Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
21 Φεβ 2019
Απόψεις

Οι προβλέψεις της εβδομάδος από 6–12 Αυγούστου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Αλεξάνδρα Καρτά , αστρολόγος και διαισθητική σύμβουλος

Ο  ζεστός Ήλιος του Καλοκαιριού, δεν θα καταφέρει να ζεστάνει τις καρδιές σας

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα, θα είναι γεμάτη γεγονότα, ακόμη και αν σας βρει σε κάποιο ήρεμο μέρος να κάνετε διακοπές. Η συναισθηματική σας ζωή σας παρουσιάζει κάποια [μηνύματα] που αγνοούσατε, ενώ στις 11/8, η έκλειψη Ηλίου θα σας δώσει μία αντιπροσωπευτική εικόνα της μέχρι τώρα πορείας μιας σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θέλει προσοχή από πολλές απόψεις. Η Αφροδίτη, πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, θα βρεθεί [εκτεθειμένη], στην επιρροή του Κρόνου. Έτσι στις 10/8, θα έχετε μία δύσκολη μέρα που θα πρέπει να αποφύγετε κάθε πρόκληση που σας βάζει σε κίνδυνο. Την επόμενη μέρα, η έκλειψη Ηλίου, ρίχνει φως σε οικογενειακά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, διατηρώντας ένα προβάδισμα σε προσωπικές υποθέσεις. Την Τρίτη, η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και ευνοήστε σε προσωπικό επίπεδο, αλλά με την προϋπόθεση να μην παραβλέπετε τις ανάγκες των αγαπημένων σας ανθρώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεση σας μοιάζει με τον υδράργυρο και αυτή την εβδομάδα, εφόσον όλα συνεχίζουν να βρίσκονται σε μία μεταβλητότητα. Η Αφροδίτη στις 7/8, περνά στο ζώδιο του Ζυγού, βάζοντας σε προτεραιότητα τις οικογενειακές σας σχέσεις. Στις 11/8, η έκλειψη Ηλίου, δεν σας αφήνει περιθώρια για οικονομικά ρίσκα.

ΛΕΩΝ

Όλα γυρίζουν στην δική σας τροχιά και θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα την διαχείριση κάθε κατάστασης. Στις 11/8, η έκλειψη Ηλίου, στο ζώδιο σας, έρχεται για να τονίσει ακόμη περισσότερο τις προσωπικές σας επιλογές, τις ανάγκες και επιθυμίες σας. Μην βιαστείτε αυτή την περίοδο, να ολοκληρώσετε τα όνειρά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας θα δείτε ότι έχετε μία τάση [σπατάλης], που θα προέρχεται από μία συναισθηματική έλλειψη. Βέβαια πολύ γρήγορα θα καταλάβετε ότι θα πρέπει να χαλιναγωγήσετε τις υλικές σας επιθυμίες. Στις 11/8, η έκλειψη Ηλίου, σας δημιουργεί ψυχολογικές μεταπτώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στο δικό σας ζώδιο. Έτσι θα ξεκινήσετε με ερωτική διάθεση, που μάλλον θα αποδειχθεί ότι δεν είχατε κάνει την καλύτερη επιλογή στην προσωπική σας ζωή. Η έκλειψη Ηλίου στις 11/8, σας κάνει να υπερβάλετε σε κάποια πράγματα, που εντέλει δεν αξίζουν την προσοχή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την εβδομάδα αυτή, θα έχετε μία τάση να κάνετε [ ανασκαφές ], σε παλιές σχέσεις, κρυμμένα συναισθήματα και κουβέντες που έχουν στοιχειώσει στην καρδιά σας. Στις 11/8, η έκλειψη Ηλίου, θα βγάλει στην επιφάνεια, κάποιες ελλείψεις που πρέπει να προσέξετε και αφορούν την επαγγελματική σας εικόνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτές τις μέρες θα έχετε την δυνατότητα να βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Βέβαια κάποια ανασφάλεια θα σας ταλαιπωρεί, με την προσωπική σας ζωή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αφήσετε να σας καταβάλει. Στις 11/8, η έκλειψη Ηλίου, θα ενεργοποιήσει θέματα που αφορούν πνευματικές εργασίες και ταξίδια.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα ξεκινά, με το ενδιαφέρον σας για την εικόνα που δίνετε προς τα έξω. Έτσι θα διεκδικήσετε και θα φροντίσετε να έχετε χρόνο, για ένα σημαντικό επαγγελματικό σας σχέδιο. Στις 10/8, καλό είναι να αποφύγετε συζητήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ την επόμενη μέρα, βρίσκεστε σε μία συναισθηματική σύγχυση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία [παράτολμη] συναισθηματική εβδομάδα ξεκινά για σας. Ίσως να μην έχετε ξεκαθαρίσει πολλά θέματα μέσα σας και αυτό να σας προκαλεί ένταση και άγχος. Αφήστε τα νέα ξεκινήματα για λίγο στην άκρη, εφόσον ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιο σας, σας αφαιρεί πολλά από την δημιουργική σας ενέργεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα πρέπει να ασχοληθείτε αυτές τις μέρες, με την συναισθηματική σας ασφάλεια, ενώ θα ενταθούν κάποιες ανασφάλειες σας. Στις 11/8, θα πρέπει να διαχειριστείτε με κάποια ευελιξία, την έκλειψη Ηλίου στο Λιοντάρι, που θα σας προκαλέσει ένα επικοινωνιακό χάος, λόγο συμμετοχής του ανάδρομου Ερμή.

*** Το δέντρο της ζωής by Alex Karta

Το δέντρο της ζωής είναι παγκόσμιο σύμβολο που βρίσκεται στην πνευματική παράδοση των περισσοτέρων πολιτισμών. Αναγνωρίζεται ως κοσμικός άξονας, ριζωμένο στα βάθη της γης, στο κέντρο του κόσμου, σε επαφή και με το υγρό στοιχείο και τα κλαδιά του να φτάνουν στον ουρανό και την αιωνιότητα. Κάθε εβδομαδιαίο ωροσκόπιο θα έχει την ακολουθία από ένα διαφορετικό κάθε φορά δέντρο ζωής, που θα προσαρμόζεται από την αστρολόγο  Αλεξάνδρα  Καρτά σε επίπεδο εικαστικό και διαισθητικό, μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθούν την συγκεκριμένη περίοδο.

 Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

Related posts