Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
03 Ιούν 2020
SLIDER

Οι προβλέψεις της εβδομάδος από 3-9  Δεκεμβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Αλεξάνδρα Καρτά , αστρολόγος και διαισθητική σύμβουλος

Εβδομαδιαίες πλανητικές επιρροές.

Αυτή την περίοδο, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό, κάτι που καθιστά τις μέρες αυτές, ασυμβίβαστες και διαφορετικές. Η Αφροδίτη με τον Ουρανό σε όψη αντίθεσης, διατηρεί μία στάση αποξένωσης μεταξύ των ζευγαριών, κυρίως σε εκείνα που η κρίση στην σχέση τους είναι πλέον γεγονός. Από τις 6/12, ο Ερμής ξεκινά την ορθή του πορεία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλα δια μαγείας θα πάρουν σωστή κατεύθυνση. Ο Ήλιος με τον Άρη, μάχονται μεταξύ τους, ενώ συμμετέχει και ο Ποσειδώνας σε αυτό το δύσκολο «τετράγωνο». Η Νέα Σελήνη στις 7/12, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι τα νέα ξεκινήματα θα έχουν μία λάθος τακτική και ίσως ακόμη και μία λάθος χρονική στιγμή.

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε μία περίεργη αίσθηση, ότι όλα θα γίνουν αλλά, …τώρα δεν είναι το πιο σωστό time. Τα οικονομικά σας θέλουν καλύτερη διαχείριση, ενώ η Νέα Σελήνη της Παρασκευής, θα έχει μία βοηθητική ενέργεια, στο να απορρίψετε καταστάσεις που σας πίεζαν αρκετά. Σίγουρα αυτή η εβδομάδα δεν θα εξαφανίσει δια μαγείας τα κατάλοιπα κάποιων καταστάσεων, όμως θα βρεθούν λύσεις την στιγμή που δεν περιμένατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, θα έχει μία παρουσία βοηθητική σε προσωπικά θέματα, αλλά προς το παρόν απλά δίνει υποσχέσεις που δεν τις τηρεί. Η Νέα Σελήνη της Παρασκευής, ανοίγει μία περίοδο οικονομικών διεκδικήσεων και σίγουρα θα σας κάνει περισσότερο προσεκτικούς σε νέες υλικές προκλήσεις. Ίσως να μην είναι η καλύτερη περίοδος να διαχωρίσετε εύκολα τα συναισθήματα σας, από πρακτικές διεκδικήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η εβδομάδα ήρθε για να σας υπενθυμίσει ότι κάτι δεν κάνετε απόλυτα σωστά και οι συνθήκες που επικρατούν, μπορεί αργότερα να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι, να έχετε ομαλές σχέσεις με τους άλλους και να μην εκτίθεστε σε κινδύνους που θα σας εκθέσουν σε κοινωνικό και συναισθηματικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέα ξεκινήματα στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα, θα σας δώσουν μία μάχιμη περίοδο, όπου πολλές συνθήκες ακόμη και να μην είναι έτοιμες, εσείς θα δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις ώστε να είναι. Θα έχετε την δυνατότητα με την Νέα Σελήνη στις 7/12, να διεκδικήσετε ότι σας ανήκει, σε θέματα εργασίας και να απαλύνετε παλιές καταστάσεις και τραύματα, που αφορούν την υγεία σας.

ΛΕΩΝ

Έχετε πάρει το τελευταίο διάστημα, πολλά θετικά μηνύματα από το σύμπαν, κάτι που θα συνεχίσει να υπάρχει αλλά, θα πρέπει να μην είστε εφησυχασμένοι με την καλή έως τώρα πορεία κάποιων πραγμάτων. Η προσωπική σας ζωή, θα έχει πολύ πιθανόν μία εσωτερική διεργασία, κάτι σαν αναθεώρηση γεγονότων. Μέσα από αυτή την ενδοσκόπηση, θα έχετε την δυνατότητα να τοποθετήσετε τα πρόσωπα της ζωής σας, εκεί που ανήκει το καθένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πορεία του Άρη, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δυσκολεύει εν μέρη κάποιες σχέσεις σας και ίσως να μην έχετε πλέον καμία διάθεση να κάνετε ένα βήμα πίσω, σε καταστάσεις δύσκολες που σας προκαλούν οι άλλοι. Ο Ερμής σε ορθή πορεία από τις 6/12, αρχίζει να διορθώνει τα κακώς κείμενα κάποιων καταστάσεων. Την επόμενη μέρα η Νέα Σελήνη, θα ενεργοποιήσει οικογενειακά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό έως τις αρχές της χρονιάς, θα λειτουργεί θετικά για τα οικονομικά σας, παρότι υπάρχουν καταστάσεις που δεν τις λες εύκολες σε αυτόν τον τομέα. Την Παρασκευή η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα σας δώσει την ώθηση, να κάνετε μετακινήσεις και να ξεφύγετε από το καθημερινό σας πρόγραμμα. Βέβαια οι συνθήκες κατά τις οποίες θα μετακινήστε, δεν θα είναι πάντα ευχάριστες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διάστημα ο οικονομικός τομέας, σε άλλους περισσότερο, σε κάποιους άλλους από σας σε πιο μικρή έκταση, θα αποδειχθεί από τις πιο σημαντικές σας ενασχολήσεις. Ακόμη και η Νέα Σελήνη στις 7/12, ενεργοποιεί κάποια νέα εισοδήματα σας, που θα έχουν όμως μία ένταση, ίσως από κακή δική σας διαχείριση. Η συναισθηματική σας ζωή αρχίζει να ενεργοποιείται, λόγο της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα ήρθε η σειρά σας, να βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής, να διεκδικήσετε, να επωφεληθείτε από ευκαιρίες και να δείξετε ότι ακόμη και με εμπόδια, εσείς ξέρετε τον τρόπο να προχωρήσετε στα νέα σας σχέδια. Η συναισθηματική σας ζωή βάλετε από εξωγενείς καταστάσεις, αλλά η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει την πεποίθηση ότι όλα μπορούν να αλλάξουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με αρκετούς πλανήτες στο ζώδιο του Τοξότη και με την παρουσία επίσης του Νέου Φεγγαριού στο ίδιο ζώδιο στις 7/12, έρχεται αυτή η περίοδος, να γίνει ένα μέσον για να αναθεωρήσετε πολλές καταστάσεις που σας έχουν [πνίξει] συναισθηματικά και όχι μόνο. Ήρθε η στιγμή να δείτε κάποια σας λάθη, που η επιμονή σας πάνω σε αυτά, σας απομάκρυνε ολοένα και περισσότερο από τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αντιφατικός ξεκινά ο μήνας αυτός για σας, εφόσον οι πλανητικές επιρροές δεν σας αφήνουν να εναρμονιστείτε στους τομείς της ζωής σας. Ο Δίας είναι ένας πολύ καλός πλανητικός σας σύμμαχος, αλλά από μόνος του δεν θα μπορέσει να καταστείλει τις οικονομικές δυσκολίες, ούτε να σας χαλαρώσει σε προσωπικό επίπεδο. Στο τέλος της εβδομάδας, θα πάρετε μία σημαντική απόφαση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη, θα είναι αρκετά [ενεργή] και ποικιλόμορφη. Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο, δημιουργεί αρκετές έκρυθμες καταστάσεις στον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας τομέα. Με την συμμετοχή της Νέας Σελήνης στον Τοξότη, στις 7/12, η διάθεση σας να ξεκινήσετε κάποια πράγματα, ίσως να μην έχουν τον πιο σωστό τρόπο που θα σας φτάσει στον σκοπό σας.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

 

 

Related posts