο Άκης Τσοχατζόπουλος αφήνει να εννοηθεί ότι έχει πληροφορίες πως η κόρη του έχει επαφές με συγκεκριμένα επιχειρηματικά πρόσωπα, ομάδα συμφερόντων, όπως τα αποκαλεί, που την «εξωθούν σε επαφές και πιθανόν συνεργασίες με άτομα τα οποία δεν τολμούν να απευθυνθούν σε εκείνον προσωπικά αλλά τη χρησιμοποιούν λόγω της συγγενικής τους σχέσης για να υλοποιήσουν σκοτεινά σχέδια ή να καλύψουν αποκλειστικά δικά τους συμφέροντα…».

Η αντίστροφη μέτρηση για το νέο, ενδιαφέρον, επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Τσοχατζόπουλο και την κόρη που απέκτησε από τον γάμο με την Γκούντρουν Μόλντεχαουερ ξεκίνησε στις 16 Οκτωβρίου 2019. Εκείνη την ημέρα αποφάσισε να απευθυνθεί μέσω εξωδίκου στην Αρετή Τσοχατζοπούλου, η οποία ως γνωστόν δεν διατηρεί καμία επαφή με τη νέα του οικογένεια, δηλαδή τη Βίκυ Σταμάτη και τον γιο του Άκη. Κάτι που και ο ίδιος το επισημαίνει.

«Βεβαίως, γνωρίζω ότι η σχέση μας έχει διαταραχθεί όχι εξαιτίας μου, αλλά λόγω των αντιρρήσεών σας για τη δημιουργία νέας οικογένειας που ποτέ δεν εγκρίνατε. Παρά ταύτα αισθάνομαι την ανάγκη με την παρούσα να σας επισημάνω κάποια πράγματα δηλώνοντας εκ προοιμίου ότι η ενέργειά μου αυτή αποσκοπεί στην προστασία και των δυο μας και συγκεκριμένα την αποφυγή κινδύνων εμπλοκής σας σε πιθανές αθέμιτες και παράνομες πράξεις και ταυτόχρονα την εξάρτησή σας από ομάδα συμφερόντων που πιθανώς να μην έχει αγαθές προθέσεις», αναφέρει στην αρχή του εξωδίκου.

Και συνεχίζει: «… Εδώ και έναν χρόνο περίπου μου φέρνατε μηνιαίως κάποια ελάχιστα χρήματα προς επιβίωσή μου. Στην αρχή πίστεψα ότι ήταν δικά σας χρήματα και ήμουν ευγνώμων γι’ αυτό. Τους τελευταίους,όμως, μήνες αφήσατε να εννοηθεί ότι τα χρήματα δεν ήταν δικά σας, αλλά σας τα έδιναν κάποιοι τρίτοι. Βεβαίως, σε πρώτη φάση δεν ήμουν σε θέση λόγω της κατάστασης της υγείας μου να ερευνήσω το όλο θέμα και εξάλλου δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσατε να δεχτείτε κάποια χρήματα χωρίς νόμιμη αιτία και μάλιστα ένα μέρος αυτών να τα δίνετε και σε εμένα με τον κίνδυνο να καταστώ εν αγνοία μου αποδοχέας πιθανού προϊόντος εγκλήματος…».

 

 

 

Related posts