Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
03 Απρ 2020
Απόψεις

Οι προβλέψεις της εβδομάδος από 5 έως 11 Φεβρουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Η  Αλεξάνδρα Καρτά είναι  αστρολόγος  και διαισθητική σύμβουλος

 

Αλλαγές σε συναισθήματα και επιθυμίες, θα αλλάξει το σκηνικό των ημερών.

 

ΚΡΙΟΣ

Αυτές τις μέρες θα υπάρξει μια μεγαλύτερη αναφορά σε θέματα που θα σχετίζονται με το φιλικό σας περιβάλλον. Πολύ πιθανόν να έχετε συναντήσεις και έντονη επικοινωνία για κάποια προσωπικά σας ζητήματα, που το τελευταίο διάστημα σας είχαν προβληματίσει αρκετά. Η εβδομάδα θα τελειώσει με μία τάση λαθών, όπου και θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, θα σας ωθήσει να βγείτε περισσότερο προς τα έξω, τοποθετώντας την κοινωνική σας ζωή στην υψηλότερη θέση των επιθυμιών σας. Θα έρθετε σε επαφή με άτομα που θα σας εννοήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο, βάζοντας εσείς στόχους για το επόμενο διάστημα. Θα πρέπει βέβαια να μαζέψετε λίγο την υπεραισιοδοξία που θα σας διακατέχει, στις 10 και 11/2

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε την διάθεση να ταχτοποιείτε αρκετά θέματα που βρίσκονται ακόμη σε εκκρεμότητα. Τα ταξίδια και η επικοινωνία με μακρινούς τόπους θα σας κάνει να φαίνεστε [φευγάτοι] με τους δικούς σας ανθρώπους. Οι οριστικές αποφάσεις φαίνονται τώρα πολύ μακρινές και καλό είναι να αφήσετε λίγο τον χρόνο να σας δείξει την ουσία των πραγμάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει μία [κρυφή] αισιοδοξία μέσα σας, αλλά τα γεγονότα δεν παύουν να σας απογοητεύουν. Η προσωπική σας ζωή έχει μπει στο στόχαστρο των αρνητικών γεγονότων και σας ρίχνει την ψυχολογία. Αν πρέπει να αντιδράσετε για κάτι, αυτό αφορά τα οικονομικά σας και την υλική σας κάλυψη. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε κάποια θετικά σημάδια που θα σας δώσουν ικανοποίηση.

ΛΕΩΝ

Επωφεληθείτε από τα καλά γεγονότα που θα συμβούν στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Πολύ πιθανόν να ηρεμίσουν αρκετά οι εντάσεις που υπήρχαν σε προσωπικό επίπεδο και να βρείτε για λίγο μία όαση ώστε να πάρετε δυνάμεις για το επόμενο διάστημα. Στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δείτε με σοβαρότητα ένα επαγγελματικό σας θέμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε την ανάγκη να κάνετε μία μικρή [στάση] για αποτοξίνωση και ηρεμία από το καθημερινό και αγχωτικό σας πρόγραμμα. Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά δημιουργική και ανατρεπτική κάποιες φορές σε εργασιακά θέματα. Το Σαββατοκύριακο θα ανακαλύψετε ότι κάποια πράγματα δεν είναι όπως τα είχατε στο μυαλό σας και θα είναι ο λόγος να κάνετε  ουσιαστικές αλλαγές κυρίως σε προσωπικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Ανήκετε στην ομάδα που έχει προβληματιστεί περισσότερο σε βασικούς τομείς. Αυτό όμως έχει ενεργοποιήσει αρκετά τους μηχανισμούς άμυνας σας και πλέον αντιδράτε την κατάλληλη στιγμή. Η προσωπική σας ζωή, έχει μία ανεξέλεγκτη πορεία που καλείστε να την αντιμετωπίσετε με θάρρος. Το Σαββατοκύριακο, οικονομικά θέματα θα σας δώσουν πλασματική εικόνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε αρχίσει να βλέπετε πολλά άλυτα θέματα σας να μπαίνουν σε σειρά. Βέβαια μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας, γιατί θα κάνετε λάθος εκτίμηση σε βασικά ζητήματα και πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σας. Κάποιοι από εσάς θα έχετε την βοήθεια ανθρώπων που θα είναι [κλειδιά] για τις υποθέσεις σας. Στο τέλος τις εβδομάδας  θα έχετε τάση υπερβολών, που θα σας εκθέσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ πιθανόν αυτή η εβδομάδα να σας εκπλήξει αρκετές φορές. Οι συναντήσεις σας με άτομα που είχατε απομακρυνθεί για ένα διάστημα, θα χαρακτηρίζει την περίοδο αυτή. Μπορεί να ξαναγυρίσετε [για λίγο], σε μία παλιά σας σχέση, ή να πειραματιστείτε  με ανθρώπους που στο παρελθόν σας είχαν δείξει τον ρόλο τους. Όπως και να έχει, το διάβασμα του ίδιου βιβλίου ποτέ δεν έβλαψε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές οι μέρες είναι πολύ ιδιαίτερες πάνω σε οικονομικά ζητήματα. Πολύ πιθανόν να πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας και έχετε μαζί τους εκκρεμότητες οικονομικές και συναισθηματικές. Στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δείτε ξεκάθαρα και χωρίς υπερβολές, υλικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διάστημα, δεν ήταν και από τα πιο εύκολα για σας. Είχατε να αντιμετωπίσετε τις δικές σας επιθυμίες, αλλά και τις επιθυμίες άλλων. Αυτό σας κούρασε και τώρα καλείστε να βάλετε μία σειρά σε όλο αυτό το τσουνάμι αντικρουόμενων συναισθημάτων.  Στο τελείωμα αυτής της εβδομάδας θα έχετε μία αισιόδοξη διάθεση για το κάθε τι, όπου θα είναι το ελιξίριο για οποιαδήποτε  απόφαση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Επιτέλους τα καλά νέα έρχονται και για σας που έχετε πάρει στους ώμους σας τα προβλήματα όλων. Η εβδομάδα αυτή σταθεροποιεί αρκετά κάποια επαγγελματικά σας βήματα και βάζει φρένο στις ανασφάλειες σας. Αν πρέπει να επανεξετάσατε μία προσωπική σας σχέση, αυτό θα είναι εύκολο για το επόμενο διάστημα. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο σας, γλυκαίνοντας την καθημερινότητα σας.

Διαβάστε για το δέντρο της ζωής by Alex Karta

Το δέντρο της ζωής είναι παγκόσμιο σύμβολο που βρίσκεται στην πνευματική παράδοση των περισσοτέρων πολιτισμών. Αναγνωρίζεται ως κοσμικός άξονας, ριζωμένο στα βάθη της γης, στο κέντρο του κόσμου, σε επαφή και με το υγρό στοιχείο και τα κλαδιά του να φτάνουν στον ουρανό και την αιωνιότητα. Κάθε εβδομαδιαίο ωροσκόπιο θα έχει την ακολουθία από ένα διαφορετικό κάθε φορά δέντρο ζωής, που θα προσαρμόζεται από την αστρολόγο Άλεξ Καρτά σε επίπεδο εικαστικό και διαισθητικό, μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθούν την συγκεκριμένη περίοδο.

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

Related posts