Ο επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), στρατάρχης Χαλίφας Χάφταρ (Khalifa Haftar) που έφθασε τη νύκτα στην Αθήνα κάτω υπό άκρα μυστικότητα θα συναντηθει σε λίγη ώρα με τον Νίκο Δένδια. Ο Έλληνας υπουργός είχε και χθές μια πρώτη συνάντηση με τον Χαφτάρ παρουσία του φιλέλληνα αρχηγού του Λιβυκού ναυτικού, ναυάρχου Φαράζ αλ-Μαχντάουι.
Ο επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον Νίκο Δένδια θα συναντηθεί με τον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση θα γίνει στη μία μετά το μεσημέρι, στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή.
Και μια λεπτομέρεια: Η έλευση του Χαφτάρ στην Ελλάδα γίνεται μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν την διεθνή Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη, από την οποία έχουν αποκλειστεί τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος. Ο στρατάρχης Χαφτάρ δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν έλαβε πρόσκληση από τη Γερμανία στη Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη.
Related posts
Αναζήτηση
Τελευταία νέα
Παναθηναϊκός, Kymco και Voge συνεργάζονται
Μια νέα δυναμική συνεργασία μόλις ξεκίνησε και αφορά σε ένα μεγάλο χορηγικό πρόγραμμα της Kymco και της Voge με τον…