Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
27 Σεπ 2022
SLIDER

Οι προβλέψεις της εβδομάδος από 3-9 Σεπτεμβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Αλεξάνδρα Καρτά , αστρολόγος και διαισθητική σύμβουλος

Μία μεταβατική περίοδος, που παντρεύει με ευκολία τις αλλαγές

ΚΡΙΟΣ

Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα αρχίσουν να γίνονται έντονες και σίγουρα ο ελεύθερος χρόνος σας θα ελαχιστοποιηθεί. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, στο τέλος της εβδομάδας, σας βοηθά να κάνετε νέα επαγγελματική αρχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο, της Αφροδίτης στον Σκορπιό και της Νέας Σελήνης στην Παρθένο, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι θα έχετε μία πολύ σημαντική εβδομάδα. Οι εξελίξεις πολλές και σίγουρα εσείς πανέτοιμοι για αυτές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον πλανήτη κυρίαρχο του ζωδίου σας Ερμή, στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα αποκτήσετε επικοινωνιακή δύναμη και θα μπορέσετε με ευκολία να επιβάλετε την άποψη σας. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, ενισχύει την επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε μία δυνατή χρονική περίοδο που θα απλωθεί μπροστά σας, με πολλές προκλήσεις. Συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες, θα μπορέσουν να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η εβδομάδα θα τελειώσει, με νέες επαφές και καινούριο καθημερινό πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σας, θα γίνουν ο πόλος έλξης αυτών των ημερών. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, θα σας τροποποιήσει τα μέχρι τώρα οικονομικά σας σχέδια. Η περίοδος αυτή θα σας δώσει πολλές δυνατότητες, αλλά θα πρέπει να ξεχωρίζετε τις οποιεσδήποτε [παραφωνίες].

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχουν στραφεί τα φώτα όλα πάνω σας και εσείς πρέπει να [διαισθανθείτε], τις ευκαιρίες, από την παραπλάνηση. Ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας Ερμής, θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο σας και η συμμετοχή της Νέας Σελήνης, αποδεικνύει ότι βρίσκεστε στην πιο δυνατή περίοδο.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα, θα σας αποκαλύψει πολλά μυστικά, θα σας κάνει να [εργαστείτε] εσωτερικά και να βρείτε απαντήσεις που φοβόσασταν πριν να τις αγγίξετε. Ήρθε ο καιρός να βάλετε ένα πρόγραμμα σε θέματα υγείας και εργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε να σκεφτείτε αρκετά θέματα, όπου πιο πριν είχατε επιλεκτικά απομακρυνθεί. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα αποκτήσουν μεγαλύτερη ουσία, ενώ θα υπάρξουν νέα πρόσωπα στο προσκήνιο. Στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν συναισθηματικές εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε αρχίσει να προγραμματίζεστε για νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Οι αλλαγές αυτές θα συμβούν από τις 6/9, με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, ενώ θα έχετε μία [θολή] άποψη για τα καινούρια δεδομένα. Ο έρωτας αποκτά μυστική υπόσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ δυνατή περίοδος αυτή για σας, εφόσον ο Ερμής θα επισκεφτεί την Παρθένο, ζώδιο με το οποίο υπάρχει θετική συγγένεια. Η Νέα Σελήνη επίσης στην Παρθένο στο τέλος της εβδομάδας, θα σας βοηθήσει σε νέα ξεκινήματα και άνοιγμα πνευματικών οριζόντων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε αρκετά θέματα να επιλύσετε αυτή την εβδομάδα, αλλά το κυριότερο ζήτημα που θα σας απασχολήσει, είναι κάποια οικονομικά, που αφορούν τρίτα πρόσωπα. Πολλοί από σας θα χρειαστεί να κάνετε την αυτοκριτική σας και να υποχωρήσετε αν αυτό είναι απαραίτητο.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι προσωπικές σας σχέσεις, θα έχουν την τιμητική τους αυτή την εβδομάδα. Ο Ερμής απέναντι από το δικό σας ζώδιο, και η Νέα Σελήνη στις 9/9, δεν θα αφήσουν τις σχέσεις, να βρίσκονται στην ζωή σας, χωρίς να υπάρχει ισχυρή αιτιολογία ύπαρξης τους.

*** Το δέντρο της ζωής by Alex Karta

Το δέντρο της ζωής είναι παγκόσμιο σύμβολο που βρίσκεται στην πνευματική παράδοση των περισσοτέρων πολιτισμών. Αναγνωρίζεται ως κοσμικός άξονας, ριζωμένο στα βάθη της γης, στο κέντρο του κόσμου, σε επαφή και με το υγρό στοιχείο και τα κλαδιά του να φτάνουν στον ουρανό και την αιωνιότητα. Κάθε εβδομαδιαίο ωροσκόπιο θα έχει την ακολουθία από ένα διαφορετικό κάθε φορά δέντρο ζωής, που θα προσαρμόζεται από την αστρολόγο  Αλεξάνδρα  Καρτά σε επίπεδο εικαστικό και διαισθητικό, μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθούν την συγκεκριμένη περίοδο.

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts