Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
27 Ιαν 2020
Απόψεις

Όλες οι προβλέψεις του Ιανουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 

 
 
 
 
ΜΕ ΤΙΣ  ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ   ΜΟΥ ….ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΑΣ !!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
ΚΡΙΟΣ
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΙΚΡΕΣ
Η νέα χρονιά ξεκινά με ερωτικό κλίμα, αλλά δεν θα λείψουν οι απογοητεύσεις και τα εμπόδια. Ο Ερμής ανάδρομος από τις 5 του μήνα προκαλεί σύγχυση στα επαγγελματικά σας σχέδια και καθυστερεί αυτά που θέλετε να κάνετε. Από τις 25 θα υπάρξουν καλύτερες προοπτικές και στα επαγγελματικά σας θέματα, αλλά και στην προσωπική σας ζωή, όπου στο τέλος του μήνα ολοκληρώνεστε συναισθηματικά.
 
ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΝΤΙΝΩΝ ΣΑΣ ΣΧΕΣΕΩΝ
Ο μήνας αυτός έχει αρκετή ενέργεια, αλλά και πολλές εντάσεις που αφορούν συνήθως τις σχέσεις σας με τους άλλους. Σε συναισθηματικό επίπεδο ξυπνούν ζήλιες και πάθη, ενώ με τον ανάδρομο Ερμή από τις 5 του μήνα, θα καθυστερούν θέματα επαγγελματικά. Καλό είναι να μην περιμένετε αυτή την περίοδο κάποιο ουσιαστικό θέμα να επιλυθεί, γιατί θα απογοητευτείτε με το αποτέλεσμα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ
Θα δείτε ότι η περίοδος αυτή είναι πολύ δύσκολη στο να βάλλετε τα σχέδια σας σε εφαρμογή. Από τις 5 του  μήνα και μετά, θα πρέπει να επανεξετάσετε τα θέματα που σας έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, καθυστερεί τις επιδιώξεις σας και αφήνει μετέωρα τα προσωπικά σας θέματα. Βέβαια ο μήνας τελειώνει με ευχάριστες συναντήσεις και όμορφες μετακινήσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ  ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας αυτός είναι πάρα πολύ σημαντικός για την προσωπική σας ζωή. Θέλετε να ενωθείτε ουσιαστικά μέσα από μία σχέση ζωής. Πολύ πιθανόν, καταστάσεις να μην σας αφήνουν περιθώρια να κινηθείτε όπως εσείς θα θέλατε. Ήρθε όμως η στιγμή να πάρετε πρωτοβουλίες και να ανατρέψετε τα εμπόδια που σας έχουν βάλει οι άλλοι. Ο έρωτας θα νικήσει στο τέλος.
 
ΛΕΩΝ
ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ  ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ
Οι πρώτες μέρες του μήνα θα σας γεμίσουν με ερωτική διάθεση. Θα μπορέσετε να συναντηθείτε με ανθρώπους που έχετε απομακρυνθεί. Οι σχέσεις σας με τους άλλους είναι από τα  σημαντικότερα θέματα που θα σας απασχολούν. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας κάνει να αναθεωρήσετε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια. Εμπόλεμη κατάσταση επικρατεί στην οικογένεια.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ
Η τύχη είναι στα χέρια σας και οι ευκαιρίες δεν θα λείπουν. Αν έχετε κάποιο επεκτατικό πλάνο για αυτό τον μήνα, πιο καλά είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Οι εντάσεις με δικούς σας ανθρώπους δεν θα λείπουν και πολύ πιθανόν να βρείτε τρόπους να διοχετεύσετε παραγωγικά την ενέργεια σας. Ίσως αυτή η περίοδος να είναι πολύ σημαντική για μικρά ταξίδια.
 
ΖΥΓΟΣ
ΙΔΑΝΙΚΗ  ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ
Το παρελθόν θα παίξει σημαντικό ρόλο τον πρώτο μήνα του έτους. Μην εμπιστευτείτε με ευκολία ανθρώπους που θέλουν από σας κάποια εξυπηρέτηση. Πολύ πιθανόν να σας βάλλουν σε κάποια προβλήματα που ούτε καν είχατε σκεφτεί. Ο Άρης στον τομέα των οικονομικών σας, θα σας κάνει κάπως απρόσεκτους και γρήγορους με υλικά θέματα. Ο μήνας θα τελειώσει με αισιοδοξία για το αύριο.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ
Μία πολύ δυνατή περίοδος. Θα έχετε να σκεφτείτε και να δράσετε αμέσως για πολλά θέματα. Ο ανάδρομος Ερμής βέβαια  θα σας κάνει να ξανά εξετάσετε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας με τους άλλους. Πολύ πιθανόν να μάθετε κάτι που θα σας ευνοήσει για νομικά θέματα. Τα οικονομικά σας, θα έχουν μια ανοδική πορεία, όμως δεν θα μπορείτε εύκολα να καλύψετε παλιά σας χρέη.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ
Θα έχετε το μεγαλύτερο μέρος του μήνα την Αφροδίτη στο ζώδιο σας και αυτό θα σας γεμίζει με ερωτική διάθεση και νέες ευκαιρίες για ρομαντικά ειδύλλια. Βέβαια οι υπόλοιπες ενδείξεις δεν είναι πολύ ευνοϊκές ώστε να σιγουρεύουν την ευτυχία και την σταθερότητα. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας δημιουργήσει ανασφάλειες στον οικονομικό τομέα όπου θα επανέλθει στην ορθή πορεία στο τέλος του μήνα με οικονομικές ευκαιρίες.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ  ΣΕ ΑΥΤΑ  ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
Ο ανάδρομος Ερμής θα σας κάνει λίγο απρόσεκτους με αυτά που έχετε να πείτε στους άλλους. Βέβαια είναι μια πολύ καλή περίοδος ενδοσκόπησης και αναπροσαρμογής. Οι φίλοι θα βρίσκονται στο πλευρό σας, παρότι αυτές τις μέρες θα έχετε μια τάση απομόνωσης. Παλιές συναισθηματικές καταστάσεις θα γυρίζουν στο μυαλό σας. Το θέμα είναι ότι θα βρείτε λύσεις σε ότι σας προβληματίζει, μετά τις 26 του μήνα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΜΕ ΠΟΛΥ  ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ
Η επαγγελματική σας καταξίωση θα σας απασχολήσει πάρα πολύ έντονα. Θα βρεθούν δυναμικές λύσεις για επαγγελματικά διαβήματα. Πολύ πιθανόν την ίδια περίοδο που θα έχετε άνοδο στα επαγγελματικά, να έχετε κάποιες ανασφάλειες στα προσωπικά θέματα, που όμως σύντομα θα τακτοποιηθούν. Στο τέλος του μήνα θα μπορέσετε να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα.
 
ΙΧΘΥΕΣ
ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ  ΤΟΜΗ ΣΕ ΟΤΙ  ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ
Αν και η περίοδος αυτή για εσάς είναι πολύ ρευστή, θα μπορέσετε μέσα από πνευματικές και δημιουργικές εργασίες να βρείτε την ισορροπία σας. Ο Κρόνος συνεχίζει να σας πιέζει υπερβολικά σε θέματα επαγγελματικά και οικογενειακά. Οι σχέσεις σας και ιδίως οι πολύ προσωπικές θα περάσουν από επανεξετάσεις και πισωγυρίσματα. Μετά τις 25 οι σχέσεις σας γίνονται πιο ουσιαστικές.
 

Related posts