Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
25 Φεβ 2024
Media

ΟΟΣΑ: Όλες οι χώρες με εξαίρεση την Ελλάδα μείωσαν τη φορολογία στις επιχειρήσεις

hkathimerinii
Το πόρισμα για την Τράπεζα Αττικής, η έκθεση του ΟΟΣΑ για την αύξηση των φόρων στην Ελλάδα, η σύμπλευση ΣΕΒ με τη ΝΔ, το θέμα των συντάξεων του ΙΚΑ, το έκτακτο πακέτο βοήθειας προς τους αγρότες, καθώς και η υπόθεση με το πόθεν έσχες για τους υπερθεματιστές των τηλεοπτικών αδειών αποτελούν τα κύρια θέματα στα σημερινά πρωτοσέλιδα των πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του Αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων είναι η κόντρα υπ. Παιδείας-Εκκλησίας, η συνέντευξη του Πρωθυπουργού στο Reuters και οι δηλώσεις για ανάπτυξη, το Προσφυγικό, το προβάδισμα της ΝΔ σε δημοσκόπηση της Marc, το νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα , η ένταξη στο υπερταμείο και άλλων έξι ΔΕΚΟ, οι ταραχές στις ΗΠΑ καθώς και άρθρο του Υπουργού Επικρατείας Ν. Παππά, σχετικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Τραγική κατάσταση για τις συντάξεις»-Τα ελλείμματα ανατινάζουν τα Ταμεία-Ζοφερό το μέλλον-Κρύος ιδρώτας στο ΙΚΑ για το πώς θα βγουν οι πληρωμές Οκτωβρίου. Ο ΟΑΕΕ ζήτησε ήδη από το ΑΚΑΓΕ 150.,000.000.-Και τέταρτος γύρος περικοπών στις επικουρικές .
ΕΘΝΟΣ: «Έκτακτο το πακέτο βοήθειας για τους αγρότες»-Μετά τις καταστροφές-ρεκόρ της φετινής χρονιάς- Νέα κοινοτικά κονδύλια με την έγκριση της Κομισιόν, για αποζημιώσεις καλλιεργητών και κτηνοτρόφων σε όλη τη χώρα. Οι όροι και οι προϋποθέσεις για τη χορήγηση των ενισχύσεων- Νέο θεσμικό πλαίσιο για τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: « Πόντιος ο Ερντογάν, ‘Έλληνας» ο Πούτιν, «Τούρκος» ο Τσίπρας»- Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την καταγωγή τους.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ : « Στο …κόκκινο οι συντάξεις του ΙΚΑ»-Το Δ.Σ απέρριψε την πρόταση για άντληση 200 εκατ. ευρώ από τον κουμπαρά του ΑΚΑΓΕ.
ΕΣΤΙΑ : «Μερική απασχόλησις αντί εργασίας».
Η ΑΥΓΗ : «Τα ΣΕΒη τους στη ΝΔ»-Ωμή πολιτική παρέμβαση των Βιομηχάνων-Ενθουσιασμένη η ηγεσία του Συνδέσμου από τις υποσχέσεις Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.
eleutherostyposiΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: « Δικά τους τα παιδιά , δικά τους και τα δάνεια»-Συνεργάτες των Βενιζέλου, Σταικούρα, Βρούτση ήταν στην Τράπεζα Αττικής-Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ διόριζαν στελέχη στην τράπεζα την περίοδο που δόθηκαν τα περισσότερα επισφαλή δάνεια.
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Μόνο η Ελλάδα αυξάνει τους φόρους»-Έκθεση του ΟΟΣΑ δείχνει ότι οι υπόλοιπες χώρες μείωσαν τη φορολογία στις επιχειρήσεις το 2015.
Ο ΛΟΓΟΣ: «Θαλασσοπνίγονται τα ασφαλιστικά Ταμεία»-Παρά την αύξηση των εσόδων , μεγαλώνουν τα ελλείμματα.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Με πολύ μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις»42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ –Οδηγητή.
ΝΕΑ: «Παιχνίδια με το πόθεν έσχες»= Η κυβέρνηση πάει να αλλάξει ξανά τους κανόνες της τηλεοπτικής αδειοδότησης προ του αδιεξόδου.
ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Προς πώληση έξι ΔΕΚΟ»- Την Τρίτη ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα- Στο υπερταμείο παραχωρούνται ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛΒΟ Αττικό Μετρό, και «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε».
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: « Προσκλητήριο πληρωμών για την Μαρινόπουλος»- Πότε , πόσο και πως θα πληρωθούν οι προμηθευτές-Οι δύο επιστολές της PwC.

Related posts