Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
18 Οκτ 2021
Media

ΟΟΣΑ: Πρωταθλήτρια στους φόρους η Ελλάδα επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Ο πολιτικός σχεδιασμός της κυβέρνησης και τα μέτρα που προκρίνονται,  εν όψει της ομιλίας του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και των διεθνών παραγόντων, οι εξελίξεις στην οικονομία, η πορεία των ελληνικών ομολόγων  και η αντίδραση των αγορών, η έκθεση του ΟΟΣΑ για την φορολογία στην Ελλάδα,  καθώς και οι τηλεοπτικές άδειες είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, τα δάνεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του ΣΥΡΙΖΑ, οι εξελίξεις στο Σκοπιανό και οι αντιδράσεις, οι δηλώσεις Τσίπρα στην Κρήτη για τις γερμανικές αποζημιώσεις, τα προβλήματα με τις κρατικές υποδομές, οι αντιδράσεις για τις αλλαγές στην Παιδεία και οι προσλήψεις αναπληρωτών, η κόντρα του υπ. Δικαιοσύνης  Μ. Καλογήρου με τους Financial Times, η απόφαση για ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 120 δόσεις,  καθώς και η απόφαση του ΣτΕ να πληρώνει η Εκκλησία φόρο για τα ενοίκια που εισπράττει.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Ρύθμιση χρεών για όλους με 120 δόσεις-Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τους δανειστές σχέδιο-ανάσα για χιλιάδες νοικοκυριά-Θα επεκταθεί σε μισθωτούς και συνταξιούχους ότι ισχύει για τους επαγγελματίες-Θα αφορά οφειλές στο Δημόσιο και στους δήμους-Ανίκανοι και ανάλγητοι: Έως πέντε χρόνια καθυστέρηση για καταβολή του εφάπαξ-Σκέψεις για να εξαγγελθεί στη ΔΕΘ.

ΕΘΝΟΣ : Δώρα με φειδώ από τον Τσίπρα στη ΔΕΘ – Εξαγγελίες τετραετούς ορίζοντα από το βήμα της Έκθεσης – Σχέδιο για μείωση των συντελεστών του ΦΠΑ και επαναφορά του 13% στην εστίαση – Σημαντική μείωση του ΕΝΦΙΑ και αλλαγή του τρόπου φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας – Μείωση εισφορών και σκέψεις για κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για ελέυθερους επαγγελματίες – Επιδότηση ενοικίου για τις οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα – Κατάργηση του υποκατώτατου μισθού και αύξηση του κατώτατου – Ανοιχτή η λίστα των μέτρων, με τους υπουργούς να κάνουν υπολογισμούς ώστε «να βγαίνουν οι αριθμοί» .

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ :  Φορολογική παράνοια και με σφραγίδα ΟΟΣΑ! – Πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ Βρετανίας, στο 85% οι φόροι και οι εισφορές για τους επαγγελματίες – Ανενόχλητοι οι μεγάλοι φοροφυγάδες: Στο επτάμηνο βεβαιώθηκαν φόροι 12 εκατ. με ετήσιο στόχο τα 500 εκατ!

Η ΑΥΓΗ : Νόμος & τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο – Πέντε άδειες με σφραγίδα του ΕΣΡ – Για πρώτη φορά μετά από τρεις δεκαετίες ανομίας θα εκπέμπουν νόμιμα τα ιδιωτικά κανάλια – Μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου η καταβολή της πρώτης δόσης για την κατοχή της άδειας – Ν. Παππάς: Μια καινούργια μέρα για την τηλεόραση. Είχαμε δύσκολες στιγμές, αλλά είχαμε την πραγματικότητα, το δίκαιο και το σύνταγμα με το μέρος μας – Ν. Βούτσης: Μπαίνει μια κατ΄ αρχήν τάξη. Να αναβαπτιστεί και το περιεχόμενο ,

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  Εθνικιστικός παροξυσμός – Στα κάγκελα οι ακροδεξιοί στη Βόρεια Ελλάδα – Πρωτοφανής αντιδημοκρατική πρωτοβουλία στο δημοτικό συμβούλιο Σερρών .

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ : Σχέδιο για παροχολογία με ορίζοντα έως το 2022 – Η κυβέρνηση μελετά να προνομοθετήσει τα υπερπλεονάσματα 4 ετών.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Κυβέρνηση-Τραπεζικοί Όμιλοι: Σφίγγουν τη θηλιά των πλειστηριασμών και των εκβιασμών στη λαϊκή οικογένεια.

Τα ΝΕΑ : Αμόκ ψευτοπαροχών  απειλεί την Ελλάδα – Η κυβέρνηση υπόσχεται οι αγορές προειδοποιούν – Σε απαγορευτικά επίπεδα και πάλι τα επιτόκια δανεισμού – Σε απομόνωση η χώρα – Γιατί τρομάζει η ομιλία του Τσίπρα στη ΔΕΘ – ΟΟΣΑ: Πρωταθλήτρια στους φόρους η Ελλάδα επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Κύριο άρθρο: «Χοροί» – «Αυτή τη φορά ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν ήξερε, ότι έπεσε θύμα της προσωπικής του αυταπάτης»

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ :  Οι αγορές βαράνε τα… νταούλια – Ο Τσίπρας βλάπτει σοβαρά την οικονομία – Μόνο ζημιά προκαλούν στη χώρα οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Η βλακώδης επιλογή της δήθεν καθαρής εξόδου άφησε την οικονομία έρμαιο των αγορών, που ερμηνεύουν με το δικό τους τρόπο την παροχολογία και τον πολιτικό κυνισμό του Μαξίμου.

 Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: 3 στους 10 δεν πληρώνουν τον φόρο εισοδήματος-Επιπλέον 206.000 φορολογούμενοι προστέθηκαν στη λίστα οφειλετών του Δημοσίου-ΟΟΣΑ: «Πρωταθλήτρια» η Ελλάδα στις αυξήσεις φόρων.

Το ΠΟΝΤΙΚΙ: Σ΄ αναζητώ στην Σαλονίκη – Οι τέσσερις στόχοι του Τσίπρα στην εμφάνισή του στη ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο – 1) Εμπέδωση «μετα- μνημονιακού» κλίματος – 2) Προσέλκυση κρίσιμων κοινωνικών ομάδων – 3) Δημοσκοπική ανάκαμψη το φθινόπωρο – 4) Διατύπωση προεκλογικού διλήμματος .

Related posts