Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
14 Αυγ 2022
Απόψεις

Οι προβλέψεις της εβδομάδος από 30 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Αλεξάνδρα Καρτά , αστρολόγος και διαισθητική σύμβουλος
Μελαγχολική παύση, για περισυλλογή και ανασυγκρότηση δυνάμεων.
ΚΡΙΟΣ
Αφήνετε πίσω σας έναν αρκετά περίεργο μήνα, που δεν καταλάβατε, ιδίως στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου, πως πολλά πράγματα έφυγαν από την προσοχή σας. Το ξεκίνημα του Αυγούστου σας υπενθυμίζει ότι χρειάζεστε ξεκούραση.
ΤΑΥΡΟΣ
Τελειώνοντας ο Ιούλιος έχετε μία γλυκόπικρη γεύση, που δεν θα μπορέσετε να ξεχάσετε. Μπορεί να κάνετε μία παύση, [το πιο πιθανό και το πιο σωστό] και να πάρετε τις ανάσες σας, που τόσο πολύ χρειάζεστε. Η ήρεμη αντιμετώπιση των καταστάσεων, θα είναι για σας κέρδος.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Πολλά θέματα θα σας απασχολήσουν αυτές τις μέρες και άλλα τόσα θα προσπαθήσετε να λύσετε. Φροντίστε να είστε πιο συγκεκριμένοι σε εκείνα που θέλετε να κάνετε, κυρίως όταν αφορούν και άλλα πρόσωπα, χωρίς να [τρέχετε] ασταμάτητα και χωρίς νόημα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να γίνει το κόκκινο πανί στις σχέσεις σας με τους άλλους. Αφήστε κάθε τι που μπορεί να σας βάλει σε υλικά ρίσκα και απομακρυνθείτε από ότι σας χαλάει την διάθεση. Μην ξεχνάτε ότι χρειάζεστε ξεκούραση και ηρεμία.
ΛΕΩΝ
Υπάρχει κάτι μέσα σας που σας δίνει δύναμη, ακόμη και αν γύρω σας όλα σας απογοητεύουν. Σε συναισθηματικό επίπεδο, θα έχετε αρκετά ξεκαθαρίσματα και πολύ πιθανόν να πάρετε αποφάσεις για μία σχέση που από την γέννηση της κάτι σας [ενοχλούσε].
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί ο ανάδρομος Ερμής να σας έχει χαλάσει την διάθεση, αλλά εσείς έχετε κάνει πλανητικές συμμαχίες που δεν σας κλονίζει τίποτα. Οι πρώτες μέρες του Αυγούστου, θα περάσουν με σχετική ηρεμία και καλό είναι να ξεκουραστείτε.
ΖΥΓΟΣ
Η προσωπική σας ζωή συνεχίζει να σας απασχολεί με ένταση και πάθος. Βέβαια μέσα από τις [εμμονές] που έχετε, υπάρχει και κάτι πιο βαθύ που θέλετε να το [κρύψετε] για να μην πληγωθείτε. Ο χρόνος θα σας αποκαλύψει αυτό που φοβάστε, την κατάλληλη στιγμή.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή, θα σας δώσει τον χρόνο να ανασυγκροτηθείτε και να δυναμώσετε ψυχικά. Βέβαια οι γεννημένοι 24 – 25/10, θα έχετε αστάθμητους παράγοντες που θα σας ωθούν σε αλλαγές και αναθεωρήσεις που αφορούν την οικογένεια και τον σύντροφό σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτές τις μέρες, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, η οποιαδήποτε συζήτηση με άλλα άτομα, δεν θα μένει απλά στο χρονοντούλαπο, αλλά είναι ικανή να δημιουργήσει προβλήματα. Φροντίστε λοιπόν να μην [κυνηγάτε] έριδες και εντάσεις, όταν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή θα κινηθεί και πάλι με πρακτικά καθημερινά θέματα, διεκδικήσεις και αναφορές σε οικονομικά ζητήματα. Η συναισθηματική σας ζωή σας αφήνει καινά, που μάλλον δημιουργήθηκαν από υλικές διεκδικήσεις του συντρόφου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το τελευταίο διάστημα, ήταν αρκετά δύσκολο για σας. Ένας ανεμοστρόβιλος μάλλον βάλθηκε να αλλάξει πολλά από εκείνα που είχατε [τακτοποιημένα] για αρκετά χρόνια. Θα πρέπει να δείτε με καινούρια ματιά το μέλλον σας.
ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη στο Ζώδιο σας, οπότε μπορείτε να κάνετε κάποια πράγματα που θα σας ευνοήσουν, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Μην ξεχνάτε ότι ακόμη υπάρχει ενεργό παρασκήνιο, κάτι που θα πρέπει να δώσετε αρκετή προσοχή.
*** Το δέντρο της ζωής by Alex Karta
Το δέντρο της ζωής είναι παγκόσμιο σύμβολο που βρίσκεται στην πνευματική παράδοση των περισσοτέρων πολιτισμών. Αναγνωρίζεται ως κοσμικός άξονας, ριζωμένο στα βάθη της γης, στο κέντρο του κόσμου, σε επαφή και με το υγρό στοιχείο και τα κλαδιά του να φτάνουν στον ουρανό και την αιωνιότητα. Κάθε εβδομαδιαίο ωροσκόπιο θα έχει την ακολουθία από ένα διαφορετικό κάθε φορά δέντρο ζωής, που θα προσαρμόζεται από την αστρολόγο  Αλεξάνδρα  Καρτά σε επίπεδο εικαστικό και διαισθητικό, μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθούν την συγκεκριμένη περίοδο.
Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775
 
 
 
 

Related posts