Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
03 Ιούν 2020
Απόψεις

Οι προβλέψεις της εβδομάδος από τις 4-10 Ιουνίου από την Αλεξάνδρα  Καρτά

Απο την Αλεξάνδρα Καρτά , αστρολόγος και διαισθητική σύμβουλος

Οι μέρες αυτές θα δώσουν ένα επικοινωνιακό στίγμα, όπου θα ωριμάσει με τον χρόνο και την προσπάθεια.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με χαμηλούς τόνους, αλλά όσο θα περνούν οι μέρες, θα νοιώσετε ότι κάποια προσωπικά θέματα θα αρχίσουν να σας ταλαιπωρούν. Η Παρασκευή, θα είναι γεμάτη γεγονότα και ίσως μία νέα γνωριμία αποβεί πολύ σημαντική το Σαββατοκύριακο.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά θέματα θα σας αναστατώσουν και θα διεκδικήσετε ένα χρηματικό ποσό που σας ανήκει. Οι μέρες αυτές κρύβουν κάτι που θα σας προβληματίσει αρκετά όταν σας γίνει γνωστό. Μην ακούσετε τις γνώμες κάποιων, που ο ρόλος τους είναι αρκετά σκοτεινός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι μέρες αυτές είναι ιδιαίτερες και ουσιαστικές σε οικονομικά θέματα. Μπορεί να σκεφτείτε κάποιο οικονομικό ρίσκο, που τελικά να σας βγει σε καλό. Μέσα σε αυτή την περίοδο, θα γνωρίσετε πρόσωπα, όπου θα παίξουν έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο στην εξέλιξη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο έρωτας θα σας απασχολήσει αυτές τις μέρες και ίσως να σας βασανίσουν παλιές άλυτες υποθέσεις. Πρόσωπα και καταστάσεις που θα παρουσιαστούν, θα έχουν κάτι από το παρελθόν. Έτσι θα κληθείτε να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στα παλιά και νέα πρόσωπα τις ζωής σας.

ΛΕΩΝ

Κάτι σας κάνει να δένεστε με λάθος καταστάσεις, ή άτομα. Τις μέρες αυτές θα έχετε την τάση, να βλέπετε συμπεριφορές που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα, αλλά εσείς τις καλλιεργείτε στο μυαλό σας, για κάποιους λόγους. Φροντίστε λοιπόν να έχετε ξεκάθαρη άποψη για ότι συμβαίνει γύρο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτι γίνεται πιο ουσιαστικό στην ζωή σας, σας γεμίζει συναισθήματα και νιώθετε ότι βρίσκεστε στον σωστό δρόμο. Αν λοιπόν πρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, αυτές οι μέρες είναι οι καλύτερες. Την Παρασκευή και το Σάββατο, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε κάτι σημαντικό που αφορά την επαγγελματική σας πορεία.

ΖΥΓΟΣ

Οι μέρες αυτές έχουν κάποιες δυσκολίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σας και τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Οι καταστάσεις που θα εξελίσσονται γύρω σας, θα πρέπει να τις αναλύετε με προσοχή, ώστε να μην έχετε συναισθηματικές και υλικές επιπτώσεις αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με πολύ ενδιαφέρον στην επικοινωνία και τις πνευματικές σας προσπάθειες και ίσως να πρέπει να εκτιμήσετε σωστά τα άτομα που θα σας δείξουν το συναισθηματική τους προτίμηση. Η Τρίτη, θα έχει αρκετή ένταση σε προσωπικό επίπεδο, ενώ στο τέλος της εβδομάδας, θα έχετε την δυνατότητα μιας επιτυχημένης αλλαγής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε πνευματικές εργασίες και να κάνετε κάποιες συμφωνίες που θα σας είναι πολύ χρήσιμες. Οι σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα περνούν κρίση και εσείς βρίσκεστε σε μία άβολη θέση, για τον τρόπο που πρέπει να χειριστείτε τα θέματα που έχουν προκύψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται αυτή την εβδομάδα στο μικροσκόπιο. Οι εξελίξεις θα είναι πολύ ιδιαίτερες και θα πρέπει να μην βιαστείτε σε γρήγορες αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Οικονομικές απολαβές θα σας δώσουν παραπάνω ικανοποίηση και λύσεις σε καθημερινά προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάτι στην προσωπική σας ζωή θέλετε να κρύψετε και βρίσκεστε στην δυσάρεστη θέση να μην μιλήσετε για τα συναισθήματα σας. Αν σας πλήγωσε το αγαπημένο σας πρόσωπο, μην προσπαθήσετε τώρα να του δείξετε την δυσαρέσκεια σας. Το Σαββατοκύριακο είναι χαλαρό και ευχάριστο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η προσωπική σας ζωή περνά πάλι σε μία δυσκολία που ίσως και να μην την είχατε προβλέψει. Αν πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις που αφορούν την συναισθηματική σας ζωή, μην βιαστείτε να το κάνετε αν δεν είστε σίγουροι για αυτό που πιστεύετε. Το Σαββατοκύριακο ευνοούνται οι μυστικές συναντήσεις.

*** Το δέντρο της ζωής by Alex Karta

Το δέντρο της ζωής είναι παγκόσμιο σύμβολο που βρίσκεται στην πνευματική παράδοση των περισσοτέρων πολιτισμών. Αναγνωρίζεται ως κοσμικός άξονας, ριζωμένο στα βάθη της γης, στο κέντρο του κόσμου, σε επαφή και με το υγρό στοιχείο και τα κλαδιά του να φτάνουν στον ουρανό και την αιωνιότητα. Κάθε εβδομαδιαίο ωροσκόπιο θα έχει την ακολουθία από ένα διαφορετικό κάθε φορά δέντρο ζωής, που θα προσαρμόζεται από την αστρολόγο Άλεξ Καρτά σε επίπεδο εικαστικό και διαισθητικό, μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθούν την συγκεκριμένη περίοδο.

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts