Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
22 Σεπ 2018
Απόψεις

Οι προβλέψεις της εβδομάδος από 9 έως 15 Οκτωβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 

Η  Αλεξάνδρα Καρτά είναι  αστρολόγος  και διαισθητική σύμβουλος

Αφουγκραστείτε τις εξελίξεις πριν αυτές γίνουν. Οι ημέρες αυτές ευνοούν και δικαιώνουν  τα δυνατά συναισθήματα.

ΚΡΙΟΣ

Αυτές τις μέρες θα ασχοληθείτε πολύ έντονα με την προσωπική σας ζωή και με διεκδικήσεις πάνω σε αυτό το θέμα. Θα υπάρξουν βέβαια και κάποιες ατυχείς στιγμές στην καθημερινότητα σας, όπου και θα αναχαιτίσουν κάποια προσπάθεια σας και θα σταματήσουν προσωρινά κάτι που έχετε κατά νου.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξει μία αλλαγή στις σχέσεις σας και ίσως να γίνει μία επιστροφή στην ζωή σας, από άνθρωπο καρδιάς. Στην διάρκεια αυτών των ημερών, θα νοιώσετε διαφορετικούς κραδασμούς στην σχέση σας και θα βρεθείτε μπροστά σε νέα διλλήματα που οφείλετε να λύσετε για να προχωρήσετε στον επόμενο κύκλο ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εντάσεις σε οικογενειακό επίπεδο, αλλά και σε νομικές υποθέσεις, όπου θα βρεθείτε μετέωροι και σε ανασφαλές έδαφος. Στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να βρείτε λύσεις που θα σας [σώσουν] από μία απρόσμενη κατάσταση. Προσέξτε τις κουβέντες που λέτε χωρίς πολύ σκέψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν πρέπει αυτή την εβδομάδα να ηρεμίσετε λόγο φόρτου εργασίας, αναβάλετε αυτή σας την προσδοκία. Θα παρουσιαστούν πολλές εκκρεμότητες, υποχρεώσεις και ξαφνικά γεγονότα, όπου θα σας βγάλουν τελείως έξω από το πρόγραμμα σας και τις συνήθειες σας.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκινά με οικονομικές ανασφάλειες και εκνευρισμούς. Θα πρέπει να δείτε αυτή την κατάσταση σαν προσωρινή, γιατί θα υπάρξουν νέες συνθήκες, που θα φροντίσουν, στο να ανακάμψετε γενικώς. Μην ξεχνάτε ότι ο Δίας στις 10 αλλάζοντας ζώδιο, θα σας δώσει ώθηση στα επαγγελματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με άγχος και κάποιους προβληματισμούς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Βέβαια πολύ σύντομα θα επανέρθετε στα καλά δεδομένα, αρχίζοντας από τις 13 μία οικονομική άνοδο, όπως επίσης και επαγγελματική αποκατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Αν και είστε από τους αρκετά ταλαιπωρημένους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, η εβδομάδα αυτή θα σας δώσει μία θετική ανάσα με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σας. Θα έχετε λοιπόν την δυνατότητα να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να βρείτε τρόπους να αποφορτίσετε την εσωτερική σας ένταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η περίοδος αυτή σας [ψιθυρίζει] προς το παρόν κάποια θετικά γεγονότα που έρχονται. Μην θεωρείτε τίποτα τυχαίο σε όλο αυτό που πρόκειται να συμβεί τους επόμενους μήνες. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο σας, στις 10/10, θα φροντίσει πρώτα, να σας απαλλάξει από παλιές φοβίες και καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να δείτε καθαρά την πορεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με περιορισμένες δυνατότητες εξέλιξης, αλλά ραγδαία αλλάζουν πολλά, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα ανακάμψετε και θα έχετε συμμάχους σε κάθε σας κίνηση, ιδίως όταν πρόκειται να βρεθείτε μπροστά σε δυσκολίες που σας φαίνονται βουνό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε μπλοκαρισμένοι από πολλά που δεν υπάρχουν λύσεις άμεσες. Χρειάζεστε χρόνο και πολύ περισσότερο, χρειάζεστε σωστούς συνοδοιπόρους για να παλέψετε μαζί τους, με τα γεγονότα των ημερών που σας τρώνε την ενέργεια. Βέβαια τα καλά νέα είναι ότι ο Δίας αλλάζοντας ζώδιο, σας ευνοεί σε κάθε σας στόχο και όραμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είχατε αρκετές δυσκολίες το τελευταίο διάστημα και μάλλον τώρα θα αρχίσει μία μικρή αλλά σταθερή άνοδος, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Οι άνθρωποι που σας πλαισιώνουν θα έχουν κάτι να σας δώσουν, όχι πάντα το καλύτερο, γι αυτό να κάνετε τις σωστές σας επιλογές ακόμη και στον κοινωνικό σας περίγυρο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινά λίγο [άτσαλα], αλλά η συνέχεια μάλλον είναι αρκετά θετική. Ο Δίας θα σας ανταμείψει το επόμενο διάστημα με την νέα του ζωδιακή θέση και θα πάρετε μία αρκετά μεγάλη δόση δύναμης και θετικής ενέργειας σε κάθε θέμα που σας έχει προβληματίσει.

Διαβάστε για το δέντρο της ζωής by Alex Karta

Το δέντρο της ζωής είναι παγκόσμιο σύμβολο που βρίσκεται στην πνευματική παράδοση των περισσοτέρων πολιτισμών. Αναγνωρίζεται ως κοσμικός άξονας, ριζωμένο στα βάθη της γης, στο κέντρο του κόσμου, σε επαφή και με το υγρό στοιχείο και τα κλαδιά του να φτάνουν στον ουρανό και την αιωνιότητα. Κάθε εβδομαδιαίο ωροσκόπιο θα έχει την ακολουθία από ένα διαφορετικό κάθε φορά δέντρο ζωής, που θα προσαρμόζεται από την αστρολόγο Άλεξ Καρτά σε επίπεδο εικαστικό και διαισθητικό, μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθούν την συγκεκριμένη περίοδο.

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

Related posts