Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
27 Φεβ 2020
Απόψεις

Οι προβλέψεις της εβδομάδος από 8 έως 14 Ιανουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 

Η  Αλεξάνδρα Καρτά είναι  αστρολόγος  και διαισθητική σύμβουλος

Θα υπάρξουν αυτές τις μέρες πολύ δυνατές ενέργειες, που θα δημιουργούν εντάσεις και μοιραία γεγονότα.

ΚΡΙΟΣ: Θα προχωρήσετε σε κάθε δημιουργική κίνηση και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις με ότι θελήσετε να ασχοληθείτε. Ίσως ο έρωτας σας έχει δυσκολέψει και έχετε αρχίσει να χάνετε την υπομονή σας, που κλασικά εσείς δεν διαθέτετε απεριόριστη.

ΤΑΥΡΟΣ: Ίσως για σας οι διακοπές των εορτών να ήταν λίγες, λόγο ότι θα θέλατε να υπάρχει ο χρόνος για να ζήσετε ακόμη περισσότερο τα γεγονότα που σας άφησαν μία όμορφη ανάμνηση. Να έχετε κατά νου ότι θα υπάρξουν ειδήσεις που θα σας δώσουν αισιοδοξία και πολύ καλή διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρκετό άγχος θα έχετε αυτή την εβδομάδα με διάφορα γεγονότα να σας πιέζουν από παντού. Οικονομικές δοσοληψίες θα γίνουν η αφορμή να ενεργοποιηθείτε περισσότερο. Αν πρέπει να ταξιδέψετε ή γενικά να μετακινηθείτε, αυτό θα σας προσθέσει κούραση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτές τις μέρες θα έχετε να κάνετε πάρα πολλά που θα αφορούν τις σχέσεις σας με τους άλλους. Θα βρείτε λύσεις σε οικονομικά θέματα, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε το επόμενο βήμα στην σχέση σας, όπου και θα καθορίσει το μέλλον της.

ΛΕΩΝ: Η οικογένεια σας, σας έχει απορροφήσει σε υπερβολικό βαθμό και μέσα από την καθημερινή σας επαφή με άτομα της οικογένειας, προσπαθείτε να ισορροπήσετε σχέσεις. Ο έρωτας και ο σύντροφος έχουν γίνει για σας δυσκολονόητη υπόθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν ζείτε σε ήρεμα εδάφη αυτό τον καιρό, αλλά όλα συνηγορούν στο να βάλετε σε μία τάξη την ζωή σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι υπερβολικά [βολικές] και θα σας εξυπηρετούν σε κάθε επιδίωξη σας, χωρίς πολύ κόπο.

ΖΥΓΟΣ: Τα οικονομικά, σας έχουν πιέσει αρκετά και έχετε φτάσει σε μία περίοδο που όλα σας δημιουργούν αναστάτωση. Φροντίστε να είστε όσο γίνεται περισσότερο ήρεμοι στο να ολοκληρώνετε με πιο χαλαρό μυαλό τα θέματα που σας απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρίσκεστε σε μία πολύ ευνοϊκή περίοδο, που όμως θα πρέπει να την διαχειριστείτε με σωστές κινήσεις. Οι άνθρωποι γύρο σας θα έχουν έναν καλό λόγο για να σας κάνουν να νοιώσετε ότι τίποτα δεν έχει χαθεί. Η προσωπική σας ζωή είναι αρκετά καλή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μία σημαντική οικονομική ανάταση, θα σας φέρει αρκετή αισιοδοξία και θα σας βγάλει από την αναστάτωση των ημερών. Θα πρέπει να δείτε κάποια πράγματα με μεγαλύτερη υπευθυνότητα, ώστε να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας πιέζουν υπερβολικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι μία πολύ σημαντική περίοδος για σας, όσον αφορά την προσωπική σας ζωή. Θα δώσετε και θα πάρετε αυτό που σας αναλογεί σε κάθε σας κίνηση που αφορά την προσωπική σας ζωή. Όσον αφορά τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε,… μην βιάζεστε, αφήστε τον χρόνο να μιλήσει και εκείνος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια πράγματα πλέον δεν μπορούν να μένουν κρυφά και έτσι πρέπει να προσπαθήσετε πάρα πολύ για να βρεθούν ισορροπίες στην προσωπική σας ζωή. Μην αφήνετε τα συναισθήματα σας να κυριαρχούν την ζωή σας και να σας εκθέτουν στον κοινωνικό σας περίγυρο.

ΙΧΘΥΕΣ: Είστε σίγουρα σε πολύ καλή διάθεση, από ότι στο παρελθόν. Θα πρέπει να δείτε κάποια πράγματα πολύ πιο σοβαρά από πριν και αυτό θα σας βοηθήσει να διώξετε από πάνω σας άτομα που δεν σας ταιριάζουν. Η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

 

Διαβάστε για το δέντρο της ζωής by Alex Karta (βασική φωτογραφία)

Το δέντρο της ζωής είναι παγκόσμιο σύμβολο που βρίσκεται στην πνευματική παράδοση των περισσοτέρων πολιτισμών. Αναγνωρίζεται ως κοσμικός άξονας, ριζωμένο στα βάθη της γης, στο κέντρο του κόσμου, σε επαφή και με το υγρό στοιχείο και τα κλαδιά του να φτάνουν στον ουρανό και την αιωνιότητα. Κάθε εβδομαδιαίο ωροσκόπιο θα έχει την ακολουθία από ένα διαφορετικό κάθε φορά δέντρο ζωής, που θα προσαρμόζεται από την αστρολόγο Άλεξ Καρτά σε επίπεδο εικαστικό και διαισθητικό, μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθούν την συγκεκριμένη περίοδο.

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts