Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
26 Μαΐ 2019
Απόψεις

Οι προβλέψεις της εβδομάδος από 9-15 Ιουλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Αλεξάνδρα Καρτά , αστρολόγος και διαισθητική σύμβουλος
Οριοθετούνται θέματα που αφορούν σχέσεις και οικονομικά οφέλη.
ΚΡΙΟΣ : Η εβδομάδα αυτή θα σας δώσει κάποια θετικά στοιχεία, που αφορούν την εργασία και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αν πρέπει να ξεκινήσετε κάποιες αλλαγές που αφορούν την κατοικία σας, η έκλειψη Ηλίου στις 13/7, θα φέρει ένταση, ή έναν φόβο, που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείτε. Το τέλος της εβδομάδας είναι θετικό για πράγματα που ευνοούνται με το πέρασμα του χρόνου.
ΤΑΥΡΟΣ: Η περίοδος αυτή έχει μία πολύ ιδιαίτερη σημασία για σας, γιατί θα [επικυρώσετε] χρονικά και συναισθηματικά μία συναισθηματική σας σχέση και θα ευνοηθείτε μέσα από οικονομικές κινήσεις που θα κάνετε. Η έκλειψη Ηλίου στις 13/7, θα είναι για σας το ξεκίνημα μίας αλλαγής στην καθημερινότητα σας. Η εβδομάδα τελειώνει με σταθερές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτή την περίοδο θα θελήσετε να [κλείσετε] αρκετές εκκρεμότητες που αφορούν κυρίως τον τομέα των οικονομικών σας. Αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις για ένα επαγγελματικό θέμα, οι συνθήκες ευνοούνται προς το τέλος της εβδομάδας. Αφήστε χρόνο και για την προσωπική σας ζωή, όπου θα έχετε θετική εξέλιξη το Σαββατοκύριακο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μία εξαιρετικά θετική περίοδος για την προσωπική σας ζωή και όχι μόνο. Αφιερώστε τον χρόνο σας σε κάθε πρόσωπο που υπάρχουν ισχυροί δεσμοί και μην αναλωθείτε με [μικρά] και ασήμαντα θέματα. Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σας, θα σας δώσει μοναδικές ευκαιρίες για αλλαγές, που θα έχουν διάρκεια και [ουσία].
ΛΕΩΝ: Είναι μία [δυσνόητη] περίοδος αυτή για σας. Από την μία θα μπορέσετε να ανοίξετε τους ορίζοντες σας σε κάθε κατεύθυνση που πραγματικά θα έχετε ουσιαστικό λόγο να ασχοληθείτε. Από την άλλη πρόσωπα που σημαίνουν πολλά για σας, δεν [συμμετέχουν] στις σημαντικές για σας αλλαγές, βάζοντας τα όνειρά σας σε [έκπτωση] κάτι που σας στεναχωρεί.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Αυτή η εβδομάδα για σας, θα είναι από τις πιο σημαντικές του Καλοκαιριού. Οι πλανήτες θα [δουλέψουν] για σας, βάζοντας την μετριότητα στην άκρη. Έτσι θα αρχίσετε να βάζετε [γερές] βάσεις σε κάθε προσωπική, οικονομική και συναισθηματική σας επιδίωξη. Η έκλειψη Ηλίου στις 13/7, θα φέρει κοντά σας άτομα που θα σας υποστηρίξουν.
ΖΥΓΟΣ:  Αυτή η εβδομάδα θα έχει να σας δώσει κάτι σημαντικό, που αφορά την επαγγελματική σας ζωή. Οι συνθήκες δεν θα είναι πάντα και οι πιο κατάλληλες, αλλά μέσα από αυτή την περίοδο, θα πάρετε απαντήσεις από [τυχαία] γεγονότα που θα παίξουν ρόλο στις αποφάσεις σας. Η προσωπική ζωή αλλάζει και ανατρέπονται πολλά, αλλά δεν σας βρίσκουν απροετοίμαστους.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή, θα σας ενώσει ακόμη περισσότερο συναισθηματικά με δικά σας άτομα. Η έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο, στις 13/7, θα σας ανοίξει νέους δρόμους σε ότι αφορά μικρές ή μεγαλύτερες μετακινήσεις, δημιουργικά σχέδια και υποθέσεις που είχαν σταματήσει για κάποιους λόγους. Φιλικά άτομα θα σας στηρίξουν σε κάθε σας προσπάθεια.
ΤΟΞΟΤΗΣ:  Οικονομικά θέματα θα συνεχίσουν να σας ταλαιπωρούν, βάζοντας τροχοπέδη στις μικροχαρές που θα θέλατε να ζήσετε αυτές τις μέρες. Το [πάθος] σας για κάποιες λάθος οικονομικές κινήσεις, θα πρέπει να το μετριάσετε, αν θέλετε να δείτε μία σωστή και βιώσιμη εξέλιξη στα σχέδια σας. Μία επαγγελματική πρόταση θα έρθει την κατάλληλη στιγμή.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτή η εβδομάδα θα είναι από τις πιο σημαντικές περιόδους μέσα στο Καλοκαίρι. Θα βάλετε πάνω από όλα την προσωπική σας ζωή, ή θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφο σας, νοιώθοντας ότι τον έχετε αδικήσει αρκετά. Η έκλειψη Ηλίου, θα δώσει νέα δύναμη στις σχέσεις σας και θα βρείτε την ευκαιρία να δυναμώσετε μέσα από την σύμπραξη με άλλο άτομο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από λάθος συνήθειες που αφορούν την καθημερινότητα σας. Η έκλειψη Ηλίου στις 13/7, θα σας δώσει την ευκαιρία μίας νέας επαγγελματικής δραστηριότητας, ή ακόμη και μίας καινούριας διατροφικής συνήθειας. Η Αφροδίτη στην Παρθένο, μικραίνει το πάθος στις σχέσεις σας, αλλά δίνει μεγαλύτερη σταθερότητα, λόγο της συμμετοχής του Κρόνου.
ΙΧΘΥΕΣ: Η περίοδος αυτή, θα είναι γεμάτη από πάθος και έντονα συναισθήματα για τον άνθρωπο σας. Η έκλειψη Ηλίου στις 13/7, στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σας γεμίσει τρυφερότητα και όμορφα συναισθήματα. Η Αφροδίτη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, κάνοντας καλές όψεις με Κρόνο, θα φροντίσει στην σταθερή πορεία μιας σχέσης, που σφραγίζεται με επιτυχία.
*** Το δέντρο της ζωής by Alex Karta
Το δέντρο της ζωής είναι παγκόσμιο σύμβολο που βρίσκεται στην πνευματική παράδοση των περισσοτέρων πολιτισμών. Αναγνωρίζεται ως κοσμικός άξονας, ριζωμένο στα βάθη της γης, στο κέντρο του κόσμου, σε επαφή και με το υγρό στοιχείο και τα κλαδιά του να φτάνουν στον ουρανό και την αιωνιότητα. Κάθε εβδομαδιαίο ωροσκόπιο θα έχει την ακολουθία από ένα διαφορετικό κάθε φορά δέντρο ζωής, που θα προσαρμόζεται από την αστρολόγο Άλεξ Καρτά σε επίπεδο εικαστικό και διαισθητικό, μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθούν την συγκεκριμένη περίοδο.
Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775
 
 

Related posts