Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
10 Ιούλ 2020
SLIDER

Οι θετικές όψεις που δημιουργούνται με την Σελήνη, Κρόνο και Ποσειδώνα

Οι ημερήσιες πλανητικές επιρροές για σήμερα (28/1 ) από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, αναπτύσσει την διαίσθηση. Οι θετικές όψεις που δημιουργούνται με την Σελήνη, Κρόνο και Ποσειδώνα, φροντίζει ώστε οι σχέσεις να είναι υγιής και να θέτονται τα σωστά όρια.

ΚΡΙΟΣ

Οι επαγγελματικοί σας στόχοι επαναπροσδιορίζονται και σίγουρα θα έχετε κάποιες καλύτερες προοπτικές σε αυτό τον τομέα. Οικονομικά θέματα θα ακολουθήσουν μία υγιή πορεία, μετά από κατάλληλους χειρισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, η μέρα σας θα είναι κυρίως αφιερωμένη στην συναισθηματική σας ζωή και τα πρόσωπα που την αντιπροσωπεύουν. Μπορεί να μην επιτρέψετε να σας ταλαιπωρούν άλλο, κάποιες λάθος επιλογές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με πολύ καλές προοπτικές θα ξεκινήσει η μέρα σας και σίγουρα θα έχετε καλές υλικές απολαβές στην ολοκλήρωση της. Ένα επαγγελματικό άνοιγμα, θα γίνει με πολύ καλές προοπτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιμονή σας σε ένα θέμα που σας απασχολεί έντονα, θα είναι πολύ πιθανόν ο τρόπος που θα σας φέρει την επιτυχία. Φροντίστε να έχετε κοντά σας σήμερα, άτομα δοκιμασμένα στον χρόνο.

ΛΕΩΝ

Υπάρχει μία πολύ θετική προοπτική, στο να έρθετε πιο κοντά, με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Φροντίστε να αναπτύξετε μία ισορροπημένη σχέση, με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με πολύ ευκολία σήμερα, θα μπορέσετε να ξεδιαλύνετε κάποιες καταστάσεις που σας προκαλούσαν πονοκέφαλο το τελευταίο διάστημα. Οι συναισθηματικές σας σχέσεις, αναπτύσσονται με υγεία.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα αυτή έχει να σας δώσει αρκετή γαλήνη στην διάρκεια της, εφόσον θα βρείτε τρόπο να μιλήσετε με ειλικρίνεια στους άλλους, για ότι πραγματικά σας έχει ταλαιπωρήσει κατά το παρελθόν. Ο παρεξηγημένος τρόπος επικοινωνίας σας, θα πρέπει να αποκατασταθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, να δέχεται την εύνοια από τον Κρόνο και Ποσειδώνα, θα έχετε την δυνατότητα να απαλλαγείτε από κάποιες άρρωστες σκέψεις που σας έκαναν να απομακρυνθείτε από αγαπημένα σας άτομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και η ψυχολογία σας δεν είναι στην καλύτερη της περίοδο, σήμερα θα δείτε με άλλα μάτια, πολλά θέματα που σας απασχολούν. Επίσης η δυνατότητα να συνδυάσετε πολύ καλά, ένα πρακτικό θέμα, με συναισθηματική προέκταση, θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ καλή μέρα για να βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας άτομα, να καταλάβετε τις ανάγκες τους και να αναπτύξετε καλές σχέσεις με το συγγενικό σας περιβάλλον. Τα συναισθήματα σας, θα έχουν αποδέκτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να έχετε μία πολύ ενδιαφέρουσα μέρα, σε επαγγελματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Φροντίστε να βάλετε σε ενέργεια ένα παλιό σας θέμα του δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και θέλει άμεσα την λύση του.

ΙΧΘΥΕΣ

Ισορροπημένη μέρα από κάθε άποψη, όπου θα πρέπει να βάλετε σε σειρά πολλές υποχρεώσεις σας. Μπορεί να έχετε μία προσέγγιση, από άτομο που θα σας βγάλει από μία συναισθηματική αδιέξοδο.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

Related posts